Jeg må bare få det ut (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Jeg må bare få det ut

Dagens lille frustrasjon startet alt til morgen i dag når vi skulle av gårde i 07 tiden.

Driftebilen hadde nemlig time for mapping i dag tidlig så den straks er klar for sesongen den også. Vi har nå lagt om til sommerdekk på en av to biler etter sommeruken vi hadde for to uker siden og vi er snart midt i Mai måned, blir lurt hvert år.. For i dag våknet vi opp til snø, sludd og +1 varmegrad! Det passet lite fint når vi skulle til indre Østfold for mapping, hvor det pleier å være kaldere og mere snø. Selvfølgelig er det jo bilen vi skulle trekke med i dag som vi hadde byttet dekk på, men bilhengeren har vertfall helårsdekk så vi krysset fingrene, sjekket yr som kun meldte regn og +4 på at det skulle gå greit. Det gjorde det heldigvis og vi møtte mere regn enn snø innover.

Nå er bilen pent plassert på verkstedet og er antakeligvis ferdig til i morgen så skal vi opp igjen å hente den. Det blir spennende å se om det er blitt noe mere hester i den.
Mannen er dratt på jobb for å jobbe inn tiden vi har vært borte, og jeg reiser straks til stallen for å gjøre pliktene som gjenstår der. Vi skal ut å konkurrere igjen til helgen, dette er også i Indre Østfold så håper virkelig det blir litt bedre vær da. Lenge siden jeg har vært så kald som jeg ble i dag etter noen timer ute i +1 og vind som -10 haha. Godt sommeren er i anmasj :-)

 

#blogg #hverdag #torsdag #bil #nissan #drifting #bilsport #motorsport #driving #vær #værgudene #vinter #sommer #mai

   • 11.05.2017 kl.16:38
    haha:)    Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta