Nytt menneske (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Nytt menneske

Noe jeg har tenkt over er hvor mye jeg som person har forandret meg etter at jeg ble gravid selv når vi ikke viste det.

Jeg har nok fått det så ille man kan få det i starten av svangerskapet men her er et lite utdrag:

 

Brus:
Dette merket jeg tidlig, jeg frastod og frastår alt av kullsyre. Jeg sliter med brus den dag i dag, men prøver pent å drikke en cola boks i ny og ne da jeg for det meste nå drikker kun vann og is-te med fersken.


 

Kjøtt:
Jeg bare takler IKKE kjøtt lenger uansett hva slags kjøtt. Jeg har vært 'tacofrelst' siden jeg var liten og vi har obligatorisk tacofredag her i huset uansett hva. Jeg har fått en greier for kjøtt og dermed har vi ikke spist taco på sikkert ti uker. Samboeren lager seg normal mat, for eksempel kotelett og poteter mens jeg klarer meg og klarer kun å spise potetene i brun saus. Det er virkelig ikke sunt, men har snakket med legen om det og fått beskjed om at forhåpentligvis vil det gå over men det viktigste er at jeg får i meg mat og klarer å holde det nede. Så ris, poteter og grønnsaker går det mye i.


 

Godteri:
Så godtemomser både jeg og samboeren min er har jeg da selvfølgelig også fått noe mot dette. Jeg takler ikke noe potetgull, smågodt, sjokolade eller lignende. Eneste jeg har klart å spise er tyrkisk pepper. Samboeren min er nesten overlykkelig over det for vi er blitt så mye sunnere her hjemme, aldri hatt godteri skapet så fullt så lenge. Jeg blir kvalm bare jeg lukker opp skapet..


 

Melk:
Jeg elsker sjokolademelk og oboy, ellers ikke vært noe fan av ren melk tidligere men nå klarer jeg heller ikke å drikke oboy eller sjokolademelk. Men rundt uke ti hadde jeg litt crunsh på cocio, det har nå gått over og jeg er fortsatt på vann og iste med fersken..

 

 

For å si det sånn da så er det en noe kjedelig sommer i matveien, eneste jeg kan spise på grillen er bakt potet uten noen ting i den for jeg klarer nesten ikke å spise noe pålegg. Men egg går helt fint så jeg passer på å få i meg noe proteiner og fått skrevet ut tabletter og vitaminer jeg tar hver dag å det er viktig å ha en god dialog med lege om man opplever så ekstremt som dette. Jeg har også gått mye ned i vekt, men siden det fortsatt er tidlig håper jeg ting vil gå over. Ellers trives jeg masse med å være gravid og gleder meg hver eneste dag hvor vi er en dag nærmere til å møte lille nurket. Gleder meg masse til ultralyd om ikke så alt for lenge så vi kan begynne å kjøpe inn og gjøre klart litt når vi får vite kjønn :-)

 

#blogg #hverdag #juli #2017 #gravid #svangerskap #firemåneder #momtobe #soonmom #mammablogg #mamma #sommer

 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta