Hektisk (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Hektisk

I går rakk jeg rett og slett ikke å sette meg ned her for et lite innlegg, så hektisk er dagene om dagen. 

I dag er ikke noe mindre hektisk, da vi er ¨manko¨ på en bil som er på verkstedet. Den ble satt der på fredag med de måtte beholde den til i dag eller i morgen for å bli ferdig, også vi da som er så avhengig av to biler i hverdagen vår.. Men det får nå bare gå, jeg har en del avtaler i dag og når våknet og så været innså jeg hvor uheldig jeg er da jeg må ta beina fatt og gå stedene jeg har avtale. Så det er bare å slå opp paraplyen og kle seg godt, for mannen har tatt den andre bilen på jobb :-) 

Dagen i dag er helt kaos, det skal skje så utrolig mye innen 17.00 at jeg ikke skjønner hvordan vi skal rekke det så er bare tunga rett i munnen. Dagen avsluttes etter 17.00 i dag med en ny visning og deretter en tur ut til hesten når mannen er kommet hjem med bilen - om de ikke er ferdig med den ene bilen vår på verkstedet før det. Haha, en liten kabal å få opp men det løser seg. 

Så dette blir bare et kort ¨beklager¨ innlegg hvor jeg bare må kaste meg rundt og starte dagens gjøremål. 
Ha en fortsatt god regnfull (vertfall her) dag videre :-) 

 

#blogg #hverdag #mandag #september #høst #kaldt #snartvinter #cold #kulde #preggo #pregnant #gravid #hektisk #avtaler #timer  • 04.09.2017 kl.09:52
  Husk å puste nå og ha en flott start på uka.

  Tar du deg tid til å lese dagens innlegg på min

  blogg . Å være takknemlig.

  Sissel  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta