Dilemma (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Dilemma

Altså, den siste tiden har vi ikke vært så mye ute på kjærestekvelden eller lignende da vi for det meste har vært på tusenfryd, dyreparken i Kristiansand og lignende med resten av familien hans eller min. Jeg har da endt med å gå i 2xu thights og en fleecgenser fordi mine olabukser og alle andre bukser enn joggebukser sitter så stramt over hoften og nedre del av magen at det blir veldig ubehagelig og vondt å gå med. 

I går dere, så reiste vi ut på kvelden for å spise i det fine været siden det var meldt regn i dag. Vi kjappet oss med å male nest siste vegg på huset og skulle inn for å skifte. Vent, jeg har da ikke brukt annet enn joggebukser, malebukser eller ridebukser de siste månedene, hva skal jeg ha på meg?! Og da, endte med en av mine fantastiske trenings thightser igjen.. Følte meg ikke helt på topp der vi satt å spise hver vår posjonspizza med kniv og gaffel på brygga i Sverige med masse andre mennesker i treningsklær.. 

Så dere, dilemma. Jeg har ikke blitt noe særlig stor rundt magen men mistet alt av midje og noe større under navlen er det jo. Må jeg virkelig gå i innkjøp av mammaklær alt nå? Da vil vel ikke det jeg kjøper nå passe om noen uker igjen? Eller skal jeg gå for typisk stoff thights som var inn for noen år siden med en genser over? Er det noe jeg virkelig hater om dagen er det å kle meg for å gå ut blandt mennesker. Jeg føler meg bare så ikke vel, men det blir vel bedre når det syns at jeg er gravid og ikke bare lat - litt lubben og går i det samme hele tiden :-) Får en håpe.. Går man for slike mammabukser allerede fra uke 16, eller disse under? 


 

 

#blogg #hverdag #dilemma #gravid #svangerskap #pregnant #preggo #momtobe #sommer #summer #juli #2017 #tjukk #fashion #klær #hjelp


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta