Smisking eller imponering? (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Smisking eller imponering?

Nok en ny uke med nye muligheter, for oss gjelder alt for i morgen!

Vi har stått på dag og natt hele helgen for å bli ferdig med hele 2.etaje, det er malt, snekret og lagt nytt gulv i hele etasjen med kun tre personer syns jeg vi virkelig har vært flinke! Gjenstår å sette på listene da vi måtte vente til malingen tørket så det blir gjort i dag. Samtidig som jeg må starte nedvasking av hele huset i forhold til det viktige hjemmebesøket i morgen.

Sist vi hadde slikt hjemmebesøk serverte vi fruktfat, kaffe, vann og noe små kjekssjokolade. Er dette for mye? De andre ble meget imponerte og følte seg godt tatt i mot da de ikke hadde fått dette hos noen av de andre familiene. Hva syns dere, burde jeg gjøre dette i morgen også?

Hvem av disse syns dere passer for anledningen og hvem er 'for mye'?

Nr.1


Nr.2


Nr.3

Samboeren er på jobb, jeg har tatt tabletten min og spiser noe frokost. Så må jeg egentlig kaste meg rundt, få dratt i stallen å rett hjem for grundig nedvasking. Flaks huset vårt ikke er kjempe stort hehe.

Det blir derfor bare et kort lite innlegg her i dag, så kommer jeg sterkere tilbake i morgen når besøket er gjennomført! Regner med at det vil gå fint, må forresten en tur i blomsterbutikken også for å bytte ut litt blomster på trappen og litt i huset, førsteinntrykk er viktig veit dere.

Ha en strålende mandag :-)

 

#blogg #hverdag #februar #2017 #vinter #winter #viktig #mulighet #frukt #førsteinntrykk #inntrykk #møte #imponere #spennende #sunn #oppussing  • 20.02.2017 kl.11:33
    nr 2 :)    Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta