Uken som gikk (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Uken som gikk

Akuratt nå
Har jeg inntatt en stor bolle yoghurt som frokost,kvalmen har meldt sin ankomst i dag tidlig så da skal man bare være fornøyd med det som går ned og blir der.. ellers er målet å bli i ok form så jeg kan få klippet gresset som er blitt alt for høyt i hagen har hjemme! 
 

Ukens innkjøp
Halo, hvor søt er ikke denne? Det er vel noe med kommende fedre og bleier? Vi gleder oss helt enormt mye til lille gull kommer, men det siste samboeren gleder seg til er nok akkurat hva denne bodyen tilsier. Syns denne her var så utrolig morsom! 

 

Ukens høydepunkt
Helt klart fra jordmor timen når vi fikk høre hjerteslagene fra lille gull for første gang. I tillegg til at samboeren har kjent liv utenfor magen med sin egen hånd. For å ikke snakke om at det har skjedd utrolig mye denne uken som gjør at denne uken kommer til å bli kjempe spennende og full av spenning! 
 

Ukens tørre


 

Ukens craving
Jeg er og trur jeg er en av de som slipper noe som helst spesiell craving. Jeg har ikke noe jeg må ha eller annet, men jeg drikker utrolig mye vann og spiser en del saft is når jeg er veldig kvalm som noen gangen klarer å dempe kvalmen - og andre ganger ikke. Så det er vann og saft is det enda går i som noe craving her vertfall. 
 

Ukens film
Det er ikke noe film - men serie. 
Siden jeg går hjemme for øyeblikket pga.formen og svangerskapet tilbringer jeg ganske mye tid foran tven og tro det eller ei men jeg har faktisk begynt å se flere sesonger av Hotel Cæsar. Nesten litt komisk tragisk, men sant. Litt såpedrama i hverdagen.. 

Ukens nedtur
Det er forsåvidt ikke skjedd så mye denne uken som jeg kan kalle for nedtur. Det meste går som det skal nå se bort i fra den elendige formen min, det er fortatt kvalme, oppkast og rast ned i vekt men det har jeg levd med i en del uker nå dessverre så jeg begynner å bli vandt med det men utrolig slitsomt da jeg fysisk blir sliten. 
 

Ukens tanke
Vi har mye store prosjekter på gang, sommeren og ferien er over. Det blir mye spennende å avsløre fremover så det er bare å følge med. Om kun noen få dager får vi også vite hvilket kjønn jeg har i magen så det tar naturlig nok mye tid av tankene mine i tillegg.
 

Ukens mest leste innlegg
http://driftingfrue.blogg.no/1503063847_giveaway_fra_makeup_mekka_.html

 

#blogg #hverdag #ukens #ukes #sammendrag #oppdatering #ukensomgikk #somgikk #august #dagenstørre #tørr #tørt #film #gravid #preggo #momtobe • 22.08.2017 kl.17:16
  SÅ fin uke ::)
  22.08.2017 kl.18:44
  Fin uke høres det ut som :-)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta