Tilbragt natten på akutten (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Tilbragt natten på akutten

Fy så trøtt og sliten jeg er. 

Vi kom så langt i oppussingen i går og planen i dag var å stå opp tidlig og starte tidlig så vi fikk mest mulig gjort, rundt 00:30 på lørdags kvelden ligger jeg å halvdupper av når mannen litt stresset sier: Du, vi har et stort problem! 

Titter på pusekatten som kommer tuslende fra 2.etasje med halve ansiktet full av blod. Jeg sa faktisk på fredag at jeg skulle ringe veterinæren på mandag for å få en kul han har hatt i ansiktet sjekket, men han har ikke hatt vondt i den og den har vært hard og ikke væsket eller noe så derfor har vi ikke hastet av gårde i forhold til at det kunne vært en hevelse som gikk ned siden han er mye ute og tar en del mus og fugl blant annet. 
 


 

Uansett fikset han veterinær besøket selv, halv ett på natten ringer jeg Fredrikstad Dyrehospital og vi får katten i buret og kjørt av gårde. Siden det er rett under øyet og over munnen litt sånn rett i kinnet tuller man ikke med sånt, jeg er så nervøs for synet hans så de fikk sjekket det grundig også med kontrast væske og alt var i orden, heldigvis. Tok vekten og rutine kontroll, gav han beroligende og tok han med bak på undersøkelse vi ikke kunne være med på. 

Hun barberte han og gav han smertestillende, fikk renset og undersøkt såret grundig og fant en byll under der så det var godt å få det renset. Det var bare helt tilfeldig at den sprakk i natt faktisk, så dette ble en dyr tur til dyrlegen for å si det sånn. Men det viktigste er lille hjertet vårt, han er verdt hvert øre. Han oppførte seg eksemplarisk og så rolig, helt utrolig. Han går nå på antibiotika og tar livet med ro. Jeg er så glad for at det ikke var noe problem med synet, for det så ganske grotesk ut med en helt hvit langhåret katt med blod i halve ansiktet.. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Vi var der i ganske lang tid og hjemme rett før 05:00 på søndags morgenen. Så oppussingen i dag tidlig blir utsatt til litt utover dagen for å si det sånn :-) 
Hell i uhell kom det uventet besøket til dyrehospitalet på 5.000,- Litt irriterende når jeg sa til både pus og mannen på fredagskvelden at jeg skulle ringe dyrelegen og bestille time på mandags morgen, menmen. Pus fikset besøket litt raskere, så det er sånt som kan skje. Det viktigste er at han er frisk og rask <3

 

#blogg #hverdag #søndag #hardt #dyrt #dyr #dyrlege #veterinær #syk #fredrikstad #dyrehospital #sent #natt #sliten #katt #pusekatt 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta