Det har jeg aldri klart før! (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Det har jeg aldri klart før!

17 Mai er vel overstått, noe dårlig vær som satte en demper syns jeg. Jeg er utrolig glad i 17 Mai og elsker feiringen i byen og med venner / familie, grilling og tivoli.

Brukte utrolig nok litt over 1,5t på å krølle håret og få det slik jeg ville, noe som da var ganske bortkastet når vi gikk opp for å se på barnetoget og det regnet.. Det gav seg utover dagen men 'yret' omtrent hele dagen. Ingen kan stoppe grillingen på en dag som denne uansett så vi var hos pappa med flere andre, fyrte opp grillen og koset oss med masse mat, kaker og drikke. Senere på kvelden tok vi turen til Lisleby for den årlige runden der etter tivoliet i Sarpsborg.

Jeg pleier aldri å vinne sånn lykkehjul eller lodd, men mannen betalte 40,- for slik lykkehjul og vant jaggu en kjempe stor sjokolade med over 40 snickers og Twix!Jeg ble så lykkelig, haha. Jeg elsker sjokolade og ble så glad for at han (les: vi) vant! Kremt, både i går og i dag har det blitt et par sjokolader til frokost..

I dag er det fredag, vår handledag og tacofredag! Mulig vi må utsette handledagen til i morgen da mannen skal jobbe en del overtid i dag så da tenker jeg at jeg drar ut i stallen og trimmer hesten utover dagen og stikker innom butikken for å kjøpe taco, så er det obligatoriske tacofredag med Norske Talenter, Skam og Senkveld på skjermen. Jeg er så glad jeg har funnet en som er like 'gammel til sinns' som det jeg er, vi ble raskt voksne når vi kjøpte hus for 4 år siden og har etablert oss godt og blitt ferdig med slik ungdomsfyll og fanteri, klar for fremtiden <3

 

#blogg #hverdag #fredag #friday #weekend #helg #taco #tacofredag #handledag #ukeshandle #handle #stall #hest #17mai #tivoli #sjokolade #fest


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta