Min redning (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Min redning

Jeg blir bare mer og mer gravid for hver dag som går og i dag har jeg bikket 42% fullført svangerskap. 
Jeg sliter fortsatt utrolig med kvalmen og et gikk så langt tidligere denne uken at jeg kastet opp noe blod, tok kontakt med lege som sa at så lenge det var friskt blod var det nok bare et rift i spiserøret eller lignende - så håper det ikke er noe annet. Nå skal jeg jo snart til både jordmor og sykehus og får sjekke det skikkelig. 

Noe som har hjulpet meg masse på kvalmen er slike ¨Sun lolly¨. Det er saft is som vi kjøper i Sverige og fryser ned. De er fantastisk gode og hjelper meg så med kvalmen i tillegg når jeg først kaster opp kommer is smaken som gjør at oppkast opplevelsen blir hundre ganger bedre. Er det noe jeg virkelig ikke liker er det å kaste opp, og vite før svangerskapet at jeg skulle slite så mye med dette hadde jeg aldri trudd jeg skulle overleve siden jeg har hatt så problemer med det.. 

Jeg drikke brått over 3L vann og spiser en del saft iser i løpet av dagen, det er virkelig mine redninger! Vann altså, jeg er så glad det er dette jeg har fått ¨craving¨ på og ikke noe annet usunt som det kunne vært :-)

#blogg #hverdag #fredag #friday #helg #weekend #preggo #pregnant #gravid #kvalm #is #vann #redning #syk  • 11.08.2017 kl.11:15
  Får håpe den kvalmen kan gi seg, så du får i deg mer næring. :-)

  Virker som du er en av få som virkelig får et tøft svangerskap, men når du holder lille babyen for første gang,

  er det nok verdt det. Det kommer noe fint ut av alt dette. Lykke til videre.
  11.08.2017 kl.11:59
  Åh, de er super gode!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta