Har du noen gang.. (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Har du noen gang..

Skulket skolen? Jeg vil ikke kalle meg for et skolelys, men jeg har aldri skulket skolen for å gjøre noe annet - men ja jeg har skulket når jeg en dag i blant har vært litt ekstra trøtt en morgen eller to. 

Hatt et kallenavn? Jeg har aldri hatt noe fast kallenavn annet enn litt sånn sleng man pleide å bruke på barneskole / ungdomsskole. Jeg har jo et navn som ikke er så komplisert å si uansett og ikke noe som rimer på noe morsomt eller lignende :-) 

Møtt en kjendis? Nei, jeg har sikkert møtt på noen på åpen gate eller en kjent politiker på en bensinstasjon / butikk liksom men ikke noen som jeg ser veldig opp til som jeg husker vertfall. 


 

Ødelagt noens ferie? Nei heldigvis ikke. Tenk å ha det på samvittigheten! Eneste jeg har gjort som kan ha irritert var den gangen jeg bodde hjemme hos mamma og pappa hvor de og søskena mine reiste på ferie til Tyrkia og jeg ble hjemme alene for å passe på dyreparken vi omtrent hadde på den tiden med en haug av dyr fra katter, hund, hester, kanin, hamster, fisker også videre. Det passet meg perfekt for jeg liker ikke syden, varme og sol uansett. Hunden vår var da valp og mamma ganske striks på at hun ikke skulle tigge mat, hoppe opp i sofaen, og sånne ting man helst egentlig ikke ønsker hunder inne skal gjøre. Hjemme alene en uke ble jeg litt ensom og hunden fikk lov til å gjøre en del (mye) hun egentlig ikke fikk lov til ellers, så det første den hunden gjorde når familien kom hjem var da selvfølgelig å gjøre alt hun ikke fikk lov til egentlig. Hun ble såpass ødelagt at hun den dag i dag gjør alt hun ikke fikk lov til men nå får lov likevel ;-) 


 

Vært på tv eller radio? Nei, det har jeg ikke. Med mindre da jeg var liten og gikk på turn hvor nyhetene var å filmet treningen vår og en et lite sekund som omtrent statisk kalles på være på tv.

Jukset på en prøve? Åja, det har vel de fleste gjort en eller annen gang.. Jeg husker å godt jeg hadde uventet gloseprøve i engelsk på ungdomsskolen hvor jeg hadde skrevet to ord i hånden min som læreren selvfølgelig fersket meg i. Venninnen min som satt ved siden av meg hadde også to ord i hånden og jeg husker jeg syns det var så urettferdig at jeg ble tatt og ikke hun. Haha, hun ble så redd når jeg ble tatt at hun spurte om å gå på do midt under prøven for å vaske bort bevisene! 

Vært våken i 24 timer? Nei, det hadde jeg aldri klart. Jeg er alt for glad i å sove.. 
 


 

Ved et uhell sagt "elsker deg" til en person? Nei absolutt ikke. Det kan da ikke være lett å se på an annen person å si noe sånt? 

Sovet i skogen, under åpen himmel? Jepp, det har jeg gjort. Vi var på klassetur en gang og i teltet var det så utrolig varmt og klamt at jeg tok med soveposen, underlaget og puten min ut. 

Fått en farlig allergisk reaksjon? Ikke som er så farlig, men husker en gang jeg var litt mindre når jeg var ute å syklet med noen venner og en veps klarte å sette seg på hakereima til hjelmen min. Uten at jeg merket det vel og merke tok jeg tak i reima for å stramme den litt så stakk den meg i halsen! Husker det var så vondt og jeg hovnet opp i halsen og fikk en kul der - den har jeg faktisk den dag i dag. Jeg tok bare en allergi tablett da jeg har andre allergier og det fungerte for det. 

 

Blitt avvist etter en sjekkeseanse? Nei. Jeg har vært veldig lite på sjekkeren altså - og veldig lite på byen. Jeg var mer opptatt av meg og mitt frem til jeg møtte min kjære! Har nok vært heldig altså som møtte på han såpass tidlig!! 

Kalt kjæresten for feil navn? Hahaha, JA! Heldigvis ikke noe ille, men det var rundt NM tider og jeg var ekstremt mye i stallen med trening og forberedelser samtidig som nerver og alt slo inn at jeg har faktisk klart å kalle samboeren min for hesten min sitt navn et par ganger.. Han lo like godt som meg for å si det sånn.

Grått i offentligheten i voksen alder? Jepp. Det har skjedd flere ganger. Jeg er veldig emosjonell av meg og skal ingenting for å få meg til å felle en skvett altså. Det hjelper vertfall ikke noe nå som jeg er gravid og er full av hormoner - nå kan jeg omtrent gråte av alt. Skikkelig teit og flaut til tider.
 Brukket et ben? Eneste jeg har brukket er en lille finger og et par tær. Ellers ingen armer, bein eller annet. 

Gitt bort en gave som egentlig var en gave til deg? Nei heldigvis ikke, det må være litt flaut. 

Holdt eller klappet et vilt dyr? Ja. Hjemme hos pappa bor det hver sommer en pinnsvin familie og de er så søte, snille og tamme! De er jo ville men jeg har selvfølgelig vært borte å klappet / forsøkt å stryke litt på de :-)

Melket en ku? Jepp! Det har jeg faktisk gjort mange ganger. Jeg elsker jo gårdlivet, dyr og alt med småbruk å gjøre. Jeg har melket både for hånd og med maskiner. 

 

#blogg #hverdag #søndag #sunday #helg #weekend #spørsmål #oppdatering #gravid #preggo #pregnant #dyr #hardu #august #2017 #sommer #summer


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta