Gravidoppdatering uke 26 (Driftingfrue)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Gravidoppdatering uke 26

 Termin: 29 Januar! Jeg har 108 dager igjen, og jeg har altså da vært gravid i 175 dager. 

 Hvor langt jeg er på vei: Graviditetsuke 26, jeg har vært gravid i 25 fullgåtte uker  dag. 

 Babyen er så stor som:  Omtrent som en pomelo! Babyen er rundt 32 centimeter fra isse til fot og veier ca.950 gram.

 Kontroll: Vi har vært på en kontroll denne perioden, en time hos jordmor hvor vi gikk igjennom den vanlige rutinen og litt forberedelser. I tillegg har vi nå kommet så langt at vi har begynt å måle magen i forhold til vekst og jeg har nå bare litt over 1kg igjen til jeg er på startvekten før jeg ble gravid! Det har vært en kamp, men nå er det snart i mål. Vi fikk også høre hjerterytmen på lille hjertet vårt, hun er så utrolig aktiv så hun sparket tilbake til jordmor konstant når de vi skulle høre hjerteslagene. Hihi, lille søte. 

 Kjønn: Jente En ekstremt aktiv nydelig prinsesse. 

 Navn: Navn er klart, og vært klart i flere år vil jeg si. Vi bestemte oss for dette for lenge siden og har egentlig ikke tenkt på noe mellomnavn men her om dagen kom vi brått over, Wow, hadde ikke disse to navnene vært så fine sammen? Så vi sitter litt i tenkeboksen om det mulig blir dette mellomnavnet eller ei. Jeg er egentlig ikke for mellomnavn, men mannen er så vi får tenke litt på det. 

 Innkjøp: Nå har vi rett og slett måtte stoppe litt opp med innkjøp da det begynner faktisk å bli litt vel mye. Vi har nok kjøpt inn alt for mye, og passer også på å kjøpe forbruksvarer på handlerundene våre hver uke som bleier, våtservietter, tørrkluter, oljer også videre som det vil gå en del av. Av store ting er det kun denne vognen igjen som er i Oslo men vi rett og slett ikke har hatt tid til å reise inn å hente enda. 
 

 Ukens must haves: Yoghurt med 4-korns müsli eller havregryn og litago. 

 Aktivitet fra lille: Ekstremt mye aktivitet til alle døgnets tider, jeg har liten tro på at hun sover så mye altså. Sovner til karatetrening og våkner til det samme, i tillegg skjer det hele dagen og hun begynner å bli så sterk så jeg merker det veldig på kroppen nå. Morsomt på jobb når jeg står kjempe fokusert og konsentrert og brått må smile og le for meg selv for at hun er så sterk at buksa flytter seg fra magen. Også når vi var hos jordmor viste hun seg litt frem, både når de skulle kjenne på hun og når de skulle lytte. 

 Cravings: Har faktisk ingen og ikke hatt noe cravings frem til nå - heldigvis. Så håper jeg slipper det resten av svangerskapet.  

 Plager: Jeg har litt problemer med ryggen enda, men nå som jeg er i full jobb igjen er det fort gjort å glemme det litt. Det er litt godt men litt dumt også for når jeg kommer hjem kan jeg til tider ha så utrolig vondt - heldigvis har jeg en veldig forståelsesfull og snill mann som masserer både bein og rygg. Heldigvis er jobben litt sånn fleksibel at jeg kan sette meg og ta hensyn til lille prinsessen og ta en matbit når det passer seg. 

 

#blogg #hverdag #fredag #friday #høst #gravid #pregnant #momtobe #oppdatering #svangerskap #uke26 #26uker #ukeforuke #oktober #helg #weekend • Cecilie kristiansen
  13.10.2017 kl.12:11
  <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta