Vi er gravide (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Vi er gravide

Sommer, sol og endelig helg - i ferien.

Dagen i dag er satt av til å høyttrykkspyle ferdig utvendig av huset før vi begynner å male det igjen, i tillegg til å klippe gresset før det blir trening av hest utover dagen. I morgen tidlig reiser vi til Kristiansand dyrepark med resten av min familie og svigermor hvor vi skal tilbringe hele dagen fra åpning til stenging før vi setter snuten hjemover igjen på kvelden. Heldigvis er det ikke mer enn rundt tre timers biltur en vei så går fint med en dagstur.


 

Noe jeg har lurt på, etter at jeg ble gravid er om man sier: ¨vi er blitt gravide¨ eller om noen spør ¨er dere gravide?¨
Er det egentlig noe fasit svar på hvordan dette fungerer? I så fall er vi i dag bikket 12+6 og jeg fortsetter å gå nedover i vekt. Jeg følger det nøye opp og skriver opp vekten min hver eneste dag som jeg tar med til neste kontroll. I dag har jeg faktisk nådd en ny vekt, jeg har aldri veid så lite i mitt voksne liv som jeg kan huske til tross for at jeg følte jeg spiste veldig mye i går - men var mere i bevegelse.

Nå skal jeg få gjort noe med kvalmen min og forsøkt å få i meg litt mat og tablettene mine før dagens plikter kaller. Ha en strålende dag der ute :-)

 

#blogg #hverdag #fredag #friday #sommer #summer #juli #2017 #gravid #pregnant #momtobe #svangerskap #kvalm #dårlig #syk • 14.07.2017 kl.12:33
  Kjedelig at du sliter så mye med kvalme, og mat er vanskelig å få i seg.

  Håpe det gir seg snart, og appetitten kommer tilbake.

  Men bra du kontrollerer vekten din vær dag.

  Masse lykke til frem over. :-)
  14.07.2017 kl.15:28
  Dette hørtes mye ut som min hverdag for tiden, minus graviditet (såvidt jeg vet;) Høyttrykksspyling, gressklipp og trening av hest. Fine dager det! :-)

  Hvordan hest har du?  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta