Hva ville du valgt? (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hva ville du valgt?

Funnet ut året du dør, eller måten du dør?
- Synd man må velge en av de, absolutt ikke noe jeg vil vite.. Men må jeg velge blir det kanskje måten? Eller, da kan jeg ende med å være over hysterisk og forsiktig. Trur kanskje jeg vil vite året jeg dør slik at jeg kan gjøre så mye jeg kan med de jeg er glad i enn å ikke rekke det på en måte. 

 

Ha din egen private øy, eller dit eget private fly?
- Privat fly helt klart, så lenge drivstoff og andre utgifter er inkludert haha. Tenk å kunne ta ditt eget fly hvor du enn vil i verden!

 

Fortsette videre med livet, eller starter på nytt?
- Jeg elsker livet mitt nå, det er selvsagt noe fra tidligere jeg kunne ønske jeg gjorde annerledes i forhold til skole og karakterer men jeg ville aldri i verden byttet det ut for livet jeg har nå. Så jeg ville helt klart fortsatt med livet jeg har nå. 
 

 

Kunne lese tankene til andre, eller se inn i fremtiden?
- Denne var vanskelig, begge alternativene er da veldig fristende. Men trur kanskje jeg hadde hatt mest nytte av å se inn i fremtiden og kunne gjøre en forskjell før det er for seint. Jeg har ikke like stort behov for å lese hva andre tenker der og da som jeg kunne hatt bruk for å kunne se inn i fremtiden. 

 

Ville du spist en god middag, eller sett en god film?
- Jeg elsker jo mat, i tillegg ekstremt glad i å se på tv. Men mat kommer faktisk før tv og jeg ville heller valgt å spise en god middag enn å se film. 

 

Ville du blitt blind eller døv?
- Det er mine største frykter, det er jeg helt sikker på. Denne har jeg faktisk tenkt over før og jeg ville helt klart blitt døv, slik at jeg kunne sett verden og levd mest mulig normalt. Det er selvsagt helt forferdelig for de som sliter med dette, men etter å ha gått igjennom tankene mine må det være bedre å være døv enn blind for min del..

 

Ville du alltid vært 20 minutter for tidlig, eller 10 minutter for sen?
- Alltid vært 20 minutter for tidlig! Jeg kommer aldri for seint. Jeg får helt angst om jeg har veldig dårlig tid eller kommer litt seinere på jobb enn jeg pleier å gjøre for eksempel da å starte dagen med stress er virkelig ødeleggende for meg. 

 

Være usynlig for en dag, eller kunne fly en dag?
- Normalt ville jeg svart å kunne fly, men siden det kun gjelder for en dag ville jeg vært usynlig. Da skulle jeg gjort mye morsomt ja :-) 
 


 

Ha et automatisk selvdrevet hus eller en selvkjørende bil?
- Å kjøre bil er noe jeg elsker, så jeg skal aldri ha noe bil som er selvdreven eller går på strøm - altså det er bare et prinsipp jeg har. Så helt klart selvdrevent hus, tenk så utrolig deilig å ha et hus som gjør alt selv? Vasking, støvsuging og alt det kjedelige man må gjøre!

 

Kunne snakke med dyr, eller kunne snakke alle språk?
- Dyre elskeren som jeg har jeg alltid drømt om å kunne snakke med dyr. Tenk så fantastisk da, jeg har sikkert sett alle filmer som er laget hvor de snakker med dyr. Tenk å kunne kommunisere med tale med pusekattene mine og ikke minst hesten min, det ville vært fantastisk! 
 

 

#blogg #hverdag #spørsmål #enten #eller #fremtiden #blikjent #kjent #med #meg #dyr #fortid #valg #mat #matglad #dyr #livet #meninger 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta