Driftingfrue - Nok en frue
Hjem Add Om meg Kontakt

1
 • 4

  På søndags morgener pleier vi å ha en skikkelig søndagsfrokost med egg, bacon, rundstykker og alt som hører med. I bakgrunn pleier vi alltid å ha på Mot i Brøstet, spiselange frokoster og slappe av.

  I dag der i mot, ingen søndags frokost. Vi har fått dusjet og nå pakker vi for harde livet, broren min skal passe huset og kattene frem til tirsdag og søsteren min hesten. Vi reiser nå om et par timer og forventer å være fremme sånn i 16-17 tiden i Malmø for 3 dagers kurs. Om vi ikke blir så alt for seint ferdig på tirsdag tenker vi å ta en kjapp tur innom Ullared.

  Vi kommer litt før de andre kurs deltakerne da vi tenker at vi skal ut å spise litt før de andre kommer, noen som har noen tips til hvor man kan spise god mat i Malmø / Lund området?

  Så får jeg ønske dere en god søndag videre :)  #blogg #hverdag #søndag #mars #2017 #malmø #Sverige #Danmark #sol #kurs #konferanse #vår #middag #roadtrip

 • 1
 • 2

  Endelig lørdag!

  I dag har vi faktisk sove lenge, virkelig fått sovet ut og det var noe vi trengte. I tillegg våknet vi opp til et fantastisk påskevær, så jeg hoppet rett i stallklær i stede for 'pysjen' jeg går i til frokost. Jeg er 100kg lettere etter denne uken hvor vi har fått det meste på plass med bryllupet, salg av bil, møte med advokaten, jobben og at vi reiser på kurs i morgen frem til neste uke.

  Jeg kontaktet også personen jeg ønsker å ha som forlover i går og avtalt en liten kaffedate om en ukes tid når hun er tilbake fra ferie, det blir hyggelig. Så nå merker jeg ting begynner å gå på skinner. Forresten, i invitasjonene tenker vi å skrive på en måte at vi ønsker gave i en form av bidrag til bryllupsreise til Bora Bora. Er dette upassende eller syns dere det hadde vært OK? Vi har alt, alt vi trenger og litt til og ønsker dermed en tur til Bora Bora man kun reiser til èn gang og aldri glemmer :-) Personlig syns jeg det er smart jeg da, enn å få ting vi ikke trenger som vil bli stående og støve ned..

  Men, nå tenker jeg vi skal spise litt frokost. Se litt på TV så skal jeg komme meg i stallen og få ridd meg en skikkelig tur før vi reiser bort frem til Tirsdag. I mellomtiden skal søsteren min ha hesten. Det jeg liker minst ved å dra bort over flere dager er å reise fra katter og hest, men heldigvis har jeg flere søsken. Han ene skal bo i huset vårt og passe hus, katter og fisker mens søster skal passe hest så alt på stell :)

  Håper alle har fått like bra vær som Sarpsborg har i dag, fantastisk :-D

   

  #blogg #hverdag #lørdag #helg #weekend #mars #2017 #bryllup #planlegging #lokale #kirke #mat #stress #timeplan

 • 1
 • 1

  I går satte vi oss ned og fikk virkelig mye ut av få timer med planlegging! 

  Hverdagene våre er mildt sagt hektiske, men planlegging må til. På bare kvelden i går har vi fått fikset to lokaler vi skal på visning på seinere i dag hvor vi egentlig har bestemt oss for hvem av de det blir er det greit å kikke. I tillegg er kirken sånn omtrent i boks, bare kikker litt på tiden hvor vi undersøke muligheten for å få noe tidligere på dagen. 
  For å ikke snakke om at vi ble noe stresset når vi begynte å tenke på mat og servering til så mange mennesker har vi funnet en utrolig god løsning med 3-retters hvor alt blir ordnet og tatt hånd om så vi slipper å tenke på det til en god penge. 

  Nå er det ebay handling til den store gull medalje. Det er mye rart man får der men også mye smart i forhold til temaet vi skal ha, det kommer til å bli så bra.
  Om noen av dere har handlet bryllups ting på ebay dere er fornøyde med må dere gjerne tipse meg :-)
  Vi er fortsatt tidlig ute, men faktisk var det mye fullt også så det er nok normalt ¨være 1,5 år frem i tiden.. 
  Allerede neste onsdag eller torsdag tenker jeg å bestille time for kjoleprøving, jeg har ikke prøvd noen enda så ett sted må man starte. Jeg er ganske sikker på hva jeg vil ha, men ting kan fort blir forandret når man har det på seg. 

  Jeg har akkurat kommet hjem fra å ha tatt nye blodprøver, forhåpentligvis er stoffskiftet mitt forandret håper jeg etter å ha gått på de tablettene i seks uker. 
  Men først er det fredag, jeg skal i et møte senere i dag før vi skal på visninger, en tur til hesten og den obligatoriske handledagen vår - også er det jo selveste hellige taco-fredag! 
  I morgen har vi ikke så alt for mange planer, da skal vi slappe av og nyte en dag før vi drar avgårde igjen til Sverige på kurs på søndags formiddag og er tilbake igjen før Tirsdags kveld. 

  God helg :-) 

   

  #blogg #hverdag #mars #2017 #fredag #friday #weekend #planlegging #planlegg #wedding #kirke #blodprøver #syk #møter #hektisk

 • 3
 • 2

  Som dagene flyr!

  Altså, dagene våre er så hektiske at jeg skjønner ikke hvordan dette kan være hverdagen til folk.. Ta for eksempel i går, startet med syk hest som jeg måte haste meg ut til. Deretter måtte jeg ha gjort ren bilen både utvendig og innvendig da kjøperen kom for å hente den og signere papirer klokken 18. For å ikke snakke om at 15:30 hadde vi avtalt møte med advokaten og samboeren var ikke ferdig på jobb før 15:00 og hastet seg av gårde. Vi var der 14:29!!
  Etter salget av bilen 18:00 måtte vi ut til hesten igjen, så til togstasjonen for å hente den andre bilen vår.

  For å ikke snakke om at di går den 15 Mars ble vi kjærester for nøyaktig 4 år siden. Vi tenkte å feire den, men etter denne dagen stupet vi rett i sofaen når vi kom inn dørene klokken 21 på kvelden. Jeg kastet meg rundt og lagde en enkel gryte med litt godt til før vi ble liggende resten av kvelden på sofaen.

  Og når vi tenker oss om skulle vi alt ha bestilt bryllups lokale og kirke, men hallo. Når på dagen kommer vi på det? Jo selvfølgelig kvelden fordi jeg har aldri opplevd maken. Håper hverdagen snart roer seg så vi kan komme i en balanse igjen, men det er kanskje prisen man å betale for å drive kjøp og salg :-)

  For å nevne litt fremover så er planen å rekke minst ett innlegg om dagen, men om det blir fraværende er det ikke meningen med tidsknipen. Vi skal blant annet på 3 dagers kurs i Malmø fra fredag, etter dette er det båtmessen med jobben til mannen, visning på leiligheten, utleie av henger +++. Det er noen merkelige uker vi har vært igjennom og skal igjennom. I tillegg til alle mine legebesøk og prøvetakning. I morgen skal jeg i tillegg rekke en tur ned å ta blodprøver, et møte med jobben, hesten og hente bror på toget samt handledag.

  Så jeg beklager på forhånd om det blir et opphold jeg håper ikke skjer, men da veit dere hvordan ståa er :-)
  Nå er det snart helg så håper jeg dere alle har startet på en god torsdag frem til nå :-D

   

  # blogg #hverdag #torsdag #mars #2017 #stress #hektisk #bryllup #lokale #kjøp #salg #bil #hus #advokat #livet

 • 4
 • 2

  1. Ting du bruker mye penger på?
  Mat, hest og bil

  2. Hva er det første du la merke til din partner?
  Sjarmen, og glimtet i øyet.

  3. Hvor lenge har du vært i et forhold ?
  4 år i dag faktisk.

  4. Favoritt sang akkurat nå. 
  Future Duper, Hilde - Fever (Feat.Hilde)

  5. Er du forelsket? 
  Ja, og blir mer og mer for hver dag som går. Snart bare et år til vi blir mann og kone <3

  6. Hvilken ungdomsskole gikk du på?
  Valaskjold Ungdomsskole.

  7. Har du bil?
  Ja, for øyeblikket 4 stk. Driftebilen til mannen, en BMW 3-serie, en BMW 5-serie og en Audi Q7.. Det kommer en for å se på den ene bmwen i dag da vi 'bare' skal beholde tre av bilene siden vi trenger en hver til jobb.

  8. Hvor bor du?
  Sarpsborg.

  9. Har du noen gang vært innlagt på sykehuset? 
  Nja, lagt inn og lagt inn. Jeg ble skrevet inn i Juni 2016 for operasjon av skulder om det telles som lagt inn? Fort inn og fort ut igjen, ble sendt hjem samme dag noen timer etter operasjonen var utført.

  10. Siste konsert du var på? 
  Oi, konsert.. Det er jeg lite på altså, i såfall må det nok være fra russetiden i 2012 haha. Da var jeg på flere konserter rundt om men høydepunktet var nok Cascada og Skrillex.

  11. Favoritt komiker? 
  Altså det er selvfølgelig uten tvil Thomas Gjertsen! Jeg sitter så klistret til tven hver søndag nå som det endelig er kommet nye episoder igjen. Han er så klein at jeg elsker det.

  12. En ting du alltid har med deg på farta. 
  Mobilen og lommeboken.

  13. Sover du med eller uten klær?
  Uten.

  14. Drikker du kaffe?
  Jeg er ikke blitt så voksen enda dessverre. Flere ganger forsøkt å lære meg å like det men jeg holder meg nok til Te enn så lenge.

  15. Har du lyst på barn? 
  Ja.

  16. Hvor lenge har du blogget?
  Siden 2016.

  17. Når er neste gang du kommer til å kjøre bil igjen?
  Nå straks. Skal en tur ut til hesten før jeg skal gjøre rent bilen det kommer noen å ser på i kveld.

  18. Hva var den første tanken som slo deg da du så deg selv i speilet i morges?
  Det forbaska utslettet på haken!! Jeg kan love at det er kommet etter at jeg startet på tablettene mot lavt stoffskiftet, aldri hatt noe sånt før.

  19. Hvem er din verste fiende?
  Hm, kan jeg være min egen fiende til tider? I forhold til angst og slik er det nok meg selv.

  20. Hva er den siste hårete tingen du tok på?
  Den ene pusekatten vår.


  #blogg #hverdag #spørsmål #informasjon #info

 • 1
 • 1

  Etter mye frem og tilbake med tanken på tema og farge til bryllupet er vi endelig kommet frem til noe begge falt for og ser utrolig bra ut!

  Det blir stort og flott, glamor-bryllup med fargene gull, hvit/elfenben, beige, dus rosa.
  Hva syns dere, blir det for mye?
  Det er jo et tidløst tema, veldig orginalt og typisk overdådig og kanskje 'litt for mye' men vi begge her hjemme like det i tillegg til at vi har store familier.  Det blir en spennende tid i vente, denne uken eller neste tenker jeg å dra på kjoleprøving og starte ett sted på veien mot drømmekjolen som skal passe til dette.
  Ellers i dag var det meldt sol og skikkelig vår vær, jeg gledet meg da jeg tenkte å utnytte dagen med en skikkelig treningsøkt med hesten men det ser ut til å la seg vente for her ser det ut til at det blåser opp enda mer, helt grå himmel og regn som pisker i ruta. Derfor blir det heller litt rengjøring i huset og klesvask som står på agendaen før jeg kan se utover om være letter litt. Syns det er på tide at det kommer litt vår vær nå, jeg er så lei av den leira og sure vinden.

  I morgen skal vi også til advokaten i forholdet til hva jeg har nevnt om leilighetskjøpet vi gjorde forrige uke. Jeg kan dessverre ikke skrive noe om det nå før saken er løst - så det håper jeg dere forstår men kommer når det er avsluttet for det er absolutt noe jeg ønsker å advare dere mot og en ting som ikke skal skje.  #blogg #hverdag #planlegging #bryllup #gull #gold #brown #herskapelig #overdådig #regn #vær #vår #vinter #leilighet #kjøp #boligkjøp #boligjakt

 • 2
 • 1

  Akuratt nå
  Har jeg fastet til frokost i dag da jeg nå straks skal reise til legen hvor jeg skal ha en ny oppfølging i forholder til det lave stoffskiftet mitt. Skal ta nye prøver og må derfor faste, og derfor veldig sulten naturligvis hehe. Så etter legen skal jeg nok rett hjem og spise, søsteren min er så snill og tar hesten for meg i dag slik at jeg rekker å spise litt og ta det med ro før jeg reiser på jobb og har kveldsskift resten av uken.

   

  Ukens opptur
  Vi har fått utrolig mange hyggelige henvendelser på hybelen vi skal leie ut i kjelleren og i tillegg var vi på en visning på Torsdag hvor vi bestemte oss for å by på den ene leiligheten på fredag. Mye positivt denne uken men disse to er vel de som har gjort uten tipp topp!

  Ukens høydepunkt
  Selvfølgelig at vi vant budrunden på fredag etter å ha vært på visning på torsdag. Var en ekstrem nervepirrende dag, mye venting, kaldsvetting, glede og stress. Når vi vant kom tankene på hva vi faktisk hadde gjort, men ble fort tatt igjen med gleden over at vi er ett steg nærmere av å kjøpe, leie ut og en dag leve av dette når vi har nok objekter.

   

  Ukens tørre

   

  Ukens craving
  Nå er de røde druene begynt å flyte litt unna igjen, jeg har ikke rukket å spise en boks med druer på to dager da jeg denne uken har vært ekstremt sukkersyk. Skal ikke se bort i fra at det er grunnet det stresset og alle tankene som har vært uken som har gått, da det har vært veldig mye :-)

  Ukens film

   

  Ukens nedtur
  Det er mye snakk om bolig, kjøp, salg og utleie om dagen. Men det er ikke til å unngå nedturen denne uken, jeg har så vidt nevnt at det skjedde noe etter at vi vant budrunden og ble eiere av leiligheten i forhold til en feil som er blitt gjort som ikke er fra vår side eller noe vi har påvirket eller kommer til å gå utover oss. Men det er noe som gjøre veien litt lengre og kronglete som i grunn ikke skal skje og en stor svikt fra en annen del som gjør at vi nå har måtte sette en advokat på saken for å jobbe videre med dette for oss. Så for så vidt kommer vi godt ut av det uansett, men kjipt og tar unødvendig mye tanker i hodet..
   

  Ukens tanke
  Som nevnt over er det mye tanker på hvor lang tid saken kommer til å ta og hva utfallet blir. Gleder meg utrolig mye til å hilse på nye leietakere og alt til søndag reiser vi på kurs i Sverige som jeg gleder meg masse til. Det blir utrolig lærerrikt og masse nye opplevelser og mennesker.
  Det er jo heller ikke til å slå under bordet at det er mye bryllupstanker om dagen eller, jeg er alt stresset - nå over ett år før dagen men det er så mye som skal stelles i stand og fikses!

   

  Ukens mest leste innlegg
  http://driftingfrue.blogg.no/1489226537_vi_vant.html

  VI VANT!


   

  #blogg #hverdag #mars #nyuke #muligheter #mulighet #kjøp #eiendom #boligeier #leilighet #bryllup #dagenstørre #tanker #opptur #nedtur #film

 • 2
 • 2
 • 1
 • 2

  Etter noen nervepirrende og stressende timer på formiddagen i går gikk vi seirende ut fra budrunden med siste budet og vi har kjøpt leilighet for utleie!

  Kan ikke tro det, første steg på veien til bolig drømmen som vi alltid har hatt lyst til. Leve av å kjøpe og leie ut. Mange meninger om dette, men vi kjøpte vårt førte hus da vi var 18 år og klart oss uten kausjonist, vi har jobbet hardt for pengene, oppussing, spinkert og spart for å komme dit vi er i dag så klarer vi klarer alle andre. Trur det at 'unge ikke har mulighet for å komme på markedet' er opp til hver enkelt. Hvordan skulle vi ellers som 23 åringer starte med dette allerede?

  Vertfall, vi kom til en enighet hvor vi skal ta over leiligheten i midten av April men i ettertid har det skjedd ting hos firmaet som selger som absolutt ikke skal skje. Altså dere vil bli sjokkert, vi har alt advokat på saken som forhåpentligvis vil løse dette snarest. Vi har vertfall alt på vår side, dessverre kan jeg ikke skrive hele hendelsen her men etter en løsning og avsluttet sak kan jeg fortelle og advare dere videre! Det er ikke en morsom sak å gå igjennom, men jeg kan si det sånn at det er en glipp fra meglerkontoret sin side som absolutt ikke skal skje.

  Ellers i dag skal mannen fikse den ene bilen som forhåpentligvis blir hentet til uken for salg, jeg skal en tur til stallen for å ri meg en tur. Har ikke hatt så mye tid der den siste uken grunnet mye stress frem og tilbake så søsteren min har hjulpet meg mye med trening og plikter. I tillegg er det på tide å hente ut litt markekur til kattene også, viktig at alle dyrene får det jevnlig :-)

  Nå skal jeg spise litt frokost og ønske dere en god lørdag, er det flere enn meg som skal se på MGP i kveld? Hadde helt forglemt at det var i dag så flaks jeg så det på reklame :-)

   

  #blogg #hverdag #boligjakt #boligkjøp #leilighet #feil #katt #dyr #hest #Melodigrandprix #mgp #økonomi #bolighai #haier

 • 2
 • 1

  Hei alle og god fredag!

  I dag skinner solen på skyfri himmel, våknet av at solen stekte på benet mitt  - for en følelse det er når det endelig går mot vår!

  Ikke nok med det, dere lurer kanskje på overskriften? For øyeblikket er mannen på jobb og jeg sitter her hjemme med budskjema og klam i hendene for vi er nemlig i en budrunde på en leilighet vi var på visning på i går. Vi har jo vært i flere budrunder nå men det er alltid like spennende og nervepirrende! Vi eier i dag en enebolig med hybel så denne nye leiligheten er et utleieobjekt vi ikke skal bo i selv.

  Jeg forstår ikke hvordan noen en gang kan bli vandt med denne følelsen? Hver gang det tikker inn en melding med høyere bud og du kommer i den boblen, 'hvor mye går vi opp'?!

  Det har vært en drøm siden vi kjøpte huset vårt for 4 år siden at vi skal starte med flere små leiligheter til utleie og etter hvert opprette eget firma hvor vi seinere kan kjøpe opp to-manns og flermannsboliger hvor vi lever av dette. Er dette de man kaller for bolighaier? I vertfall er det hva jeg vil og ønsker. Er det noe som aldri kommer til å synke på markedet eller gå dårlig er jo boligmarkedet, slik som det har tatt av de siste årene.

  Nå kom det nemlig inn et nytt bud, som gjør at jeg må ringe mannen å høre hva vi gjør.

  Ellers i dag er det jo fredag og for oss er det obligatorisk Tacofredag med Norske talenter og Senkveld med Thomas og Harald!

   

  #blogg #hverdag #mars #2017 #leilighet #budrunde #megler #bank #penger #myepenger #nerver #nervepirrende #stresset

 • 3
 • 2   

 • 3
 • 2

  Da var det tid for en serie anbefaling, tidligere mener jeg kun jeg har hatt filmanbefalinger så dette er nok på tide.

  Vi er ikke noen typisk seriemennesker da vi best liker filmer, men denne har vi rukket å se begge sesongene til på 4 dager! Altså, den er helt rå.

  Den starter kanskje noe trått, men gi den en sjans så kan jeg love at du blir hektet.
  Det starter med en YouTube-video som åpner opp gammel historie for innbyggerne i Lakewood, og starter en ny drapsbølge. Morderen er i kledd sort kappe og skrik maske. Rollene er besatt av unge, friske og temmelig ukjente skuespillere, så resultatet så jeg for meg kunne bli spennende. Jeg angrer ikke et sekund å at vi startet på denne serien, det er forsåvidt Jill E. Blotevogel, som også i 2009 produserte «Harper?s Island» for de som har sett denne. En spennende serie som også kan minne veldig mye om «I Know What You Did Last Summer».

  Det er ikke så mye jeg kan skrive om denne serien før jeg begynner å røpe ting dere ikke ønsker før dere ser den, så jeg som er så kritisk til serier anbefaler dere alle virkelig til å se denne, den er tilgjengelig på netflix der vi har sett den. Hver episode varer i rundt 40 minutter og for øyeblikket er det kun to sesonger ute men nr.3 skal komme nå snart og jeg kan ikke vente!  #blogg #hverdag #serier #film #anbefaling #skrekk #horror #scream #skrik #spennende #ungdom #spennende

 • 1
 • 3

  Akuratt nå
  Har jeg alt inntatt en god frokost både med knekkebrød og yoghurt. Sett ferdig gårsdagens episode av bloggerne og nå snurrer nok en episode av The Kardashians av som jeg ikke rakk å se på søndag.

  Ukens opptur
  At jeg endelig har funnet en fastlege som ønsker det beste for meg, lytter til hva jeg sier og virkelig gjøre det beste for meg og ikke tenker på statistikken sin. Det må være det beste jeg har gjort å bytte til henne! Gått hele livet mitt hos samme lege jeg aldri har følt tatt meg på alvor, men denne personen kan virkelig jobben sin! Unner ingen å gå til noen leger som ikke bryr seg..
   

  Ukens høydepunkt
  Den store responser på giveawayen jeg hadde tidligere forrige uke og søsteren min som hadde med seg hesten min på konkurranse og alt gikk såpass bra :-)
   

  Ukens tørre

  Ukens craving
  Har ikke endret seg så mye, det er røde druer det går i - men uken som gikk hadde jeg et forferdelig sukkerkick. Jeg hadde lyst på noe godt hele tiden og baket ting mest fordi jeg var så sukkersulten.. Så jeg har holdt meg til røde steinfrie druer og cola zero! Målene mine i år var å kun drikke brus på helgene men forrige uke gikk det faktisk noen bokser i uken grunnet sukkerkicket mitt..

   

  Ukens film
  Vi startet på en serie på fredag kvelden som heter SCREAM, en forferdelig bra serie med kun 2 sesonger og 10 episoder i hver sesong som varer ca.40 minutter hver så den er sånn passe lang. Jeg tenker å lage et eget innlegg om denne å fort vi har sett ferdig de to siste episodene i kveld for da er vi ferdig med begge sesongene.

  Ukens nedtur
  Helt klart været som har vært og føret vi måtte begi oss ut på med hest på henger spesielt på fredag som ikke var så hyggelig. Ellers har jeg hatt en ok uke som utgjør at det ikke er noe spesielt stort jeg ønsker å sette på dette punktet. Håper virkelig vårværet snart er i anmasj så vi kan få skikkelig påskesol og varme.
   

  Ukens tanke
  Vi skal på kurs i slutten av Mars, både jeg og samboeren min i Sverige. Jeg har tenkt mye på dette kurset men ønsker ikke å røpe noe om dette før det er gjennomført. Så i slutten av måneden kommer det nok en liten nyhet :-)

   

  Ukens mest leste innlegg
  http://driftingfrue.blogg.no/1488276097_giveaway__makeup.html 
  GIVEAWAY - MAKEUP  #blogg #hverdag #tirsdag #mars #2017 #nyuke #mulighet #muligheter #giveawau #tilbakeblikk #tb #sminke #makeup #vær #serier #anbefalinger

 • 5
 • 2

  Hei og god mandag dere, ny uke nye muligheter.

  Jeg beklager så meget at dere ikke hørte noe fra meg i går, hvor jeg også lovet vinneren skulle trekkes på formiddagen. Grunnet personlige grunner så jeg meg nødt til å utsette det til i dag da jeg ikke en gang hadde mulighet for å logge inn på min egen blogg.

  Neste runde kan jeg gjerne filme trekkingen om dere ønsker det, jeg har skrevet ned alle navnene på deltakerne på lapper, lagt de i en bolle og trukket en lapp. Jeg tenkte ikke på å gjøre det før etter jeg hadde trukket så det kan jeg gjøre neste gang :-)
  Vinneren denne gangen ble: PIA.

  Det står ikke noe etternavn eller kontaktinformasjon så fint om du kan skrive en mail til meg på: driftingfrue@outlook.com

  Jeg tenkte å ha en ny giveaway snart, er det noe annet dere ønsker i giveaway eller er det sminke som er 'tingen'? Så langt har jeg hatt fra makeup mekka,max factor og lignende. Syns dere det er best med en god blanding, få ting fra samme merke eller som denne siste? Så skal jeg få endret til deres ønske etter hvert :-)

  For øyeblikket skal jeg innta litt frokost etter at jeg har satt på oppvaskmaskin og klesvask. Litt seinere i dag skal jeg en tur i stallen, og forresten den konkurransen søsteren min og hesten var med på lørdag gikk kjempe bra. De var super flinke og alt gikk feilfritt. Nå håper jeg snart våren er i anmarsj og snøen kan holde seg litt borte. I dag er det såpass sol at solbrillene blir brukt til tross for at det er meldt -9 grader er det virkelig påskevær med skyfri himmel, snø på bakken og skarp sol.

  Ha en fortsatt god mandag dere!

   

  #blogg #hverdag #mars #2017 #mandag #nyuke #giveaway #trekking #vinner #avsløring #sminke #makeup #maxfactor #vår #sol #værforvirret

 • 1
 • 2

  ..blir trukket i morgen formiddag!

  Jeg hadde planer om å trekke vinneren i dag men da jeg har litt knapp tid på formiddagen i dag blir det derfor fastsatt til i morgen. Det gir også mulighet dersom du ikke har meldt deg på.
  Dere melder dere på ved å legge igjen en kommentar i dette innlegget:
  http://driftingfrue.blogg.no/1488276097_giveaway__makeup.html

  For øyeblikket sitter jeg å følger med på live resultater fra konkurransen søsteren min skal være med på med hesten da vi må finne ut av når vi skal dra. Det ser ut til at det blir noe seinere enn hva vi er vandt med så det er litt deilig å ikke stå opp 05:30 for å komme oss av gårde. Tro det eller ei, akkurat nå har jeg inntatt litt pepsi max og bubblizz vi koste oss med etter den obligatoriske Tacofredagen i går.

  Det blir derfor et kort lite innlegg i dag, kommer sterkere tilbake i morgen eller hvem veit kanskje dere hører fra meg litt seinere i dag også :-)

   

  #blogg #hverdag #helg #mars #2017 #weekend #hygge #kos #taco #mat #hest #konkurranse #stevne #ridning #giveaway #sminke #vinner #vinneren

 • 2
 • 2

  Hei og god fredag og forhåpentligvis snart helg?

  Helgen er nå inntatt for min del, jeg og søsteren min reiste å hentet hesten 06 til morgen i dag. Hun skulle ha han med på skolen (hestefag) så da stiller jeg opp som sjåfør. Det som møtte oss var egentlig bare mase snø, masse, masse våt og tung snø. Når vi kom på e6 viste det seg at vi ikke burde dratt, hele e6 var skøytebane. Alle lå i høyre fil og kjørte i 46km/t - uten å overdrive. Turen som skal ta 15 minutter tok litt over 45 minutter.

  Det stod biler i nesten alle grøfter, busser og lastebiler på tvers. Livsfarlig føre, hadde jeg vist dette før vi kjørte hadde jeg aldri i verden kjørt! Vi har jo nylig kjøpt oss en ny bil - Audi Q7 og denne fikk jeg virkelig teste nå. Vi er jo vandt med bmw og bakhjulstrekkere, denne nye bilen har 4-hjulstrekker og det er sykt men vi sklei ikke et eneste sted. Denne bilen imponerte meg noe helt vanvittig! Jeg var så redd hele turen, folk kunne ikke stoppe for å starte i gang igjen da de ikke kom seg fremover og sklei bare bakover eller sidelengs. Vi har ikke en gang piggdekk, og fy søren for en bil. Null problemer!

  Når de var ferdig med ridetimen tok jeg med han hjem igjen, da på de 2 timene var alle veier bare igjen. Noen småveier hvor det lå igjen 'slush', slaps og kliss men alt av is og farlig føre var heldigvis borte. Så langt må jeg si meg veldig fornøyd med ny bil :-)

  Forresten! I helgen trekkes den heldige vinneren av giveawayen. Har dere ikke meldt dere på bør dere gjøre det nå, så enkelt å bli med at dere kun trenger å legge igjen en kommentar på dette innlegget:
  http://driftingfrue.blogg.no/1488276097_giveaway__makeup.html

  Resten av dagen gjenstår den ukentlige handleturen vi har hver fredag hvor vi ukes handler før jeg skal hjelpe søsteren min igjen i kveld med å gjøre i stand da de skal på konkurranse med hesten i morgen hvor jeg igjen er sjåfør så jeg håper for guds skyld (og vær gudene) at føret er litt bedre i morgen!

  God helg!

   

  #blogg #hverdag #helg #trafikk #kaos #hest #stall #bil #trekk #Sarpsborg #Østfold #fredag #mars #2017 #giveaway #sminke #makeup #fun

 • 2
 • 3

  Denne må jeg bare dele med dere.
  I går lagde vi verdens beste dessert, nemlig sjokolade fondant eller Lava cake vil noen også kalle den.

  Jeg tenkte å røpe oppskriften min her for dere nå, det er veldig enkelt og går raskt. I tillegg smaker den helt fantastisk godt :-)

  Du trenger:

  ❤ 100g mel
  ❤ 180g smør
  ❤ 180g sukker
  ❤ 6 egg
  ❤ 200g mørk kokesjokolade

  Først pisker du eggene og sukkeret sammen til en litt tykk og god eggedosis.
  Smelt smøret i en kjele, når det er smeltet legger du sjokoladen i biter i smøret og lar det smelte sammen.
  Hell smøret og sjokoladen over eggedosisen og rør den jevn.
  Ha i sukkeret og deretter melet.

  Forvarm ovnen på 200grader hvor du bruker over og undervarme. Man kan bruke muffinsformer eller sufflèformer. Egentlig kan du bruke akkurat det du vil, om du bruker en kaffekopp eller lignende. Bare pass på at det er like mye røre i alle formene slik at de blir like godt stekt.
  Når ovnen er klar, skal de settes i midten og stekes i 8-10 minutter. Viktig at de ikke står for lenge, da blir de muffins. Jeg pleier å se at de er stekt og litt harde på toppen og tar de ut. Vi liker de veldig bløte da de skal være ustekte inne men hvor mye avhenger fra person til person.

  De skal serveres varme, jeg pleier å servere de i formene jeg bruker da jeg sjeldent klarer å få hele ut av formen uten av den sprekker. De er perfekte til å servere med is og noe friske bær.

   

  #blogg #hverdag #mars #2017 #sjokolade #fondant #lava #kake #cake #oppskrift #dessert #mat

 • 2
 • 1

  Endelig Onsdag og lille-lørdag!

  I går hadde vi god tid og tok oss en skikkelig husmor middag med skinke stek, poteter, grønnsaker og brun saus. En ordentlig julemiddag, haha.
  Jeg elsker julemat nesten like mye som taco så det var ikke feil, bare synd det tar så lang tid å lage slik at det ikke blir så ofte.

  Litt seinere i dag skal jeg en tur i et møte ellers er det lillesøster som skal ha hesten i dag så jeg er 'fri' resten av dagen. Tenker rett og slett å begynne planlegging av bryllupet å ringe og bestille kirke og bestemme farge slik at vi vartfall har fått satt dette i tillegg til at vi må legge ut en annonse på sekundær leiligheten vår som er ledig fra 01.05.
  Apropos bryllup, noen som kan tipse om et sted i Østfold området hvor man kan prøve kjoler?

  Så må dere ikke glemme å melde dere på giveawayen som jeg la ut i går. Vinneren blir trukket i løpet av helgen allerede :-)
  http://driftingfrue.blogg.no/1488276097_giveaway__makeup.html

  Forresten, etter klagingen min på været forrige uke ble jeg så glad når det begynte å regne og var 5+ og begynte å bli bart og fint våknet vi selvfølgelig opp til ny snø, sludd og skikkelig våt sørpe i dag tidlig. Nå er det jo Mars alt så da håper jeg vårværet kommer i en fei :-)

  #blogg #hverdag #mars #vinter #snow #julemiddag #middag #2017 #giveaway #sminke #makeup #onsdag #lillelørdag #bryllup #wedding