Ventetiden er verst (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Ventetiden er verst

Endelig mandag, helgen ble godt gjennomført på Gatebil og mannen fikk kjørt masse i tillegg til at bilen fungerte 100% og vi hadde null trøbbel annet enn regn og våt / glatt bane. Men vi er ekstremt fornøyde etter helgen. 

For øyeblikket sitter jeg egentlig bare å venter. Jeg har time hos jordmor kl.13.00 i dag og å sitte lik å vente på en time er det verste jeg veit. Jeg gleder meg utrolig mye til å høre hjerteslagene til lille snupp i magen igjen. Ingenting slår hjertelyden og ultralydbildene i disse dagen, vi gleder oss så enormt. Enn så lenge har jeg derfor satt på gårsdagens episode av The Kardashians. Etter den nye sesongen er jeg litt usikker, føler kanskje de gamle er noe bedre? 

Jeg gleder meg til å høre hva jordmor har å si, lille er ekstremt aktiv om dagen og nå også om natten. Til tider slitsomt men helt fantastisk samtidig. Nå bikker vi snart også uke 22 og tiden fremover går nå fortere enn hva det gjorde i starten. Nå skal jeg finne frem litt klær og få frisket opp litt så snakkes vi seinere i dag. 

 

#blogg #hverdag #mandag #uke #nyuke #muligheter #vente #ventetid #klokke #gatebil #jordmor #gravid #preggo #pregnant #momtobe #svangerskap  • 11.09.2017 kl.12:44
    ååh så gøy :) kos deg på ultralyd :) ha en nydelig mandag :D    Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta