Uken som gikk (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Uken som gikk

Akuratt nå
Jeg sitter egentlig bare å venter på at klokken skal gå, lille søsteren min skal ta førerprøven på vegvesenet og jeg er så nervøs for hun. Kjenner til følelsen, husker da jeg tok den også, veldig godt.. Det er så mange lure spørsmål man kan tolke på flere som gjør at mange av svarene blir riktige.

 

Ukens innkjøp

 

Ukens høydepunkt
Så klart konkurransen med hesten i helgen samt at driftebilen er ferdig motormessig slik at det kun er det kosmetiske som gjenstår! Det blir så gøy, og tiden går så fort.

 

Ukens tørre

 

Ukens craving
Jeg har ikke hatt noe spesielt jeg har cravet på, men vi (jeg og mannen) har den siste uken spist alt for mye is.. Vi ukeshandler på fredager men har sprukket før dette og kjøpt en hel boks med is fra butikken samt stoppet isbilen i veien her og kjøpt alt for mye..

 

Ukens film
Ikke film, men så dumme som vi er har vi startet opp en ny serie på netflix som er kjempe spennende hittil. Den heter Between og handler om en by som blir forgiftet slik at alle over 22 år dør og de under 22 overlever, men hele byen er satt i karantene slik at ingen kommer inn og ingen ut til landet er sikre på at viruset er borte. Spennende serie over to sesonger, hver episode varer i ca.45 minutter.
Det vil nok kommet et eget innlegg om denne serien her på bloggen etter hvert som vi kommer lenger ut i serien.

 

Ukens nedtur
En soleklar første plass til den usmakelige dommeren på konkurransen med hesten.. Altså, jeg skal ikke uttale meg noe mer enn det, men det er virkelig det dummeste jeg har lest på en protokoll noensinne for en diskriminering grunnet 'feil rase', da dommeren ikke likte den.. Som dere skjønner, ganske irritert og lar det bare ligge. Tenker heller at det ikke blir noe påmelding til neste dersom denne dommeren står oppført :-)

 

Ukens tanke
Hvor skal jeg starte? I tillegg til sesongen med hest og konkurranse og driftingen for å ikke snakke om Gatebil som starter opp alt i slutten av Mai er det mange tanken som surrer. Men det som ligger dypest og jeg tenker mest og alvorligst på er nok etter legebesøket vårt som ikke var en hvem som helst lese. Dere får vite mere om det etter hvert når vi får flere svar og forhåpentligvis får fikset opp i ting eventuelt blir henvist videre.

 

Ukens mest leste innlegg
http://driftingfrue.blogg.no/1494414870_selvmord.html


 

#blogg #hverdag #tirsdag #mai #2017 #uken #ukens #oppdatering #serie #netflix #filmer #hobby #innkjøp #sminke #makeup


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta