Uken som gikk (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Uken som gikk

Akuratt nå
Siden det er siste dag av ferien i dag så vi på film som varte litt utover i natt og dermed sovet litt lenge i dag. Jeg står som regel alltid tidligere opp en mannen, så jeg slapper av foran tven og bare nyter tiden.

 

Ukens innkjøp

 

Ukens høydepunkt
Jeg har lenge gledet meg til Fast and the Furious 8 som endelig kom på kino forrige uke. Vi fikk sett den og jeg syns den var veldig bra, kanskje litt drøy og dratt litt langt så det blir med action film og bilfilm men siden de har lagt inn såpass mye humor er det tommel opp. Bedre enn forventet og derfor utklassen 7'eren :-)

 

Ukens tørre

 

Ukens craving
Jeg er glad vi er ferdig med den uken i året nå, for jeg har spist alt for mye godteri! Påskeegg fra alle kanter og masse godteri og brus dessverre, og det er nå akkurat det jeg har vært veldig svak for og cravet alt for mye..

 

Ukens film
Vi var å så på kino på Langfredag og sett så mange fine og bra filmer i Påsken men det er da selvfølgelig Fast and the Furious 8 som får stå her, så bil frelste som vi er.

 

Ukens nedtur
Jeg har ikke hatt noen spesielle nedturer men det som har vært det verste med Påsken og alle de røde dagene er jo at det ikke er kommet noen post, så jeg kan tenke meg postkassen i morgen kommer til å være stapp full av pakker om både jeg og mannen venter. Vi er nemlig to store bestillere av morsomheter på ebay og andre steder. Haha, om dette tells som en nedtur veit jeg ikke men det er det som har plaget meg mest i Påsken.

 

Ukens tanke
Det er mye tanker om dagen, alt fra at det bare er to uker til vi begge skal til utredning på sykehuset. Jeg skal være med lillesøsteren min på Statensvegvesen når hun skal ta lappen. Jeg skal konkurrere med hesten neste helg og har ganske mye nerver, blir aldri vant med det. Med masse mer, det er et par store ting også men det kan jeg ikke fortelle enda så det vil komme etter hvert :-)

 

Ukens mest leste innlegg
http://driftingfrue.blogg.no/1492079326_jeg_blir_s_flau_og_jeg_var_en_av_de.html


 

#blogg #hverdag #april #2017 #påske #week #movie #film #kino #skjærtorsdag #langfredag #innkjøp #ukens #humor • 17.04.2017 kl.11:22
  Flott innlegg :)
  17.04.2017 kl.12:01
  fin uke:)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta