5 gode dater (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

5 gode dater

Vi er blitt veldig glade i og bruke nettsiden Youwish for litt inspirasjon og tips til dater vi kan dra ut på sammen.
Det startet med at vi fikk en opplevelse her i fra i gave, da var det lenge siden vi hadde vært på en date sammen bare oss to aleine så vi ble litt bitt av basillen når vi fikk gjøre noe så morsomt sammen vi ikke hadde klart å finne på selv.

Derfor har jeg samlet opp fem gode tips dere som par kan gjøre på en date.


PARFLOATING


Parfloating er I flytetank hvor man føler at en svever og kan la alt stress fare. Det er blitt veldig populært i Norge og skal være en veldig effektiv måte å bli kvitt stress på, muskelsmerter, restitusjon og en velværende følelse.
På youwish koster dette 950,- for to personer, men tar man kontakt og bestiller utenom youwish som er et mellomledd er det nok noe billigere.


STAND-UP KVELD

Gir to stykker muligheten til å få en kveld med rappkjeftet, rå humor som tar opp alt fra politikk og store temaer, til hverdagsobservasjoner og alt mellom himmel og jord.
Det er en god måte å få løsnet litt på stemningen og anspentheten, glemmer litt alt og alle hvor man koser seg med mat og drikke i hverandres selskap.
Prisen for dette via youwish er fra 200,- Dette kan selvfølgelig variere litt med komikere og tider samt om man bestiller via youwish eller ei.


FANGENE PÅ FORTET

De fleste så vel på Fangene på fortet når det gikk på TV? Nå har man faktisk muligheten for å være med på dette. Selvsagt uten tigere men mange av de samme oppgavene de hadde på TV serien, fortet har 45 rom eller celler med ulike aktiviteter man må løse. Cellene har ulike grad av fysiske utfordringer eller hjernetrim, her får man testet alt fra hukommelse, balanse, beregning, logikk, og styrke. Alle rom krever innsats og man blir belønnet med poeng etter hvor raskt og riktig man løser oppgavene.
Prisen på dette er fra 250,- per person dersom man bestiller via Youwish.

 

ITALIAN ICE CREAM EXPERIENCE

Her får man sjansen til å smake på alle de eksotiske, spennende og kanskje litt rare smakskombinasjonene man alltid har lurt på. Dette er en kjempehyggelig opplevelse for to personer, smak, diskuter og nyt is.
Prisen på dette fra youwish er fra 220,- per person.

 

SJOKOLADE SMAKING

Under smakingen får man oppdage en ny verden av herlige sjokoladearomer. Man lærer masse om kakao og sjokoladens historie. Man får også en innføring i sjokoladens verden og hvordan sjokolade blir til, mens man prøvesmaker både rene sjokoladesorter fra forskjellige produsenter samt et utvalg av ferske trøffel-konfekter. Denne smakingen passer for alle som setter pris på deilig sjokolade, og hvem gjør vel ikke det?
Prisen på dette fra youwish er fra 390,- per person. Som nevnt tidligere er det nok billigere å bestille utenom youwish.

 

#blogg #hverdag #januar #2017 #tips #date #opplevelse #opplevelser #verdi #fantastisk #morsomt #kreativ #avslapping #relax • 10.01.2017 kl.07:57
  Flotte forslag... har ikke mann da - men det var gode tips for det:)
  10.01.2017 kl.11:15
  Åh, så koselig!! Jeg håper du får en din dag :-)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta