Uken som gikk (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Uken som gikk

Akuratt nå
Sitter jeg i stuen i pysjen. Straks klar for litt frokost, vi er forsåvidt i en budrunde men litt usikkere på om  vi ønsker objektet så sitter litt på gjerdet å venter. Har endelig fått en god natt søvn og våknet noe hvilt! Våknet når mannen skulle på jobb med en meget aktiv baby i magen som har turnet som en annen atlet siden 06 i dag tidlig! 
 

Ukens innkjøp
Jeg har seriøst brukt alt for mye tid og penger på ebay den siste tiden, både til meg selv og den lille på vei. Aner dere hvor mye søtt og billig det er på ebay til baby jenter? Det er så utrolig mye som er kjekt å ha som pynt eller lignende som også kan brukes til en så billig penge at jeg som regel er to tastetrykk unna ¨bestill¨. Jeg venter litt over 20 pakker nå, og har noen favoritter fra forrige ukens innkjøp men kan lage et eget innlegg om det når tingene ankommer. 

 

Ukens høydepunkt
Det er så godt at ting har begynt å falle på plass. Alt fysisk og psykisk i hverdagen er på vei til å stabilisere seg og nå kan jeg endelig si at høydepunktene uten tvil er hver gang lille jenta vår sparker og turner rundt inni magen. Ikke bare er det en god følelse for meg for nå kjenner vi alle det så godt utenfor magen og hun er så utrolig aktiv. Sparker og turner rundt konstant, men sover enn så lenge som normalt på natten når jeg sover. 

 

Ukens tørre

 

Ukens craving
Ikke en morgen uten vaniljeyoghurt med 4-kornsblanding i! Endelig har jeg fått til å kunne spise yoghurt etter 20 tunge uker i svangerskaper, og jeg som elsker yoghurt. Spiser en stor porsjon til frokost hver morgen. 

 

Ukens film
Unforgettable: 

 

Ukens nedtur
Min bestemor er blitt veldig veldig syk og ikke sikkert hun en gang rekker å være til stede når lille jenta vår blir født eller til bryllupet vårt. Det er utrolig tung og sårt, så det er helt klart ukens og tidens nedtur.. 


 

Ukens tanke
Det går mye i jobb tanker, oppussing og selvfølgelig planlegging av fremtiden. Det står mye stort fremfor oss, og nå har bryllups planleggingen vært på hyllen en stund da vi har hatt en del klart alt i tillegg til graviditeten er det selvsagt vært mye barn i tankene mine, men nå skal vi finpusse på gjestelisten. Kontakte kokken og få laget menyen, først inn å prøvesmake da vi skal ha 3-retters middag og ønsker at alt skal være perfekt. Alt viktig sånn i forhold til lokale, kirke, frakt også videre er fikset så det meste er klart - også det meste av pynt. Kjolen har jeg tenkt til å ta opp igjen når jeg har født for det er ingen grunn til å dra å prøve nå mens jeg har en bolle foran på magen. Det blir nok ikke så vanskelig da jeg er helt sikker på hvem kjole jeg skal ha, hva den heter og hvilken farge :-)
 

 

Ukens mest leste innlegg
http://driftingfrue.blogg.no/1504343864_story_of_my_life.html

 

#blogg #hverdag #september #høst #kaldt #cold #preggo #pregnant #gravid #momtobe #hverdagen #stress #livet #plager #nedturer #oppturer


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta