Så tjukk du er!! (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

7

Så tjukk du er!!

'Så tjukk du er', har vel alle lært fra helt ned til barneskolen at man ikke skal si og ikke være slemme bare fordi noen er større enn andre.

Jeg har hele mitt liv vært veldig tynn med meget høy forbrenning. Jeg har fått mange blikk, folk i venninnegjengen fra barndommen som bak ryggen snakker om meg og at jeg må ha anoreksi eller bulimi, fordi jeg var så tynn. Det er sant som de sier, de så meg sjeldent spise men jeg er en person som sikker mange andre som ikke liker og er ikke komfortabel med å spise foran andre, det er bare en greie jeg har og har hatt. Men sannheten er at jeg elsker mat, kanskje litt for mye. Jeg spiser og har spist så mye mat, både sunt og usunt som alle andre mennesker.

Jeg skal frem til at jeg er helt normal men at alle er født forskjellig, og jeg tenker hvor er respekten når jeg den dag i dag kan hilse på nye mennesker og får 'Hei, oi så tynn du er'!
For min del er det like ille å kalle noen tykke som å kalle andre tynne. Det å bli stemplet som syk bare fordi man er født slik. Foreldrene mine fikk telefoner fra folk som hadde reagert pga.at jeg var tynn. Helt ærlig, SÅ tynn var jeg ikke. Jeg vil si jeg var en tynn, slank og høy jente.

Hva syns dere? Tar jeg så feil når jeg føler på at folk stadig nevner dette? Er det greit?
Jeg veit vertfall at den dagen jeg får barn, skal h*n læres at alle behandles med respekt og alle er forskjellige bygd. Om noen er tynne og andre større, er det sånn vi mennesker og hvert individ er lagd..


-> Hadde et barn sett slik ut skulle jeg forstått det - for dette er vel faktisk det man kan kalle tynn?

Beklager for dette syte innlegget, men jeg måtte få det ut. Det har gått å plaget meg en liten stund :-)

 

#blogg #hverdag #problemer #torsdag #april #2017 #respekt #mennesker #individer • 20.04.2017 kl.13:55
  fint innlegg!
  20.04.2017 kl.15:30
  Flott skrevet!!
  20.04.2017 kl.20:05
  Hvorfor kommentere kropp si heller "så du er" så har du gjort dagen til noen bedre :)
  20.04.2017 kl.20:06
  Så fin du er*
  20.04.2017 kl.20:26
  Så fantastisk skrevet! :)
  20.04.2017 kl.20:59
  Veldig fint innlegg! ha en fin kveld :)
  20.05.2017 kl.20:16
  Et veldig godt tema!

  Bra skrevet. :-)

  Husker jeg var på et møte en gang, og ho veilederen spurte meg om jeg hadde spiseforstyrrelser eller om jeg gikk på rus.. Å forklaringen min var jo høy forbrenning, men som ho sa så måtte jeg passe på så jeg ikke forsvant helt.

  Jeg er lei av å høre ''pass på så du ikke blåser bort'' eller ''Du må spise mer'' :-p  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta