Uken som gikk (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Uken som gikk

Akuratt nå
Jeg har tidligere i dag vært hos jordmor som gikk ganske greit. Fikk høre hjerteslagene til den vakre prinsessen vår, det er så fantastisk. Hun krøllet seg sammen som en ball helt nederst i magen og sparket til skikkelig når jordmor skulle undersøke og høre på hjertet. Lille turne jenta, hun holder på hver dag konstant med turning inni der, jeg håper forsåvidt hun roer seg litt før hun vokser veldig mye mer eller så vil man vel kunne se gensere min flytte på seg haha. Nå venter jeg bare på mannen skal komme hjem så skal vi en kjapp tur til Vestby før vi tar turen til hesten for pliktene der. Det er så utrolig dårlig vær, så blir nok å fortsette oppussingen på soverommet vårt.

 

Ukens innkjøp
Uten tvil den nye sengen vår. Jeg elsker den, den er så utrolig fin å se på og enda bedre å ligge i! Nå gleder jeg meg bare så utrolig mye til soverommet er ferdig så vi kan sette den opp, den skal vist være utrolig bra for korsryggen også noe som passer meg perfekt som er gravid og sliter med ryggen nå og da.

 

Ukens høydepunkt
Høydepunktet må nok være at Gatebil helgen ble en såpass suksess selv om det så veldig mørkt ut til å starte med. Det eneste kjedelige var at jeg ikke har fått sitte på eller kjørt da jeg ikke ønsker å utsette lille baby for noe. Jeg kunne aldri tilgitt meg selv om det hadde skjedd noe på banen som skadet meg eller henne. Jeg sa at om banen var tørr kunne jeg sitte på men det regnet hele helgen og da kan det skje så mye mer, ikke at det skjedde noe og mannen er en utrolig dyktig driftingfører men det kan være noen uheldige som kommer bak for eksempel så da er det tryggest å vente til neste år. 

 

Ukens tørre

 

Ukens craving
Ikke en dag uten vaniljeyoghurt! Jeg elsker å stå opp og ta meg en stor bolle med yoghurt, jeg har tidligere bare hatt 4-kornsblanding i den men nå gått over til havregryn. Jeg er så glad jeg får craving på slike ting og ikke usunne ting som potetgull og godteri.. 

 

Ukens film
The boss baby:

 

Ukens nedtur
Helt klart det dårlige været på Gatebil.. Men, det kunne vært mye verre som problemer med bilen eller annet så nedturen er nok været men vi bør nok bare si oss fornøyde uansett. I tillegg er bestemoren min veldig syk, og forventer ikke mange dagene igjen.. Var å besøkte henne i går for en ¨siste gang¨, det ble alt for tøft for meg men så lenge det gjør henne lykkelig stiller jeg alltid opp.


 

Ukens tanke
Selvsagt er det svangerskapet, lille babyen vår. Shopping, oppussing og jobb. Nå har det begynt å komme pakker i posten som jeg har bestilt til barnerommet og ikke minst klær - veldig mye klær. Jeg gleder meg til å vise dere, det er så mye fint. I tillegg er det oppussing på gang samtidig som jeg faktisk seinere i dag skal på et ekstremt viktig og spennende møte - mer om det kommer seinere. Spesielt de siste dagene er møtet tatt en stor plass i tankene mine :-) 
 

 

Ukens mest leste innlegg
http://driftingfrue.blogg.no/1504796844_vi_kan_ikke_ta_i_mot_s_mye_penger.html

 

 

#blogg #hverdag #september #høst #kaldt #cold #preggo #pregnant #gravid #momtobe #hverdagen #stress #livet #plager #nedturer #oppturer


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta