Valentines planer ❤ (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Valentines planer ❤

Årets største klisse-dag!

Hva er deres planer for i dag? Jeg husker så godt fjorårets 14 Februar, den tilbragte vi på ply fra Miami hvor vi hadde vært på cruise i Karibien til Sverige hvor vi tok bil fra Sverige og hjem. Den tyngste turen jeg har hatt på lenge, i tillegg til at reisen tok hele dagen og 14 Februar ble borte før vi rakk å tenke noe over det.

Men i dag dere, i dag skal vi ta igjen for to år! Først har jeg time hos verkstedet for å fikse noen steinsprut kl.10.00, så skal jeg gjøre noen små ærender før samboeren kommer hjem klokken 15.00. Om været tillater skal vi stå på skøyter før vi skal en tur på kino for å se Fifty Shades Darker! Jeg har gledet meg til å se den så lenge, så det blir nok bra. I tillegg er det denne middagen da, mest av alt har jeg lyst til å lage en middag hjemme selv å kose oss her i sofaen - enn å dra på resturante. Vi får se hva vi ender opp med å gjøre.

Hva er deres planer for i dag? Eller hva syns dere om Valentins dagen?

Nå skal jeg kaste meg rundt, sette på en klesvask, kle opp meg selv og få kommet meg på verkstedet. Vi har forresten lagt ut den ene bilen for salg, så det hadde vært utrolig fint om den forsvinner i løpet av uken. Må tynne ut litt i bilparken her :-)

Ha en super duper dag alle dere der ute, håper dere får oppmerksomheten dere fortjener ❤

 

#blogg #hverdag #februar #2017 #valentine #romantisk #oppmerksomhet #aleine #kino #middag #kliss • 14.02.2017 kl.09:24
  Ha en fin dag :)
  14.02.2017 kl.09:55
  koselig:)
  14.02.2017 kl.11:14
  Kos deg!

  Skal ut å spise i dag:)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta