Gutt eller jente? (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Gutt eller jente?

Så er det torsdag allerede og helgen nærmer seg med stormskritt! 

For øyeblikket sitter jeg å spiser litt frokost, før jeg skal ordne meg litt og slappe av før turen går videre til min første jordmortime. Samboeren er på jobb, så han møter meg hos jordmor til timen, vi aner ikke hva vi kan forvente men vi får nå høre hjerteslag for første gang og sjekke at alt står bra til med lille. 

I tillegg nå er det bare noen få dager - altså under en uke til vi skal på ultralyd og får vite kjønnet på den lille. Hva tror dere det blir, gutt eller jente? Jeg var først ganske sikker på gutt, men den siste tiden har jeg fått følelsen på jente og hatt mange drømmer hvor det er kommet ei jente til verden så jeg stoler ikke på min egen magefølelse denne gangen merker jeg :-) 

Denne dagen byr også på nok av utfordringer, samboer må (heldigvis) reise tidlig fra jobb på grunn av jordmortimen men vi skal tømme hengeren for søppel før det stenger, så kommer det noen å skal se på / kjøpe den ene bilen vår, i tillegg til at det er en bil vi skal se på / kjøpe etter alt dette i kveld også må jeg faktisk en tur til hesten for å få unnagjort pliktene. Så i dag blir det nok å henge i.

 

#blogg #hverdag #torsdag #august #gutt #jente #gravid #preggo #momtobe #svangerskap #sommer #sensommer #jordmor #stress #bil #salg #kjøp • 17.08.2017 kl.11:02
  Jeg trur det er jente med tanke på hvor kvalm du er. :)

  Trur jentefostere gir meg kvalme. Det er hva jeg trur. Men man vet jo aldri.

  Lykke til hos jordmor. :-)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta