Brannen startet rett ved oss! (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Brannen startet rett ved oss!

Torsdag allerede, ukene bare flyr av sted.

Dagene våre er som regel veldig travle, vi har alltid mye å gjøre og i tillegg til nå som formen vi er så dårlig av og til er det nok å ta hensyn til. I går var jeg så heldig at min søster trente og ordnet hesten for meg slik at jeg fikk en fri dag da vi var blitt invitert ut på campingen på Hvaler med et vennepar av oss. Det er merkelig hvordan det blir når man vokser opp, kjøper hus, har jobb og alt tar mye tid og forskjellen fra da man bodde hjemme og brukte all tid på venner og fritid. Men sånn er det nå en gang.

Vi reiste vertfall ut på Hvaler, koste oss og grillet god mat -> til mitt store kjøtt problem var vi på butikken og kjøpte inn bakt potet og salat jeg kunne spise pluss litt vannmelon også videre som vi koste oss med. Det var så hyggelig, også har de en så nydelig liten valp og jeg som er så dyrefrelst som jeg er.


 

Utover ettermiddagen kom det et øsende regnvær så vi trakk inn i teltet og det buldret løst. Fy søren for et vær, jeg er for så vidt livredd for lyn og torden og det smalt til. De andre var bare fasinerte mens jeg stod å telte 1001-1002-1003 for å se hvor langt unna det var haha. Det kom fort mot oss og brått blinket alt av lys, luktet svidd og etter en stund forsvant alt av strøm og lukten av brent kom kjapt. Vi gikk litt rundt og alt så ut til å være i orden annet enn strømmen som ikke var tilbake.

Vi reiste når været var blitt mye bedre i 22.00 tiden, når vi ankom Sarpsborg og hjemme viste det seg at det hadde slått ned i akkurat det området vi var i og det stod det var blitt fare for skogbrann og ulmebrann. Da tenker jeg bare, hvor nærme var det?! For en ekkel opplevelse, jeg har så respekt for vær og alt det kan bringe med seg. Så vidt jeg veit er det ikke kommet noen eller noe til skade, forhåpentligvis så det gikk bra denne gang.

 

#blogg #hverdag #torsdag #juli #2017 #sommer #summer #vær #værgud #lyn #torden #lynnedslag #brann #skummelt #respekt


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta