Fortjener jeg det? (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Fortjener jeg det?

Å guri land, er det bare jeg som syns dagene flys av sted? 

I går var jeg ikke hjemme før 23:30 ca.etter som jeg pendler til og fra Oslo i forbindelse med jobb, heldigvis har jeg er mann hjemme som alltid vil det beste for meg og maten stod klar på bordet når jeg kom inn døren. Så fantastisk deilig, etter en hektisk dag med bare gåing og kaos. 
 


 

Jeg merker at ting på jobb går lettere for hver gang jeg er der og det er så god følelse når man merker at ting endelig mestres. I starten føltes det helt fjernt at jeg skulle klare å lære med så mye på å kort tid. Nå har det gått knapp ei uke og jeg er positivt overrasket over mine egne utviklinger på så kort tid. Det verste er nok om jeg nå kommer inn i en god rutine også går i mammapermisjon i Januar for så komme tilbake og ha glemt alt igjen. Jeg satser på at når man først har lært seg å sykle er det bare ei sykkeltur unna før du er inne i det igjen etter et opphold. 
 


 

I dag var planen forsåvidt å sove ut litt da kroppen min er helt mørbanket etter gårdsdagen, merker at det kanskje ikke er noe perfekt jobb for en veldig gravid jente men jeg vil nok takke meg selv når jeg er tilbake - uten noen ekstra menneske inne i meg. Selvfølgelig våknet jeg tidlig i dag da lille mageboeren ikke hadde planer om å sove noe mer, hun har begynt å komme så langt opp at hun sparker i både blære og ribbein så det er begrenset hvordan jeg kan ligge om dagen for å si det sånn. 

Ellers skal jeg kjøre mamma til legen for en sjekk etter operasjon forrige uke, en tur innom butikken så når mannen kommer hjem fra jobb må jeg en tur ut til hesten for å unnagjøre pliktene. I går rakk jeg rett og slett ikke hesten så min kjære mann som er så fantastisk og allsidig dro dit for meg og gjorde alt som måtte gjøres. Det er ufattelig deilig og vite at han stepper opp der det trengs uansett hva jeg trenger hjelp med, han nøler aldri ett sekund <3
 

 

#blogg #hverdag #onsdag #lillelørdag #hektik #gravid #preggo #svangerskap #pregnant #jobb #work #oslo #dager #kropp #helse 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta