Julemiddag og giveaway (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Julemiddag og giveaway

Endelig Onsdag og lille-lørdag!

I går hadde vi god tid og tok oss en skikkelig husmor middag med skinke stek, poteter, grønnsaker og brun saus. En ordentlig julemiddag, haha.
Jeg elsker julemat nesten like mye som taco så det var ikke feil, bare synd det tar så lang tid å lage slik at det ikke blir så ofte.

Litt seinere i dag skal jeg en tur i et møte ellers er det lillesøster som skal ha hesten i dag så jeg er 'fri' resten av dagen. Tenker rett og slett å begynne planlegging av bryllupet å ringe og bestille kirke og bestemme farge slik at vi vartfall har fått satt dette i tillegg til at vi må legge ut en annonse på sekundær leiligheten vår som er ledig fra 01.05.
Apropos bryllup, noen som kan tipse om et sted i Østfold området hvor man kan prøve kjoler?

Så må dere ikke glemme å melde dere på giveawayen som jeg la ut i går. Vinneren blir trukket i løpet av helgen allerede :-)
http://driftingfrue.blogg.no/1488276097_giveaway__makeup.html

Forresten, etter klagingen min på været forrige uke ble jeg så glad når det begynte å regne og var 5+ og begynte å bli bart og fint våknet vi selvfølgelig opp til ny snø, sludd og skikkelig våt sørpe i dag tidlig. Nå er det jo Mars alt så da håper jeg vårværet kommer i en fei :-)

#blogg #hverdag #mars #vinter #snow #julemiddag #middag #2017 #giveaway #sminke #makeup #onsdag #lillelørdag #bryllup #wedding  • 01.03.2017 kl.12:31
    Jeg ønsker deg en fin onsdag :-)    Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta