Vinneren av giveawayen er (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Vinneren av giveawayen er

Hei og god mandag dere, ny uke nye muligheter.

Jeg beklager så meget at dere ikke hørte noe fra meg i går, hvor jeg også lovet vinneren skulle trekkes på formiddagen. Grunnet personlige grunner så jeg meg nødt til å utsette det til i dag da jeg ikke en gang hadde mulighet for å logge inn på min egen blogg.

Neste runde kan jeg gjerne filme trekkingen om dere ønsker det, jeg har skrevet ned alle navnene på deltakerne på lapper, lagt de i en bolle og trukket en lapp. Jeg tenkte ikke på å gjøre det før etter jeg hadde trukket så det kan jeg gjøre neste gang :-)
Vinneren denne gangen ble: PIA.

Det står ikke noe etternavn eller kontaktinformasjon så fint om du kan skrive en mail til meg på: driftingfrue@outlook.com

Jeg tenkte å ha en ny giveaway snart, er det noe annet dere ønsker i giveaway eller er det sminke som er 'tingen'? Så langt har jeg hatt fra makeup mekka,max factor og lignende. Syns dere det er best med en god blanding, få ting fra samme merke eller som denne siste? Så skal jeg få endret til deres ønske etter hvert :-)

For øyeblikket skal jeg innta litt frokost etter at jeg har satt på oppvaskmaskin og klesvask. Litt seinere i dag skal jeg en tur i stallen, og forresten den konkurransen søsteren min og hesten var med på lørdag gikk kjempe bra. De var super flinke og alt gikk feilfritt. Nå håper jeg snart våren er i anmarsj og snøen kan holde seg litt borte. I dag er det såpass sol at solbrillene blir brukt til tross for at det er meldt -9 grader er det virkelig påskevær med skyfri himmel, snø på bakken og skarp sol.

Ha en fortsatt god mandag dere!

 

#blogg #hverdag #mars #2017 #mandag #nyuke #giveaway #trekking #vinner #avsløring #sminke #makeup #maxfactor #vår #sol #værforvirret • 06.03.2017 kl.10:58
  gratulerer til hu:)
  06.03.2017 kl.12:09
  Gratulerer til henne :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta