Uken som gikk (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Uken som gikk

Akuratt nå
Jeg har omtrent nettopp blitt ferdig i telefon med jordmor og fått bestilt dette og en time. Selvfølgelig når jeg trenger en time er det ferieavviklinger og er derfor ikke tilgjengelig før ut i August. Det får nå være, foreløpig har jeg ikke vært kvalm eller kastet opp i dag så har tro på at dette kan bli en fin dag. 
 

Ukens innkjøp
Kjøpte verdens søteste morsomste body! Haha, svigermor kommer til å le seg ihjel når hun ser denne. 

Ukens høydepunkt
Absolutt hele uken har vi malt huset, pusset opp utvendig, revet gjerdet og i går kom det nye gjerdet opp. Så vil si høydepunktet denne uken er at vi bikket uke 15 i svangerskapet og vi er over halvveis ferdig med huset. Det vi gruet oss mest til er tatt og nå er det bare store flater igjen så det skal gå ganske radig. 

Ukens tørre

Ukens craving
Jeg har faktisk ikke hatt noe spesiell craving, men jeg drikker usedvanlig mye vann i forhold til hva jeg har gjort før. Jeg velger faktisk vann fremfor all annen drikke og drikker m-y-e.
 

Ukens film
Hjelp, vi skal på ferie til Las Vegas. Jeg elsker slike humor filmer, husker når jeg var yngre så alltid jeg og pappa på alle slike filmer. Så jeg har sett den men samboeren hadde ikke sett den og jeg kan se de hundrevis av ganger uten å bli lei! 

Ukens nedtur
Ukens nedtur må selvfølgelig være det at jeg er i så mye dårlig form, kvalm, kaster opp en del og har null matlyst. I tillegg til at jeg daglig veier meg og noterer men vekten kun går nedover - det er nedtur i seg selv..
 

Ukens tanke
I dag er det nøyaktig èn uke til vi reiser til årets Norges Mesterskap og jeg er så spent! Denne uken starter også Nordisk mesterskap i Fredrikstad, jeg skal ikke delta i år men være publikum i forhold til at mesterskapene er rett etter hverandre ønsker jeg ikke dette for min hest og velger derfor NM fremfor Nordisk. Mye tanker som surrer om dagen, huset skal være ferdig innen helgen og alt som må pakkes til neste uke.
 

Ukens mest leste innlegg
http://driftingfrue.blogg.no/1500719241_gravidoppdatering_uke_15.html


 

#blogg #hverdag #mandag #nyuke #gravid #svangerskap #oppdatering #oppsummering #sammendrag #konkurranse #film #ferie #sommer #summer  • 24.07.2017 kl.16:55
    hørtes ut som en fin uke <3    Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta