Gravidoppdatering uke 18 (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Gravidoppdatering uke 18

 Termin: 24 Januar! Jeg har 163 dager igjen, og jeg har altså da vært gravid i 120 dager. 

 Hvor langt jeg er på vei: Graviditetsuke 18, jeg har vært gravid i 17 fullgåtte uker + 1 dag i dag. 

 Babyen er så stor som:  Omtrent som en søtpotet! Babyen er rundt 19-20 centimeter fra isse til fot og veien 125-160 gram.

 Kontroll: Alt neste uke om bare noen få dager skal vi på første kontroll hos jordmor, har en del ting å ta opp der og noen plager som bør sjekkes opp litt nærmere da jeg nemlig har slitt en del den siste uken med smerter i magen. 

 Kjønn: Det får vi svaret på om rundt bare en uke, jeg gleder meg så masse! 

 Navn: Vi har navnet på begge kjønn klare ettersom vi ikke veit hva det blir enda. Nå får vi bare håpe det en person der inne, og vertfall ikke to av samme skjønn for vi har truffet på navn vi er veldig fornøyde med. Blir det jente blir bokstavene S.H - gutt: K.R.H.

 Innkjøp: Har ikke kjøpt inn noe mer siden siste oppdatering. Har kjøpt ganske mye og alt er jo basic siden vi ikke veit kjønnet enda. Derfor tenker jeg det er best å vente med mer innkjøp til vi veit hvilket kjønn den lille er og kan kjøpe noe litt mer passende. Magefølelsen sier gutt, men har også hatt 4 forskjellige drømmer hvor gutten vår er blitt jente hehe. Stoler ikke helt på magefølelsen om dagen siden det er så mye som sier i mot, men glad blir jeg uansett. 
Blant annet antrekket nedenfor, fåes også kjøpt her: https://advrl.com/247/64265/z

 Ukens must haves: Det går fortsatt i saft is og vann. Jeg drikker utrolig mye vann og forsøker å få i meg saft is når jeg er kvalm, det har hjulpet meg en hel del!

 Aktivitet fra lille: Ikke merket noe enda..

 Cravings: Vann og saft is.

 Plager: Det er det samme gamle. Sliter fortsatt med mye kvalme og oppkast, daglig. Hodepinen er det rundt halve uken i snitt så det er overkommelig. Det som er så synd er at jeg siden ble gravid har mistet alt av sult følelse og er aldri sulten - men må da selvfølgelig passe på og spise uansett. Merker det som regel på at jeg begynner å bli slapp og sliten, men håper jeg kan begynne å få faste rutiner og spise etter faste klokkeslett så det kan bli litt enklere.

 

#blogg #hverdag #sommer #høst #gravid #pregnant #momtobe #oppdatering #svangerskap #uke18 #18uker #ukeforuke #søndag #august #helg #weekend


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta