Uken som gikk (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Uken som gikk

Akuratt nå
Mannen ligger fortsatt å sover, han har endelig fått ferie og nyter sin andre uke. Jeg der i mot får ikke sove så lenge om dagen og våkner relativt tidlig så går gjerne ned å spiser noe, tar tablettene mine og blogger litt.
 

Ukens innkjøp
Kjøpte verdens søteste morsomste body! Haha, svigermor kommer til å le seg ihjel når hun ser denne. 

 

Ukens høydepunkt
Vi var i Kristiansand Dyrepark i helgen med resten av min familie og noen av samboerens sine familie medlemmer. Det var hyggelig, vi er som regel i dyreparken der nede en gang i året i løpet av sommeren og i år er ingen unntak. I tillegg fikk vi innkallelse til vår første ultralyd som skjer i August som vi gleder oss enormt mye til. 

Ukens tørre

 

Ukens craving
Dette punktet har jeg også på svangerskaps oppdateringen også, men ukens craving har vært Is-te med fersken. 
 

Ukens film
Vi så den mest urealistiske filmen i går. Jeg fikk brått for meg at jeg ønsket å se en hai film ala hai sommer, men vi har sett det meste av dette. Så fant vi brått en film som så litt drøy ut, men som vi ikke hadde sett før. Den var helt ok, men noen steder var den dratt virkelig litt over kanten altså. Haha. Ikke så realistisk men morsom. 

 

Ukens nedtur
Er ikke til å unngå at ukenes nedtur gang på gang er ekstrem kvalme, oppkast og så utrolig dårlig matlyst. Jeg gleder meg så masse igjen til jeg forhåpentligvis kommer tilbake til normale meg igjen i matveien. 
 

Ukens tanke
Så mye tanker som svirrer i hodet mitt om dagen, vanskelig å velge mellom det som tar mest tid og plass i hodet mitt nå. Men det går selvfølgelig at kroppen forandrer seg, tanken på at jeg er gravid synker inn og alt av spenninger og spørsmål dukker opp. I tillegg til at vi akkurat er blitt ferdig med gatebil helgen hvor bilen oppførte seg perfekt og samboer var strålende fornøyd med kjøringene denne gangen - ting kunne virkelig ikke blitt bedre! Ikke nok med det, om under to uker reiser vi avgårde på Norges Mesterskap for hest og millioner av tanker går også til dette i form av forberedelser og nerver.
 

Ukens mest leste innlegg
http://driftingfrue.blogg.no/1499678346_jeg_har_holdt_det_hemmelig_for_dere.html


 

#blogg #hverdag #mandag #monday #nyuke #nyemuligheter #oppdatering #ukens #uken #sammendrag #oppsummering #gravid #preggo #svangerskap


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta