Slik fikk jeg langt og tykt hår (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Slik fikk jeg langt og tykt hår

Noen av dere har vel sett eller er medlem av e-bay grupper på facebook? Det er så mange grupper, så mange tips og jeg elsker at folk deler erfaringer og linker til ting de er fornøyde med.

For en stund siden kom jeg over en link til en typ 'hårkur' som gjør at håret skal vokse raskere og bli fyldigere. Jeg har alt langt hår og har hatt det hele livet men det er ganske slitt og derfor klipper svigermoren min som er (var) frisør meg et par-tre ganger i året da jeg vil si jeg har frisørskrekk etter at de alltid klipper for mye enn hva vi avtaler.

Denne er fantastisk, jeg fortalte ikke svigermor noe om at jeg hadde begynt med den men sist jeg klippet meg nå reagerte hun på at håret mitt var blitt så tykt og fyldig! Overrasket tittet jeg bort på mannen og sa 'DET VIRKET'!

Kuren kommer i en liten brun glassflaske som er drøy i bruk, man skal blande ca.3ml i 100ml shampoo og vaske som normalt men massere hodebunnen litt godt og deretter blasam eller hårkur etter som hva du selv bruker. Jeg har brukt den rundt en måned nå og tro meg når jeg sier det fungerer. Kanskje det ikke fungerer på alle men på meg fungerer det fantastisk. Anbefaler dere å teste denne dersom dere ønsker at håret skal gro raskere til en billig penge.


 

#blogg #hverdag #mai #2017 #hår #skjønnhet #fyldig #ebay #billig #hårkur #kur #grow #andrea #anbefaling #anbefalinger #virker • 18.05.2017 kl.15:47
  Tusen takk for tips! :)
  20.05.2017 kl.23:07
  Helt sikkert et supert tips. Men husk at å massere hodebunnen i seg selv også stimulerer til økt og raskere hårvekst.  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta