Medruss for en dag (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Medruss for en dag

Da var det endelig fredag igjen! Deilig er det, jeg elsker fredager. Mest på grunn av tacofredag og Norske talenter, kan tro jeg ble skuffet i Påsken når jeg satt med tacoen foran meg og innså at Norke talenter hadde tatt Påske ferie.. Hverdags problemer!

Vi har vært fullt opp med flytting for en bekjent de siste dagene, men jeg har rukket å trene hver dag se bort i fra Onsdag. Å det er så godt, når man begynner å oppnå resultater man jobber for å nå igjen dagen etter.

Til overskriften, i dag har jeg sagt meg villig som sjåfør til lillebror og noen venner som er russ i år og den feiringen har jo alt startet for de. De skal vist ta masse russeknuter i dag og senere på Fredriksten Festning hvor det er russetreff. Det får meg til å tenke på at jeg var russ for hele FEM år siden, hvor sykt er ikke det. Jeg var også på Fredriksten den gangen, men jeg kan tenke meg det er noe helt annet nå. Tiden har jo flydd av sted, og nå er det lillebror sin tur men jeg kan tenke meg de kommer til å ha det gøy.

Ellers er det vår obligatoriske handle fredag også, så innimellom dette skal vi også en kjapp tur innom hesten som trenger sitt stell hver dag. Vi skal ut å konkurrere på søndag så det kan jeg oppdatere dere nærmere om etter hvert :-) 

#blogg #hverdag #fredag #friday #april #2017 #russ #russforendag #weekeng #helg #fyll #avgangselever #taco #norsketalenter • 21.04.2017 kl.11:39
  Ønsker deg en fin dag:)))
  21.04.2017 kl.12:31
  Så moro! :)
  21.04.2017 kl.14:22
  god helg!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta