Driftingfrue - Nok en frue
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Jeg selv er 'kun' blitt 23, snart 24 år, men jeg kan jaggu merke det på alderen for å si det sånn.
Jeg husker den tiden hvor jeg kunne feste i helgene, brått over to dager og på begge dagene jobb på formiddagene. Jeg ble sjeldent dårlig og kjedet meg de kveldene på helgen jeg ikke hadde planer..

Her er 10 tegn på at du er blitt voksen:
 

♥ Du får dårlig samvittighet når du sover for lenge i helgene og ikke ''får noe ut av dagen''.

♥ Spiser Taco hver fredag mens du ser på Norske talenter og Senkveld med Thomas og Harald.

♥ Du kan ha godteri og god mat i kjøleskapet uten å spise det opp første dagen.

♥ Har alltid noen flasker vin tilgjenglig og sjokolade i skapet.

♥ Du syns høy musikk er irriterende fordi det blir vanskelig å snakke og kommunisere med andre.

♥ Når du sier ''ungdommen i dag'' om de er 5 år yngre enn deg..

♥ Du tar brått veldig godt vare på huden din i solen og smører deg før kremen har tørket, gjerne med den høyeste faktoren du får tak i og soler deg i skyggen.

♥ Når du har kjøpt en skikkelig god biff og steller i stand hjemme, mens du lager den tenker du på hvor dyrt dette hadde blitt på resturante.

♥ Begynner med ukehandel og planlegger hver middag for en uke frem i tid så du slipper impulskjøp og butikk hver dag.

♥ Når du ikke stoler på legen da hun / han er på din alder.

 

Kjenner du igjen noe av dette? Det gjør i vertfall jeg :-)

 

#blogg #hverdag #fredag #friday #weekend #helg #april #2017 #grownup #voksen #gammel #ung #tegn #aldring

 • 2

  Jeg har så mye å glede meg til i dagene fremover, og mest spent er jeg på mandag hvor jeg skal konkurrere med hesten igjen og vi ligger for øyeblikket på pallplass i cupen.
  Men det skal ikke være så enkelt, alle har vel hørt om og mange har kanskje opplevd tannlegeskrekk? Jeg har nemlig så tannlegeskrekk at jeg tidligere har vært i full narkose på sykehuset for å få boret noen hull, da ble det også trukket to tenner siden jeg først var der som uansett skulle bort senere grunnet regulering.
  Jeg dro til tannlegen før jeg fylte 18 år og en gang rett før jeg fylte 20 år. Siden har jeg ikke vært der, jo ei gang men det var kun sjekk grunnet ekstreme smerter i visdomstann. Det ble ikke gjort noe mer med tannen, og alle visdomstennene og resten har det bra unntatt at jeg veit jeg har et par hull på høyre side som har vært de ganske lenge og nå har jeg endelig tatt meg selv i nakken!

  Samboeren var hos tannlegen forrige uke og jeg skal dit neste uke. Jeg har gruet meg i over en uke alt, jeg kan sitte å kaldsvette bare med tanken. Jeg tok en telefon til tannlegesenteret og avtalt å komme litt tidligere og få valium skal vist nok skal berolige meg og gjøre meg 'likegyldig'. Moren min sa at de forsøkte dette med meg da jeg var liten (noe jeg ikke husker selv), det hadde vist fungert helt til jeg satt meg i stolen. Da var det som om alle alarmen ble skrudd på en gang, og jeg friket helt ut så det fungerte ikke så bra.. Dermed er jeg veldig spent på om det vil fungere denne gangen i voksen alder..

  Usj, jeg hadde aldri forventet at jeg skulle grue meg så lenge på forhånd også når jeg har så mye annet å glede meg til i mellomtiden!
  Jeg må bare bite tennene sammen, komme meg igjennom det og 'face my fear'...

   

  #blogg #hverdag #torsdag #april #2017 #tannlege #skrekk #tannlegeskrekk #medikamenter #tabletter #beroligende #frykt

 • 2


  Ny dag, ny post og flere pakker er ankommet.
  Har får dere en smakebit på hva som er kommet i dag. Det er en super søt blå sommerkjole, en hvit matchende veske og solbriller. I tillegg er det kur for å få håret til å gro raskere og verdens mest deilige fluffy putetrekk!
  Virker som om det skal bli en skikkelig fin dag i dag med sol og flott vær. Da bærer det selvfølgelig ut i stallen og få trimmet hesten litt, viktig å utnytte været mens vi har det.

   

   

  #blogg #hverdag #onsdag #april #2017 #innkjøp #post #antrekk #pakke #klær #kur #pute #interiør #briller

 • 3
 • 1

  Akuratt nå
  Sitter jeg å blogger her, skal straks innta frokost og gå ut i posten for å sjekke om det er kommet noen pakker enda. Har en avtale kl.14 og en klokken 15 før turen går videre til stallen så på morgenen har jeg tatt en god og varm dusj.
   

  Ukens innkjøp


  Ukens høydepunkt
  Jeg har gått å gruet meg til konkurransen med hesten siden jeg har utsatt det så lenge, så dette var første i år men alt ble jo bare til en stor opptur med pallplas og veldig fin dag og god hest. Følelsen var mye bedre etterpå enn før :-)


  Ukens tørre


  Ukens craving
  Jeg har ikke hatt noe spesielt jeg har cravet på denne uken, men jeg har vært litt sukkersyk og derfor tydd til is! Så det har gått noen is denne uken..
  Favoritten er:


  Ukens film


  Ukens nedtur
  Det har ikke vært noe særlig nedturer denne uken, men om man kan kalle det en nedtur var det nok i helgen når vi kjørte lillebror og noen venner til russetreff som endte med sykebiler og legevakt.


  Ukens tanke
  Dere aner ikke hvor nervøs jeg har vært for konkurransen med hesten. Jeg har vel gått å tenkt og gruet meg en uke i forvei, og det er ikke noe bedre nå for vi skal ut i ilden igjen om veldig kort tid og nå har jeg begynt å grue meg igjen. Nytt program, nytt sted, nye inntrykk og spenninger man kan føle og kjenne på. I tillegg det presset da jeg ligger på pallplass i cupen..


  Ukens mest leste innlegg
  http://driftingfrue.blogg.no/1492687154_s_tjukk_du_er.html


   

  #blogg #hverdag #ukens #ukensomgikk #ukesammendrag #sammendrag #tirsdag #april #2018 #russ #tjukk #kropp #hest #konkurranse

 • 2
 • 3

  I helgen har det vært nydelig vær, kanskje litt mye vind på lørdag men søndag ble ganske god.

  Vi var jo på konkurranse med hesten i helgen hvor det gikk veldig bra og tok med oss en pallplass hjem, det er alltid gøy. Følelsen var ikke sånn veldig god, men det var nok litt snille dommere også!

  Jeg kjørte lillebroren min til toget 05:30 i dag tidlig og da var det 3 grader og masse regn. Kom hjem, la meg nedpå litt og når jeg våknet igjen var det helt hvitt ute med noen cm snø. I går ute i garasjen sa jeg til samboeren at jeg skulle klippe gresset før han kom hjem i dag, jeg kan love dere at det blir utsatt. Haha er det mulig. Jeg var så klar for vår og sommer nå, også kommer denne snøen så på feil tidspunkt. Det er så typisk her nede i Øst, vi blir like overrasket hver gang men det er faktisk ikke så veldig mange år siden vi hadde snø på 17.Mai så alt kan skje :-)

  Det var også russetreff på Fredriksten Festning i Halden i helgen, vi kjørte lillebroren min og noen venner av han frem og tilbake begge dagene. Når jeg var russ var vi på dette treffet og da var alkohol lov, nå har de jo endret reglene og kan kun kjøpe alkohol inne på arrangementet. Vi hadde et lite uhel i bilen hvor ei av vennene hadde drukket litt for mye på kort tid da de sa at alle drakk masse før de dro siden de ikke kunne ha med noe drikke inn. Hun ble kjørt på legevakten, da jeg tar ingen sjanser når det kommer til dette. Ambulansepersonellet sa også at det var helt feil å gjøre denne endringen, de hadde så mye å gjøre for det lå russ strødd rundt i grøfter og kanter og farlige steder. Det var enklere sånn det var før sa de for da var alle samlet på en plass. Håper de gjør noe med dette neste år :-)   

  #blogg #hverdag #helg #weekend #april #2017 #russ #fest #fyll #konkurranse #ambulanse #legevakt #vinner #pallplass #hest

 • 2

  Jeg har blitt utfordret til å svare på 50 spørsmål slik at dere kan bli bedre kjent med meg.
  Dette tok litt tid, så håper utfordrere er fornøyde :-)

   

  1. Hvor gammel er du om 5 år? 29 år. Herremin hatt som tiden flyr. Heldigvis fyller jeg seint på året..

  2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Samboeren min

  3. Hvor høy er du? Jeg er 173cm.

  4. Hvilken film å du sist? Vi har hatt så mye å gjøre siden forrige uke, at siste jeg så var når vi var på kino på langfredag og så Fast 8 Anbefaler den virkelig :-)

  5. Hvem ringte du sist? Pappa

  6. Hvem ringte deg sist? Broren min, når han skulle hjem fra russetreffet i natt,

  7. Hva stod det på siste sms'en du fikk? 'Kan åpne den i morgen'. Lillebror mistet telefonen sin, som jeg på et mirakuløs måte klarte å finne igjen. En gammel mann hadde funnet den og tok telefonen når jeg ringte for sikkert 40.gangen, Pappa hadde i mellomtiden sperret kortet så han skulle åpne det på mandag igjen.

  8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Sms helt klart! Jeg er ikke noe fan av å snakke i telefon.

  9. Hvor er ditt favoritt sted? Jeg elsker å være hjemme, mitt fristed og palass

  10. Hvilket sted foretrekker du minst? Hm, min største skrekk er jo tannlege eller i/ved et eksamensrom.

  11. Når så du moren din sist? På torsdag.

  12. Hvilken øyefarge har du? Blå.

  13. Hvilken julesang er din favoritt? Der er jeg så tradisjonell at det går i jingle bells.

  14. Er foreldrene fine gift eller skilt? De var gift helt til for noen år siden, da skilte de seg.

  15. Når våknet du i dag? Ca.09:30, alarmen stod på 10:00 men pusekatten mente jeg skulle opp før dette.

  16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om 10 år håper jeg at utdanningen er fullført, jobber innen barnevern eller med barn. Har selv et eller to barn, er gift (skjer jo alt i 2018) og endelig ha funnet småbruket vi drømmer om.

  17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg var nok som barn flest, tannlegen og edderkopp. De to er den største frykten også i dag.

  18. Hvilket siste youtube klipp fikk deg til å le? Jeg ser minimalt på youtube altså, eneste filmer og slik jeg ser er når jeg skroller nedover facebook og kommer over morsomme klipp.

  19. Hva er din beste egenskap? Den er vanskelig.. Kan det være at jeg er så omsorgsfull og ønsker ofte å hjelpe til litt for mye?

  20. Hva er din verste egenskap? Det vil jeg si er at jeg er utolmodig og ønsker alltid en siste bekreftelse på at jeg har valgt rett dersom jeg står overfor et valg..

  21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten.

  22. Hvor mange puter har du i sengen? 4 stk.

  23. Hva er det rareste du har spist? Når vi gikk på skolen måtte vi være med på avliving, slakting og tilbereding av kanin. Jeg spiste det ikke, da jeg holdt meg til kylling. Men det er nok det merkeligste jeg har vært med på og egentlig skulle spist. Jeg er ekstremt kresen i matveien.

  24. Har du stasjonær eller bærbar pc? Vi har begge, men jeg bruker den bærbare mest.

  25. Foretrekker du sko, sokker eller barfot? Sokker! Jeg klarer omtrent ikke å gå uten sokker, jeg bare elsker å gå med sokker haha.

  26. Hva hører du på akkurat nå? Ikke annet enn tv som står på i bakgrunnen, med The Kardashians på skjermen.

  27. Hvilken iskrem er din favoritt? Jeg har så mange favoritter, når det kommer til is er jeg for det meste alt spisende. Jeg klarer ikke å gi noe vinner dessverre.

  28. Hvilken dessert er din favoritt? Det må nok være sjokolade fondant / lavacake eller sjokolade mousse. Jeg er en sjokolade person.

  29. Hva er den største premien du har vunnet? Det er nok vært NM tittel.

  30. Liker du kaffe? Nei dessverre. Så voksen er jeg nok ikke blitt. Har forsøkt gjentatte ganger å lære meg det, men har vel innsett at det kommer med årene?

  31. Hva drikker du helst til frokost? Jeg liker ikke melk, men sjokolademelk går fint så da går det i dette eller eplejuice.

  32. Hvem var din favorittlærer på videregående skole? Hm, det er nå en stund siden. Men det var nok læreren vi hadde i naturforvaltning.

  33. Kan du spille poker? Jeg har forsøkt å bli lært opp av samboer. Men for å si det sånn, jeg er ingen pokerspiller..

  34. Hva har du spist i dag? Helt ærlig, når jeg sitter å skriver dette nå har jeg ikke spist noe enda. Bare tatt dosen med tablettene jeg går på om dagen.

  35. Nevn en historisk person som interesserer deg? Dette er nok flaut, men jeg står over dette spørsmålet.

  36. Hvilken radiostasjon hørte du sist på? NRK P3.

  37. Vil du ha barn? Ja, den tid vil komme.

  38. Kan du noen andre språk en Norsk? Engelsk, Svensk, Dansk og noe Spansk fra skolen.

  39. Sover du på en spesiell side i sengen? Jeg sover alltid på høyre side av sengen og samboeren på venstre med katten som regel i beina våre :-)

  40. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng. Jeg har vannskrekk etter noen episoder i barndommen. Jeg er også livredd for alt av levende vesen i havet, til og med tang og tare. Jeg kan bade i havet men jeg nyter det ikke like mye som i et basseng selv om det er mer forfriskende i havet.

  41. Hva bruker du helst penger på? Vi bruker mye penger på bolig og bil, det går også en del til hest og drifting.

  42. Eier du noen dyrebare smykker? Forlovelsesringen min, og gifteringene som vi alt har klare er vel de dyrebareste.

  43. Hva er ditt favorittprogram på tv? SKAM, Norske talenter, Tv2 hjelper deg. Jeg ser en del på tv og har flere favoritt program.

  44. Hva skal du gjøre i helgen? I helgen er jeg sjåfør for broren min som er russ, i tillegg til at jeg skal på konkurranse med hesten.

  45. Kan du stå på slalom? Ja, jeg syns det er kjempe gøy men dessverre får vi ikke gjort det så alt for ofte.

  46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være deg selv, inkluderende, vennelig og hyggelig.

  47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Jeg har ikke byttet siden jeg fikk den når den var ny. Så det er standard ringetonen til Samsung galaxy 6s Edge.

  Fargen på glassplatene på telefonen endrer seg noe avhengig av hvordan lyset treffer den.

  48. Fortell en ting leserne dine antagelig ikke veit om deg? Jeg er en litt 'enstøing' som trives best i mitt eget selskap og unngår helst folkemengder.

  49. Hva er det nærmeste deg nå som er rødt? Et pledd som ligger i sofaen til høyre for meg.

  50. Er du sosial? Jeg vil faktisk ikke alle meg en så sosial person. Ikke i forhold til barn og ungdomsårene mine. Tiden strekker ikke helt til, men jeg er på en annen måte omringet av mange mennesker hele dagen på jobb, i stall og uansett hvor jeg er se bort i fra hjemme hvor samboeren min venter på meg <3

   

  #blogg #hverdag #helg #weekend #lørdag #april #2017 #meg #me #personlig #spørsmål #evighet #fremtiden

 • 3

  Da var det endelig fredag igjen! Deilig er det, jeg elsker fredager. Mest på grunn av tacofredag og Norske talenter, kan tro jeg ble skuffet i Påsken når jeg satt med tacoen foran meg og innså at Norke talenter hadde tatt Påske ferie.. Hverdags problemer!

  Vi har vært fullt opp med flytting for en bekjent de siste dagene, men jeg har rukket å trene hver dag se bort i fra Onsdag. Å det er så godt, når man begynner å oppnå resultater man jobber for å nå igjen dagen etter.

  Til overskriften, i dag har jeg sagt meg villig som sjåfør til lillebror og noen venner som er russ i år og den feiringen har jo alt startet for de. De skal vist ta masse russeknuter i dag og senere på Fredriksten Festning hvor det er russetreff. Det får meg til å tenke på at jeg var russ for hele FEM år siden, hvor sykt er ikke det. Jeg var også på Fredriksten den gangen, men jeg kan tenke meg det er noe helt annet nå. Tiden har jo flydd av sted, og nå er det lillebror sin tur men jeg kan tenke meg de kommer til å ha det gøy.

  Ellers er det vår obligatoriske handle fredag også, så innimellom dette skal vi også en kjapp tur innom hesten som trenger sitt stell hver dag. Vi skal ut å konkurrere på søndag så det kan jeg oppdatere dere nærmere om etter hvert :-)   

  #blogg #hverdag #fredag #friday #april #2017 #russ #russforendag #weekeng #helg #fyll #avgangselever #taco #norsketalenter

 • 7

  'Så tjukk du er', har vel alle lært fra helt ned til barneskolen at man ikke skal si og ikke være slemme bare fordi noen er større enn andre.

  Jeg har hele mitt liv vært veldig tynn med meget høy forbrenning. Jeg har fått mange blikk, folk i venninnegjengen fra barndommen som bak ryggen snakker om meg og at jeg må ha anoreksi eller bulimi, fordi jeg var så tynn. Det er sant som de sier, de så meg sjeldent spise men jeg er en person som sikker mange andre som ikke liker og er ikke komfortabel med å spise foran andre, det er bare en greie jeg har og har hatt. Men sannheten er at jeg elsker mat, kanskje litt for mye. Jeg spiser og har spist så mye mat, både sunt og usunt som alle andre mennesker.

  Jeg skal frem til at jeg er helt normal men at alle er født forskjellig, og jeg tenker hvor er respekten når jeg den dag i dag kan hilse på nye mennesker og får 'Hei, oi så tynn du er'!
  For min del er det like ille å kalle noen tykke som å kalle andre tynne. Det å bli stemplet som syk bare fordi man er født slik. Foreldrene mine fikk telefoner fra folk som hadde reagert pga.at jeg var tynn. Helt ærlig, SÅ tynn var jeg ikke. Jeg vil si jeg var en tynn, slank og høy jente.

  Hva syns dere? Tar jeg så feil når jeg føler på at folk stadig nevner dette? Er det greit?
  Jeg veit vertfall at den dagen jeg får barn, skal h*n læres at alle behandles med respekt og alle er forskjellige bygd. Om noen er tynne og andre større, er det sånn vi mennesker og hvert individ er lagd..


  -> Hadde et barn sett slik ut skulle jeg forstått det - for dette er vel faktisk det man kan kalle tynn?

  Beklager for dette syte innlegget, men jeg måtte få det ut. Det har gått å plaget meg en liten stund :-)

   

  #blogg #hverdag #problemer #torsdag #april #2017 #respekt #mennesker #individer

 • 3

  Jeg har 'sparket meg selv bak' den siste tiden og lagt ut på en joggetur hver kveld siden.

  Det er godt å få rørt litt på kroppen og få trent opp kondisen som er blitt utrolig dårlig over vinteren. Jeg øker forsiktig med 3 minutter hver dag, og frem til nå har det fungert veldig bra. Eneste som er et problem er at veien i området her nå begynner å bli 'brukt opp' slik at jeg jogger de samme gatene om og om igjen. Har vært litt på Tunevannet, men merker at jeg ikke har noe særlig lyst til å sette meg i bilen for å kjøre til et område jeg kan jogge.. Så når jeg først er i stallen tenker jeg å slå to fluer i en smekk, om jeg tar med meg treningstøy er det jo kjempe flott terreng der borte.

  Er det noen av dere som er kjent i Sarpsborg og veit om noen fine steder å jogge?

  Har forresten tatt ut en liste av spotifyen jeg bruker når jeg jogger, kanskje det kan overføre litt motivasjon til andre også? :-D   

  #blogg #hverdag #onsdag #april #2017 #trening #workout #løping #jogging #running #shape

 • 2  Da var påsken over for i år, og veit dere hva jeg faktisk har tenkt på de siste dagene av påsken?

  Ikke mindre enn at jeg har bestilt veldig mye rart på ebay og lignende og siden det ikke er postgang i ferien gledet jeg meg til å gå i posten i dag. Jeg ble litt 'skuffet' da jeg ikke fikk den ene tingen jeg virkelig gleder meg til å få men da kommer den nok i løpet av uken. I mellomtiden fikk jeg noen andre pakker jeg tenkte å vise dere :-)

   

  #blogg #hverdag #pakker #tirsdag #april #2017 #ebay #sheep #billig

 • 2
 • 2

  Akuratt nå
  Siden det er siste dag av ferien i dag så vi på film som varte litt utover i natt og dermed sovet litt lenge i dag. Jeg står som regel alltid tidligere opp en mannen, så jeg slapper av foran tven og bare nyter tiden.

   

  Ukens innkjøp

   

  Ukens høydepunkt
  Jeg har lenge gledet meg til Fast and the Furious 8 som endelig kom på kino forrige uke. Vi fikk sett den og jeg syns den var veldig bra, kanskje litt drøy og dratt litt langt så det blir med action film og bilfilm men siden de har lagt inn såpass mye humor er det tommel opp. Bedre enn forventet og derfor utklassen 7'eren :-)

   

  Ukens tørre

   

  Ukens craving
  Jeg er glad vi er ferdig med den uken i året nå, for jeg har spist alt for mye godteri! Påskeegg fra alle kanter og masse godteri og brus dessverre, og det er nå akkurat det jeg har vært veldig svak for og cravet alt for mye..

   

  Ukens film
  Vi var å så på kino på Langfredag og sett så mange fine og bra filmer i Påsken men det er da selvfølgelig Fast and the Furious 8 som får stå her, så bil frelste som vi er.

   

  Ukens nedtur
  Jeg har ikke hatt noen spesielle nedturer men det som har vært det verste med Påsken og alle de røde dagene er jo at det ikke er kommet noen post, så jeg kan tenke meg postkassen i morgen kommer til å være stapp full av pakker om både jeg og mannen venter. Vi er nemlig to store bestillere av morsomheter på ebay og andre steder. Haha, om dette tells som en nedtur veit jeg ikke men det er det som har plaget meg mest i Påsken.

   

  Ukens tanke
  Det er mye tanker om dagen, alt fra at det bare er to uker til vi begge skal til utredning på sykehuset. Jeg skal være med lillesøsteren min på Statensvegvesen når hun skal ta lappen. Jeg skal konkurrere med hesten neste helg og har ganske mye nerver, blir aldri vant med det. Med masse mer, det er et par store ting også men det kan jeg ikke fortelle enda så det vil komme etter hvert :-)

   

  Ukens mest leste innlegg
  http://driftingfrue.blogg.no/1492079326_jeg_blir_s_flau_og_jeg_var_en_av_de.html


   

  #blogg #hverdag #april #2017 #påske #week #movie #film #kino #skjærtorsdag #langfredag #innkjøp #ukens #humor

 • 3
 • 3

  God 1.Påskedag dere. På bildet over, se nøye igjennom å se om dere finner noe levende. Jeg kan si såpass at den er passe stor og veldig søt når du ser den, men veldig godt kamuflert.  'Fasiten' kommer under her for de som ikke finner den :-)

  Håper dere har hatt en like fin, rolig og avslappende Påske som det jeg og mine har. Vi har virkelig tatt nytte av ferien med å gjøre ting vi egentlig ikke rekker eller orker når vi jobber. Sett utallige filmer og vært våken til over 2 flere ganger, skrudd bil til langt på natt. Ikke hatt dårlig tid i stallen som jeg alltid har, og tro det eller ei, i går tok jeg min første joggetur på ganske lenge.

  Legg meg til på snapchat:Driftingfrue for hyppigere oppdateringer.   

  #blogg #hverdag #helg #weekend #søndag #sunday #snapchat #bilder #hare #kamuflasje #kamuflert #godteri #påskegodt

 • 1
 • 3

  Selveste påskeaften! Håper dere har fått like mye påskegodt som det jeg har fått i dag og koser meg glugg i hjel.

  Første stopp er innom familien med påskeegg og deretter til en annen del av familien på påskemiddag før vi fortsetter turen videre til hesten og samboeren antakeligvis skal skru litt bil. Det blir fort litt sånn når vi kun har oss selv  tenke på, i alle år har vi lagd påskepynt og malt egg osv.men i år har vi ikke satt av noe tid til det så da blir det kun oss og oss selv. Samboeren må straks ha klar bilen for driftingsessongen som starter i Mai og jeg skal konkurrere med hesten neste helg, så ingen tid til å kjede seg.

  Stikker derfor bare en liten tur innom dere nå på formiddagen og ønsker dere en riktig god Påske :-)


   

  #blogg #hverdag #helg #weekend #lørdag #påske #påskeaften #godteri #tunevannet #godteri #livet

 • 1

  Altså, det finnes ting i hverdagen jeg absolutt ikke kan leve uten.

  Nr.1 Pepsi max, altså. Jeg kan holde meg unna Pepsi max i dager, men det er hardt. I tillegg når vi ført har det tilgjengelig her hjemme drikker jeg ikke bare ett glass men mengder..

   

  Nr.2 Maskara, jeg bruker ikke dette hver dag. Men bruker det alltid på jobb, og når vi skal ut på spise også videre. Men bruker det sjeldent når jeg har fri fra jobb og vi ikke skal noe spesielt. Jeg går som regel uten i butikker, stallen, besøk hos de nærmeste osv.

   

  Nr.3 Tv, jeg kan umulig være den eneste som er avhengig av denne? Jeg jobber i tv bransjen og blir så satt ut av at så mange av mine kolleger ikke en gang har TV for de bruker den ikke! Jeg må ha den på - HELE TIDEN. Jeg setter den på om morgenen mens jeg ordner meg på badet så jeg hører den i bakgrunn, mens jeg lager mat. Egentlig hele tiden, å skru på tv'en er omtrent det første jeg gjør hver dag, må ha de på i bakgrunnen selv om jeg ikke ser på den.

   

  Nr.4 Telefon, her er jeg vel ikke aleine? Jeg har glemt telefonen min hjemme fra jobb et par ganger på fire år. Og veit dere hvor krise det er? Telefonen blir brått så viktig, der du sjekker facebook, instagram, snapchat og egentlig holder deg og andre i live. I tillegg til at du skal være tilgjengelig på telefon og andre skal kunne nå deg. For den ene dagen men ikke har den venter man alltid på en 'viktig' telefon..
  Fargen på glassplatene på telefonen endrer seg noe avhengig av hvordan lyset treffer den.
   

  Nr.5 Min kjære, samboeren min <3 Altså, en hverdag uten han hadde vært uten mening. Vi er verdens beste venner, sammen hele tiden, snakker om alt og gjør at sammen. Jeg er så avhengig av han der, at jeg nesten vil si at jeg er mer avhengig av han enn alle de andre punktene her!

   

  #blogg #hverdag #helg #weekend #fredag #Friday #langfredag #longfriday #påske #april #2017 #avhengig #innrømmelse

 • 1

  I dag er det blitt Skjær torsdag. Har dere noen sinne vært i Østfold / Sverige denne dagen? Haha, det er så latterlig. Harry mennesker i harry biler, som råner rundt og 'banker plåt' mens de drikker seg kanakas og fester vilt mens de kjører til Strømstad og deretter tilbake til Halden og blir der utover natten.

  Jeg skal ærlig innrømme og ha vært med på dette to ganger i livet mitt, en gang da jeg var russ men jeg trenger vel ikke å fortelle hvorfor vi var med da? Også ei gang med stallgjengen hvor vi reiste sammen. Joda, det var jo veldig gøy der og da, godt humør og bare masse tull og tøys. Men nå i mer voksende liv har jeg som regel jobbet på denne dagen, i år har jeg utrolig nok fri og har fulgt med i Sarpsborg Arbeiderblad og møtt på de på veien i dag og syns det er så utrolig flaut å møte på disse.. Er det bare meg som føler det sånn?

  Haha, men det er nok kjempe gøy for de som er med. Men jeg tenker at når man blir eldre og nærmer seg voksenlivet forstår jeg hvorfor andre voksne har reagert på dette tidligere.. Men la de nå holde på, ei gang i året. Er som om alle i alle aldre får være russ en gang i året og slår ut håret. En ting er sikkert og det er at jeg er vokst godt fra dette!

  Det jeg har tenkt på er hvem som startet opp dette og hvorfor, for jeg kan ikke si å huske at det er fyll, gamle biler og harry som er grunnen til at vi feirer Skjær torsdag sånn egentlig :-)

  Håper dere alle har en flott dag og god Påske, jeg og min kjære skal nyte dette og blir nok mye skruing på driftebilen og stallarbeid. Legg meg gjerne til på Snapchat: Driftingfrue og følg med på hverdagen vår videre :)


   

  #blogg #hverdag #torsdag #skjærtorsdag #påske #feiring #flau #harry #fyll #fest #festing #old #gammel

 • 3

  Jeg er for øyeblikket på Ekeberg for et par ærender og litt seinere i kveld skal vi på premiere til Fast and Furious som de bilentusiastene vi er, flere som skal se denne i dag?  
  Har også den siste tiden fått spørsmål om snapchat og hvem jeg følger, hvem jeg kan anbefale også videre.

  Legger ved en liten liste over offentlige personer jeg følger :-)

  - Pilotfrue / Julianne Nygård

  - Caroline Berg Eriksen

  - Isabell Raad

  - Kim Kardashian

  - Khloe Kardashian

  - Kourtney Kardashian

  Følg gjerne meg også på snapchat, Driftingfrue :-)

   

  #blogg #hverdag #snap #snapchat #driftingfrue #konto #onsdag #påske #ferie

 • 1

  Jeg viser selvsagt til artikkelen Sarpsborg Arbeiderblad i dag tidlig.
  Jeg har en tanke om overskriften og innholdet, for en syk verden vi lever i.

  Det er ikke til å legge skjul på at terrorister er ute etter å gjøre mest mulig skade og ta flest liv, dessverre. Bare her tenker jeg på hva disse menneskene må leve med og i, hva får en til å ødelegge så mange familier og drepe mennesker? Det er da ikke uskyldige individer terroristene er uenige med, men enkle mål som skaper mye reaksjon og frykt som de ønsker å oppnå.

  Så tilbake til høytider som nå er i anmarsj, 17 Mai for eksempel er jo kjempe stort. Gatene er fulle av mennesker med godt humør og musikk, dette gjelder stort sett alle kommuner men skal vi ha i bakhodet at terror kan stå på planen for flere mennesker denne dagen? Skal det få lov til å ødelegge en så stor feiring av denne dagen? I verstefall, om det blir terror og vi ikke tenker oss om kan det gå riktig galt? Jeg blir helt stressa av tanken, jeg elsker selv 17 Mai og er alltid i byen, drar hjem og griller og deretter tilbake til byen for karuseller og lignende - og jeg er neppe aleine om dette.

  I år er også lillebroren min russ, både her i Sarpsborg og i Oslo som han går på skole. Om det blir tog i Oslo ender vi med å reise dit for å se han og vennene, men det føles utrolig utrygt. Sarpsborg er lite, mye mindre enn mange ande byer som jeg automatisk føler blir litt tryggere.

  Jeg syns det er helt ufattelig trist at nå over en måned før 17 Mai sitter flere å gruer seg til denne dagen for eventuelt terror. Hvem, hva, når og hvor er spørsmålet..

   

  #blogg #hverdag #tirsdag #april #2017 #mai #nasjonaldag #terror #frykt

 • 5

  Dagens pakke kom i dag tidlig med dette innholdet. Er så fornøyd, kort sendetid, rimelig og god kvalitet!  #blogg #hverdag #mandag #påske #april #2017 #black #fashion #new #in #newin #sunglass #solbriller #clock #klokke #purse #veske
   

 • 1
 • 1

  Kreft må være det verste ordet jeg veit om, jeg har ikke ord. Det som er så ynd er at vi er langt inne i 2017 og det finnes enda ingen 'kur' for dette.

  Nå har det seg slik at jeg har en del kreft på min side av familien, og nå nylig fikk jeg igjen beskjed om at en nære meg har fått en av de verste krefttypene på plasser  det ikke burde og i tillegg spredd seg. Nok om det, jeg ønsker ikke å utdype dette i forhold til personen og familien min. Det jeg ville frem med dette innlegget er at når det kommer så nært, hvordan opptrer man?

  Jeg sliter forferdelig med og er ekstrem ubekvem rundt personer som har fått dødsdommen og ikke veit hvor lenge de har igjen. Hva kan man si, hva bør man absolutt ikke si? Jeg kan ikke være aleine om dette? Vi gjør jo absolutt alt vi kan får å ha med personen rundt på alt som kan være den siste gangen vi får gjort sammen. Det føles sånn at jeg er tristere og lei meg enn personen det gjelder. Mulig jeg ikke har fått be arbeidet det godt nok, men vi skal på en ny middag i påsken og hvordan opptrer jeg? Hvordan skal jeg være? 'Vær normal' er lettere sagt enn gjort.

  Har dere vært borte i lignende situasjoner? Eller har noen tips med erfaringer?


  #blogg #hverdag #søndag #weekend #helg #nyuke #kreft #syk #sykehus #oppførsel #vanskelig #samvittighet

 • 2
 • 1

  Long time no see.

  Det som startet som et kurs i Malmö, endte med en pause. Det var absolutt ikke noe jeg hadde sett forut eller tenkt kom til å skje, men etter dette kurset trengte jeg personlig og vi en pause. En pause fra stress, jeg har gjort minst mulig. Startet med å jobbe igjen, fått svar på det meste av prøver og fokus fremover og positivitet!

  Så nå, er jeg endelig tilbake. Det har skjedd masse på denne korte stunden og jeg har så mye å fortelle dere.
  Grunnen til at jeg føler meg klar for å komme tilbake nå er at jeg har kjedet meg, blogging tar mye tid og tenking igjennom hele dagen. Jeg har med tiden til overs som tidligere ble brukt til blogg fått helt ebayhollic! Gud, det er jo så utrolig mange sider på facebook med anbefalinger til både fornuftige og unødvendige ting. Haha. Jeg elsker ebay. Dette er ikke nøyaktig denne som er kjøpt, men kan sammelignes til min forlover!

  Så på denne korte stunden har jeg mottatt så mye jeg ønsker å vise dere og derfor har jeg savnet å skrive, anbefale og oppdatere.

  La oss starte med at det er allerede blitt April! 1.April har jeg siden jeg var liten gledet meg så masse til og alltid blitt lurt og lurt andre. I år gikk det meg hus forbi, det er kanskje slik det er når man begynner å bli eldre?

  Noe jeg har lært denne stunden er å ikke ta noe for gitt, vær glad for hver dag, alle menneskene rundt deg! Se det positive i dette har vi fått drømme kirken vår, alt er planlagt og tilrettelagt, vært på kjoleprøving en gang og skal på en ny runde om ikke så lenge.


  #blogg #hverdag #positivt #negativt #2017 #april #weekend #lørdag #bryllup #pause #breakdown #pause #break