Runde to + giveaway (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Runde to + giveaway

Mandag, ny uke - nye muligheter. 

For oss starter denne uken ganske nervepirrende. Vi var på visning i går på et objekt som er av interesse, derfor blir det bud runde nå på morgenkvisten. 
Jeg sitter med prospektet i fanget samtidig som jeg har dialog med både mannen, banken og megler. Spennende. Vi har vært med i en del runder nå etter som vi har mål om å holde på med eiendom på fulltid men det er en lang vei å gå før den tid. Men virkelig, man venner seg aldri til disse nervepirrende timene vi har i vente uansett hvor mange ganger man blir med på disse rundene. 

Ikke nok med det, denne uken byr på så mye spennende! Det er avsløring av kjønn på ultralyd førstkommende torsdag for å ikke snakke om et ekstremt viktig møte som vil avgjøre utrolig mye på søndag - ja på en søndag faktisk. For å ikke glemme giveawayen jeg har gående på bloggen. Dere må ikke glemme å melde dere på, det eneste dere trenger å gjøre er og kommentere i innlegget til giveawayen. Jeg linker dette her: 
http://driftingfrue.blogg.no/1503063847_giveaway_fra_makeup_mekka_.html

Nå må jeg kaste meg rundt her og holde tungen i munn og konsentrere meg om å tenkte litt taktisk og vinne denne budrunden. Ønsk meg lykke til - oppdatering kommer seinere :-D 

 

#blogg #hverdag #mandag #nyuke #nyemuligheter #mulighet #spennende #nervepirrende #budrunde #gravid #preggo #fokus #august #sommer #sensommer • 21.08.2017 kl.12:53
  Lykke til! :-)

  Ser ut som dette blir en spennende uke for dere!
  24.08.2017 kl.11:20
  Hvordan gikk budrunden? Vant dere? :-)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta