Årets nest siste innlegg (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Årets nest siste innlegg

Det er helt utrolig hvor fort tiden går! Nå er romjulen alt over og nyttårsaften, bare få timer til vi er inne i 2017.

Jeg håper 2017 blir et bedre år, for min del og her hjemme har 2016 vært et dårlig år rett og slett. Ingenting har gått som planlagt, hatt store uønsket utgifter men som er vært nødvendig, mye sykdom, mislykket operasjon, ufrivillig barneløshet, noen kjørte på bilen vår og stakk av og mye mer.. Det er kanskje bare bagateller, men ting har skjedd i så mange intervaller at jeg kan ikke vente til 2016 er historie og vi kan se tilbake å fnise.

Det er selvsagt vært mye positivt også, venner, familie, kjærlighet, frieri, cruise i Caribien og vi begge har gode jobber. Vi har blitt ett år eldre og lærer stadig av ting som skjer - nevnt over..Vi stod våkne til 02:30 i natt med maten som skal gjøres i stand til i dag, hus skal vaskes og ryddes, bord dekkes og steken skal vi sette i ovnen nå snart så håper jeg vi rekker alt til i kveld.
En tradisjon vi også har er å reise til fyrverkeri fabrikken og kjøper fyrverkeri på selve nyttårsaften så en tur dit må vi også samt til hesten vår som står i en stall som jeg leier, der må vi ordne alt og legge til rette så ikke det blir så mye lyd og blinking inne i natt. Vi skal for første gang være hjemme i kveld, så kattene blir nok veldig glade for det for de er ikke så begeistret for fyrverkeri.

Da gjenstår bare å si


#hverdag #blogg #nyttår #2017 #stress #goodyear #kalkun #stas #nyemuligheter #mulighet #champagne #fyrverkeri


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta