Jeg er avhengig.. (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Jeg er avhengig..

Klokken er bikket 08 allerede, vi har alt vært i sving siden 04:45 i dag tidlig hvor vi reiste en kjapp tur til hesten for å få unnagjort pliktene der. Han var lite glad for å bli vekket så tidlig men det gikk greit. 

Snuten er satt mot kristiansand og vi er alt kommet til Torp hvor vi har tatt en liten pit-stop med diesel fylling og lignende. 

Det har jeg forresten glemt å nevne, vi har avtalt to prøvekjøringer av potensielt ny bil. Vi liker å bytte litt på bilene og falt for disse jeg tilfeldig kom over her om dagen uten at vi var på utkikk etter noe spesifikk men ganske sikker på at vi ender opp med en av de så det blir spennende. 

Tilbake til overskriften, jeg har virkelig fått helt dilla på iste med fersken smak altså. Helt utrolig, aldri vært noe fan av iste tidligere med dette har virkelig satt sine spor i graviditeten 😊 


 

Nå skal jeg holde mannen videre med selskap på veien her, lillesøster sitter på med oss i bilen mens resten av familien sitter på i pappas bil - men hun har skoleferie og derfor klart å snu døgnet og nå ligger rett ut i baksetet. Haha, husker den tiden! 

 

#blogg #hverdag #lørdag #helg #roadtrip #kristiansand #dyrepark #sommerferie #ferie #sommer #summer #2017  • 15.07.2017 kl.14:56
  Skulle også vært hos hesten i dag... men så ble det ikke noe av, lell...

  God tur videre!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta