BLØFFMAKERE! (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

BLØFFMAKERE!

17kr for bensin og 16kr for diesel, hvor skal dette ende?

Jeg kan ikke være den eneste som har fått med meg dette, jeg trudde jeg så feil når jeg var innom bensinstasjonen i går for å fylle diesel!
Jeg forstår dette med klimakrisen, mindre Co2 utslipp og alt dette - men trur de virkelig Norges befolkning kommer til å kjøre mindre for at de setter opp prisene på alt?
Personlig kjører jeg kun det jeg behøver og det er mye, med tanken på at jeg ikke får jobb i min egen hjemby må både jeg og samboeren min pendle og det er absolutt ikke noe kollektiv trafikk i noen av disse områdene.

Ikke bare skal det koste å fylle drivstoff på bilene så ofte, men nå er det jo snart tid for årsavgiften igjen. Vi har to dieselbiler og må derfor betale litt over 3600kr per bil i tillegg til forsikringer, bomringer vi kjører igjennom hver dag og alt annet av skatt, moms og vei avgifter.

Norge er så lite, SÅ utrolig lite i forhold til andre land. Jeg tenker mer på de fattige, nå lever vi under dette huset ganske godt men hva med de som knapt får det til å gå rundt? De som må ha en bil på grunn av dårlig kollektivt tilbud som nå kommer til å gå i minus i måneden grunnet avgifter på avgifter på avgifter. Det er helt forkastelig. Jeg føler vi blir straffet for å bo i Norge, de krever så mye avgifter for alt at folk (også vi) har begynt å se på muligheten for å flytte til Sverige.

De jager ut den Norske befolkningen fra sitt eget trygge land, mens de gir innvandrere mulighet og penger så de kan få et godt og trygt liv. Jeg blir sprø av dette.

Jeg er så utrolig lei av de politikerne som bare snakker og ikke klarer å innse hva dette innebærer i praksis, bare for at de selv har privatsjåfører og dette ikke går utover de. De snakker om at de ønsker at folk skal sykle mer, kommer vi noen gang til å se Erna Solberg eller Siw Jensen sykle til Stortinget? ALDRI!
Glad det snart er nytt valg, jeg kan med hånden på hjerte si at jeg hjalp til å stemme frem Høyre sist noe jeg angrer bittert på. Jeg valgte dessverre å tro på alt de sa og lovet, noe jeg ikke kommer til å gjøre nå. Jugepavene skal ut.

Norge er så lite, hva med å se på andre muligheter før de straffer hele landet for at verden slipper ut for mye?


(En av veiene i Kina)

Ahh, jeg merker at jeg bør stoppe her. Jeg har så mye mer jeg skulle skrevet, men blir så utrolig provosert av dette temaet at jeg velger å stoppe her for at det ikke skal bli veldig u sammenhengende.

 

#blogg #hverdag #politikk #Norge #kina #bensin #diesel #høyre #bløff #tarfradefattige #fattig #dyrt #flytte


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta