Bud runde nummer tre, alle gode ting er tre? (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Bud runde nummer tre, alle gode ting er tre?

For et skikkelig høstvær det er i dag, nå er også alle eplene som ikke er plukket fra trærne våre falt og eller råtnet. Det er tegn på høst, plommene og morellene har skjærene tatt for lenge siden så det var ikke så mye vi fikk plukket men noe. I dag står hjemmelaget lapskaus på menyen, ah jeg bare elsker lapskaus og nå når jeg er gravid er det beste du kan gi meg poteter. Jeg elsker poteter i all slags form.
 


 

For øyeblikket sitter jeg å gjør klart et bud på en leilighet vi skal legge inn nå med frist klokken 12.00 i dag. Vi var på visning på ei leilighet i går for utleieobjekt, det var ikke noen wow-faktor men absolutt et godt objekt for rett pris i forhold til at det ligger sentralt i byen og nære skoler som derfor kan passe fint for studenter og eller enslige. Ikke verdens største leilighet, men praktisk og noen har da bodd der frem til nå så antakeligvis noen som vil bo der videre. 

Det blir spennende å se hvor høyt denne går, alt av hus og leiligheter vi har vært med i til nå går helt ekstremt høyt over takst men denne leiligheten har jeg faktisk en følelse av kan gå rundt prisantydning til og med kanskje under forhåpentligvis. Vi får se, det er ikke kommet inn noe enda vertfall så vårt bud blir nok det første :-) 
 


 

Kryss fingrene for oss! Tvitvi

 

#blogg #hverdag #tirsdag #spennende #budrunde #leilighet #kjøpt #megler #visning #spennende #høst #august #epler #hage #stell #utleie #objekt • 30.08.2017 kl.16:58
  det er vanskelig og spennende på en gang

  Her hjemme er den yngste på boligjakt og har lagt inn flere bud .

  Mange hus går for 1 million over takst der de har sett og det er ikke noe gøy

  Lykke til krysser fingre for deg .

  Vil du lese dagens innlegg på min blogg der jeg tar ett oppgjør med de som ikke hadde tro på meg

  Jeg fikk det til

  Ha en fin kveld

  Fra Sissel  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta