Oppskrift onsdag: Mexikansk kylling salat (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Oppskrift onsdag: Mexikansk kylling salat

Jeg ønsker å dele en fantastisk god salat oppskrift med dere, om man enten er matlei eller ønsker å lage noe kjapt, enkel og lett mat som gir god samvittighet i tillegg metter utrolig. 
Jeg er forsåvidt blitt veldig glad i salat i disse gravid tider så denne salaten går det mye i om dagen. Spesielt på middag / sen mat er et godt å bare kunne lage seg en enkel salat.

Du trenger: 
 Isbergsalat
 Hodekål
 Gulrot
 Purre
 Rødkål
 Tomater
 Dressing
 Crunsh
 Raspet ost
 Mais
 Kylling

Har du veldig dårlig tid eller ikke ønsker å kutte selv er det også mulig å kjøpe ferdig Meksikansk salat med både ost, crunsh og dressing i på Rema1000. Jeg har alltid en fast rekkefølge på hvordan det legges på tallerken selv om jeg blander alt før jeg spiser, er det hva man kaller tvangstanker? hehe

Jeg pleier å starte med selve salaten, legger på litt crunsh, deretter kommer osten, tomatene, kyllingen og dressingen. 
Det vil bli seende ut slik som bildeserien under viser. Deretter blander og mikser jeg alt godt sammen så det blir godt og blandet. Dette er naturligvis kun min måte å gjøre det på og smaker nok likt uansett hvordan du legger det på. 

En fantastisk god salat for de litt kresne som bare vil ha en god og enkel salat.

 

#blogg #hverdag #onsdag #mat #oppskrift #salat #mexikans #mexikansk #kylling #lett #lettmat #grønt #sunt #september #høst #kalt #vind 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta