Alt gis bort (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Alt gis bort

Torsdag allerede, straks helg igjen. Ukene bare flyr av gårde. 

Etter en veldig tung dag i går tok jeg med hesten en tur ut i skogen og fikk luftet tankene. Uansett hvor forberedt man er på at en besteforelder eldres blir man aldri klar. Det at hun også hadde gjort klar fødselsgave til babyen som kommer i Januar knakk meg helt. Tenk at lille jenta vår aldri får møtt hun, men bamsen og minnene lever videre. 

Ellers for å få tankene over på noe annet satte vi i gang med å sortere og rydde litt her hjemme i forhold til oppussing vi holder på med. Vi har alt byttet ut sengen vår og alt man rydder i og ikke savnet eller trengt på 1-4 år er ¨søppel¨ kaller vi det. Det er helt utrolig hvor mye man tar vare på som kan være kjekt å ha som man absolutt ikke trenger. Vi har derfor vært veldig aktive på www.finn.no og lagt ut masse annonser hvor vi gir bort alt vi ikke trenger lenger som er brukbart eller i grei stand. 

Responsen har vært enorm, det er så hyggelig å kunne gi bort ting vi ikke trenger lenger. For det første får andre bruk for det og for det andre henter de jo tingene her slik at vi slipper å kjøre det bort. Det er jo vinn vinn vil jeg si. 
Jeg oppfordrer derfor dere som rydder og har ting dere tenker å kaste, legg det ut på finn.no. Det er alltid noen som har litt dårligere råd eller ser etter akkurat en slik ting du tenker på å kaste. I tillegg sitter du igjen med en god følelse ved å ha gitt det bort slik at andre kan få glede av det :-) 

 

#blogg #hverdag #torsdag #september #2017 #finn.no #finn #gibort #gjenbruk #dødsfall #tanker #hest #skog #rydding #sortering  • 14.09.2017 kl.12:22
  Det er alltid nydelig å lufte tankene på denne måten! :-)
  14.09.2017 kl.21:00
  Hest er den beste terapien for å få vekk tankene litt.. :)

  Har en hel søplasekk med klær jeg skulle ha bli kvitt, så kanskje jeg skal få lagt ut på finn. :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta