Gravidoppdatering uke 14 (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Gravidoppdatering uke 14

 Termin: 24 Januar! Jeg har 283 dager igjen, og jeg har altså da vært gravid i 92 dager. 

 Hvor langt jeg er på vei: Graviditetsuke 14, jeg har vært gravid i 13 fullgåtte uker og 1 dag i dag. 

 Babyen er så stor som:  Omtrent som en sitron! Babyen er drøyt 8 centimeter fra isse til sete og 13 centimeter i full lengde, og den veier ca. 50 gram. 


 

 Kontroll: Vi har alt vært på et par kontroller hos lege i forhold til rutinesjekk hvor alt er normalt enn så lenge se bort i fra min vekt som bare går nedover. Ellers er vi kalt inn på første ultralyd i August som vi gleder oss utrolig mye til.

 Kjønn: Det er for tidlig å vite enda, men alle som snakker om barnet sier 'han', jeg føler og håper også på en gutt rett og slett for om jeg kunne velge blir det gutt - men alt er hjertelig velkommen til oss og uansett hva det blir kommer den til å få et fantastisk liv fylt med glede, omsorg og kjærlighet så etterlengtet denne personen har vært for oss.

 Navn: Vi vet ikke kjønn enda, men jentenavn har vi omtrent klart faktisk. Det har vært bestemt lenge men usikker på om vi skal ha noe mellomnavn så det tar vi i vertfall nærmere. Guttenavn har vi tenkt på lenge, vi har hatt det også lenge klart men nå begynt å tenke litt igjen og vurdere andre men innen samme gate for vi har bestemt oss for hva det skal inneholde på en måte. Både farens far og barnets far har samme forbokstaver i fornavn, mellomnavn og etternavn kun forskjellige fornavn ellers er det helt likt så hadde vært hyggelig om det gikk litt i arv til ære for barnefarens far.

 Innkjøp: Det er alt en helt del i hus, men vi ønsker ikke å gå for amok enda når vi ikke veit skjønn. En del klær og leker er det blitt og svigermor gleder seg så masse og har alltid med en pose eller to når hun kommer på besøk. Så vi har alt en del nøytrale klær og litt i forskjellige farger som hun sier ¨i tilfelle det blir to¨ så har dere både rosa og blått.. 

Kjøpte forresten denne her for en stund tilbake, hvor morsom er ikke den? haha


 

 Ukens must haves: Min kjære kjære mann. Hva skulle jeg gjort uten han? Jeg har merket denne uken at hormonene er kommet for fullt. Jeg blir fort emosjonell i tillegg til at han leser meg som en åpen bok og veit akkurat hva jeg trenger til hvilken tid og gjør absolutt alt for meg. Jeg sliter så mye med vekt og kvalme også så han er så flink til å passe på! 

 Aktivitet fra lille: Ingenting hittil. 

 Cravings: Vann og Is-te med fersken. 

 Plager: Kvalme og ekstreme plager med korsryggen. Jeg har slitt med dette siden uke 7 ca.og håpet det ville gå over etter første trimester men det ser dårlig ut. Da er det bare å henge i, hva gjør man ikke for lille nurket 

 

#blogg #hverdag #søndag #sunday #sommer #summer #juli #2017 #gravid #pregnant #svangerskap #momtobe #oppdatering  • 16.07.2017 kl.13:29
  så spennende <3
  16.07.2017 kl.14:41
  Så spennende <3
  16.07.2017 kl.22:25
  Så utrolig spennende :) Vi prøver selv, men eg har nå prøvd i 11år :( Nå måtte vi krype til korset og be om hjelp.
  17.07.2017 kl.00:29
  Villa Husmor: vi har også prøvd i over 3 år, startet med hjelp i år og i Mai satt Den! Masse lykke til, dere har en forhåpentligvis en fantastisk reise foran dere - håper det går like fort som med oss :-)
  17.07.2017 kl.00:36
  Eg klarer nesten ikke vente. Og har nettopp søkt.

  Hvor lenge ventet dere fra dere søkte? Var det lang vente tid?  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta