Driftingfrue - Nok en frue
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Formen er fortsatt helt elendig. Jeg er så dårlig om dagen, og derfor veldig lite oppdatert her inne.
Skulle for så vidt hatt uken som gikk innlegg men jeg har null energi til å gjøre noe særlig nå.

 

Jeg har heldigvis fått legetime i morgen, så det ser jeg frem til.
Matlysten er ganske liten, klarte å spise litt kveldsmat i går mannen laget men ikke noe siden. Forsøker å få i meg masse væske vertfall, så i dag har det gått en del i pepsi max og oboy.

Så frem til i morgen må jeg nesten bare si på gjensyn, håper dagen deres er bedre enn min :-)

 

#blogg #hverdag #onsdag #mai #2017 #syk #sick #uteavspill #bedring #rødtlys #rødt

 • 0

  Syk

  Brått var tirsdagen kommet allerede.

  Det har vært et stille her på bloggen et par dager, da jeg har vært syk og i ganske dårlig form. Her snakker vi oppkast, svimmel og kvalm konstant. Null matlyst og alt som hører med.. Det siste jeg har hatt lyst til nemlig da er å ta opp pcen for å blogge om hvor dårlig jeg har vært haha.

  Morgenen i dag har vært den verste hittil, å ta en dusj tenkte jeg ville hjelpe men hjalp mot sin virkning så gikk temmelig fort ut og inntok sofaen. Satt på tv og pakket meg inn i et pledd og pusekatten har holdt meg med selskap helt inntil meg siden. I går kom også mannen hjem med masse roser, jeg er så glad jeg har så mange gode rundt meg og blir tatt vare på.

  Så da veit dere hvordan ståa er, vi skulle for så vidt vært på en visning på en fleremannsbolig i dag også men det blir utsatt. Får se om formen tilsier utover dagen om jeg klarer å komme meg til stallen for å unnagjøre pliktene, eller om jeg må ty til lillesøster. Håper formen kommer seg, ikke så veldig lyst til å spørre lillesøster om å kjøre scooter helt ut dit i det dårlige været her. Regner og blåser om hverandre... Regn trengte vi kanskje litt av etter den utrolige varme uken forrige uke :-)  #blogg #hverdag #tirsdag #mai #2017 #syk #sick #blifrisk #hest #visning #hodepine #utsatt

 • 0

  Gårsdagen bestod av hagearbeid og handlerunde i det flotte været.

  Hagen ble så fin! Fikk tatt en skikkelig runde med gressklipper og kantklipper, fått ordnet opp på litt ustelte steder hvor det har grodd en del ugress. Spesielt mellom belegningsstein og heller er det lett at det kommer litt uønsket gress og løvetann så dette var godt å endelig få bort i tillegg til at vi fikk kjøpt noe ordentlig ugressmiddel denne gangen fra Røde mølle. Vi har forsøkt veldig mange triks, tips og midler som ikke har fungert men denne vi har fått nå håper jeg virkelig fungere (spesielt til den prisen!!).

  I dag blir det rett og slett en fortsettelse fra i går, vi har en del bærbusker, frukttrær, hekker og andre busker som må stusses og finklippes. Han som vi kjøpte huset av var så glad i å holde på med hagen og hadde alt på stell. Nå har det grodd litt vilt her så da er det på tide og ta en runde igjen :-)
  Men når været er så flott og fint som nå om dagen er det bare hyggelig å holde på ute.

  I tillegg må jeg en tur ut til hesten og trene den og gjøre dagens stell i tillegg til at vi skal ut å konkurrere i morgen og ting må gjøres klart. Vasking, klipping, stussing, finne frem finstas og ordne klar henger, mat også videre. Vi rekker heldigvis ikke å kjede oss med det første.

  Hva er deres planer for dagen?

   

  #blogg #hverdag #helg #lørdag #saturday #hagearbeid #plen #klipping #stussing #gartner #thuja #huseier #jobb #mai #2017 #hyggelig

 • 2

  Sol inne, sol ute - gud for et vær!

  I tillegg til fantastisk vær er det inneklemt fredag og mannen har derfor fri i dag. Godt med langhelg :-)
  I dag skal vi ta den obligatoriske handledagen vår vi har hver fredag og ikke minst tacofredag! Men det er seinere i dag, men været fortsatt er fantastisk skal vi ta i et tak ute i hagen med å klippe gresset, og ta i bruk kantklipperen og få det nogelunde greit her i tillegg til at vi har fått oss nytt gjerde som skal spyles og fikses litt på før vi river det vi har nå og setter opp det nye. Det blir så fint.

  På fredagskvelden pleier vi som sagt å spise taco og se på Norske talenter, Skam og Senkveld med Thomas og Harald men siden Norske talenter nå er over har vi tid til en film eller serie. Er det noen dere kan anbefale? Vi er veldig glad i skrekk, komedie eller action komedie.

   

  #blogg #hverdag #fredag #friday #langhenlg #sommervær #mai #2017 #vedlikehold #gressplen #sol #sommer #norge #fantastisk

 • 1
 • 0

  Da var det tid for en liten oppfriskning på klær og mote igjen, denne gangen er det ønsker fra www.nelly.no som står for tur.

  Det er jo helligdag i dag så det meste er stengt, heldig er vi som bor så nærme Sverige at vi bare kan ta en svipptur innom dersom vi har glemt noe eller trenger noe. Ut i fra trafikken på e6 mot Sverige i går trur jeg heller vi nyter fridagen og handler i morgen, for herremin så mange mennesker og kaos på veien! Tydelig at det er mange som har hjemmekontor på den inneklemte fredagen i morgen :-)
  #blogg #hverdag #torsdag #mai #himmelspretten #nelly #wants #wantsfromenelly #ønske #nelly.com #mote #fashion #klær #sminke

 • 3

  God lille lørdag godt folk. Onsdagen er godt i gang og jeg håper den har vært like bra for dere som den har for meg.

  For øyeblikket sitter jeg på verandaen og nyter solen, det er hele 25 varmegrader og shortsen er på i håp om at det kan skje en fargeendring der nede. Jeg har en tendens til å bli solbrent og brun på overkroppen men likblek på beina uansett hvor mye jeg soler meg.. I ansiktet blir jeg også veldig brun i forhold til resten av kroppen så det kan til og med se litt merkelig ut, men kan ha noe med at jeg også får en del fregner så fort solen dukker opp.

  Mens jeg sitter her å nyter hører jeg naboen klipper gresset, og innser at det alt er gått seks dager siden jeg klippet plenen her selv og den har alt vokst seg så mye at det blir en ny runde med klipping i morgen.. Alt av trær, gress, blomster og busker i denne hagen bare skyter i været når det blir så varmt plutselig som de siste ukene..
  Skal vel ikke klage, som regel er det i Mai måned vi får skikkelig sommer vær så resten av sommeren blir regn og typisk vårvær..

  Driver forresten å kikker på nettsider for bestilling av bryllupsreise for neste år, turen går til Bora Bora men det er jo så forskjellige priser og reisetider på mange forskjellige sider. Har dere noen anbefalinger av reiseselskap eller kanskje har vært der tidligere som kan anbefale noe?

   

  #blogg #hverdag #onsdag #lillelørdag #jordbær #sommer #sol #brunogblid #hvit #gress #klipping #gressplen #plen #sommervær

 • 4


  1. Dra på tusenfryd
  Familien snakket om at de skal dit i løpet av Juni og lurte på om vi ville være med så det passet jo perfekt i forhold til at vi ikke har vært der på 1-2 år og målet er å komme seg dit i sommer.
   

  2. Kjøre på Gatebil
  Mannen skal selvsagt på masse treff i år og kjøre, men det største er Juli treffet på Rudskogen han har kjørt på de siste 3 årene. Håper det blir like fint vær det har vært de andre årene og at ting klaffer for han i år.
   

  3. Konkurranser med hesten
  Kommer da ikke unna dette, vi har en hektisk sommer foran oss når begge driver med sommer sporter, da er det bare å planlegge godt nok og hoppe i det. Det er det vi liker å gjøre og nyter det nå mens vi kan.  4. Finne drømmekjolen
  Håpet er at jeg finner bryllupskjolen min i løpet av sommeren siden vi gifter oss i 2018. Jeg titter omtrent hver dag, leter og leter men jeg trur jeg har for høye forventninger og krav.. Har et håp om at den en dag dukker opp.  5. Kjøre Gocart
  Aktive som vi er har vi kjørt Gocart på Alnabru, men det kan jeg ikke huske vi rakk å gjøre i fjor så da håper jeg vi kan få gjort det i sommer. Om det ikke blir Alnabru kan vi vel lik så godt ta det på Rudskogen når vi først skal tilbringe så mye tid der.
   

  6. Opprette firma
  Vi har litt på gang her, mer om dette vil komme senere.
   

  7. Male huset
  Vi har bodd her i fire år nå og vi skulle for så vidt ha malt huset i fjor men har blitt utsatt til i år, så om vi ikke har nok gjøre må vi jaggu danse oss rundt med male kosten også og få malt og byttet ut bord der det trengs. Både hus og garasje..  8. Nytt gjerde
  Neida, langt i fra ferdig. Nok å gjøre med hus, vi har i dag et ganske fint tre gjerde malt i hvitt. Dette begynner å bli ganske gammelt og på grensen til råtten og skal derfor byttes ut til pvc gjerde. Mindre vedlikehold!!  9. Bestille bryllupsreisen
  Siden vi gifter oss neste år er det på tide og bestemme når vi skal reise og bestille reisen. Turen går til kostbare Bora Bora, men dette er kun en gang i livet. En bryllupsreise og ett bryllup vi skal huske for resten av vårt liv <3
   

  10. Avvenning
  Faktisk, haha. Jeg er Pepsi Max gal. Eller, kanskje heter det sukker / brus / kullsyreinnholdig avhengig. Jeg har et mål om å drikke mer vann og mindre brus i løpet av sommeren.
   

   

  #blogg #hverdag #mai #2017 #mål #sommer #forventninger #bryllup #planer #stress #bil #hest #reise #Tahiti #brus #hus #huseier #male

   

 • 2

  Den siste tiden har jeg mottatt en del pakker i posten fra ebay, som en gal ebay dame jeg er hehe.
  I tillegg til at ebay har mye smart og mye dumt er det mye fint og fornuftig der til en god pris også. Så er jeg medlem av noen facebook grupper med anbefalinger av selgere og produkter som gjør at det kan bli dyrt å være medlem der da det er lett å klikke ting hjem.. Kremt.

  De siste ukene er det som sagt kommet ekstremt mye pakker, også veldig mye til bryllupet vi driver å planlegger så derfor velger jeg kun å tipse dere om disse personlige tingene jeg er mest fornøyd med :-)


  Utrolig gode og ikke minst fine 'Niko joggesko'. Disse kom på ca.130,- inkludert frakt og kom på fem dager. Absolutt verdt pengene, er nok ikke noen sko jeg ville brukt til å trene i med godt dempende joggesko til hverdagsbruk.
   


  Jeg var så fornøyd med de grå skoene jeg bestilte først at jeg gikk for enda et par fra samme selger, samme størrelse bare i andre farger. Disse var faktisk litt billigere og kom på ca.80kr inkludert frakt med en frakt til på fem dager.
   


  Dette er da et kjøp via anbefalinger på den ene facebook gruppen, jeg var ganske spent på denne men fy søren! Den sitter som støpt, løfter og utrolig behagelig å bruke. Denne kostet rett under 40kr, godt stoff og virker som god kvalitet men hadde ca.1 måned frakttid.  Faren ved å være så fornøyd med kjøp nummer en, er at det er lett å bestille flere. Jeg kjøpte ei til, i fargen sort. Denne kom mye raskere på ca.to uker. God kvalitet, ekstremt behagelig og sitter som støpt. Løfter og holder til rett under 40kr.  Hvor skal jeg begynne? Jeg elsker solbrillene, har to par av disse i forskjellige farger på glassene. Vippene er utrolig fine og limet er fra Korea og derfor ikke farlig. Øredobbene måtte jeg bare klikke hjem da de var så søte. Solbriller 18kr - Vipper 11kr - Lim 20kr - Øredobber 8kr.


   

  #blogg #hverdag #anbefalinger #ebay #ebayhaul #sko #joggesko #nike #undertøy #solbriller #billig #sheep #øredobber #pynt #vipper #beauty

 • 1

  Mandagen er godt i gang og håper deres har vært like bra som min har.

  Før 17 Mai baket jeg en kake samboeren fikk prøvesmake for å se om det var noe tess på den og vi fant ut av dette ble en av kakene jeg skulle bake til 17.Mai. Jeg endte opp med å bake en Firkløver kake og denne jeg skal representere for dere her nå. Må bare advare dere om at den er himmelsk god og så mettende!

  Denne oppskriften er passe for en normal / liten kake til en form på ca.20x30 cm.
  Til oppskriften trenger du:

  ♥ 350g hvetemel
  ♥ 1 ts vaniljesukker
  ♥ 3 ts bakepulver
  ♥ 200g sukker
  ♥ 100g smør
  ♥ 5 dl piano vaniljesaus
  Til pynten trenger man kun litt kanel og perlesukker.

  1. Smelt smøret, når det er lunket / kaldt blander du inn vaniljesausen og smøret sammen. Deretter tilsetter man enkelt alt det tørre i rører, røre til den blir jevn.

  2. Kle en form på ca.20x30 med bakepapir og hell røren opp i den. Dryss ca. 5 ss perlesukker og 1/2 ss kanel over kaken.

  3. Sett kaken midt i ovnen på 175 grader i ca.40 minutter.

  Kaken kan fint fryses og kan til og med smake enda bedre etter å ha vært frys.

   

  #blogg #hverdag #mai #2017 #kake #bake #husmor #vaniljekake #vanilje #enkelt #123 #fiks #ferdig #godt #kjempegodt

 • 1

  Akuratt nå

  Ukens innkjøp

  Jeg har kjøpt to par like sko, et par i fargen over og et par i sort og hvit. Veldig fornøyd med innkjøp av disse!

   

  Ukens høydepunkt
  Så klart 17.Mai, dagen jeg gleder meg til hele året. Det ble en veldig fin dag til tross for kjipt og kjedelig vær med regn og tunge, grå skyer. 17 Mai er også dagen jeg ser mest frem mot da de er fritt frem for å spise is og bare kose seg med venner og familie.

   

  Ukens tørre

   

  Ukens craving
  Åå, vi vant jo 2kg med sjokolade på 17 Mai! 2kg med Snicker og Twixt, da kan dere kanskje gjette hva jeg har cravet siden den dagen, heldigvis merker jeg nå at jeg begynner å bli lei og kvalm av sjokolade selv om vi har litt igjen og ikke rukket å spise absolutt alt :-)

   

  Ukens film

  Herregud, hvor skal jeg starte med denne filmen? Bare når Zach Galifianakis spiller i hovedrollen sier vel ting seg selv at den er hysterisk morsom. Jeg elsker komedier og humor filmer, og når jeg ser karakterer som Zach Galifianakis starter jeg filmen som regel med en gang. Mulig det kommer et eget innlegg om denne filmen senere. Anbefales på den varmeste vertfall :-)

   

  Ukens nedtur
  Jeg gleder meg jo som sagt til 17.Mai hvert år, og nedtur blir det da selvfølgelig når været er dårlig og regnet faller.. Spesielt når vi har en tradisjon med grilling, karuseller og is spising. Det blir da litt som man selv gjør det, så hyggelig ble det uansett selv om det var litt nedtur å våkne til plaskeregn klokken 07 om morgenen.

   

  Ukens tanke
  Mye av tankene halve denne uken var selvfølgelig mye på 17.Mai, i tillegg til at mandag, tirsdag og onsdag var fullbooket med ekstremt dårlig tid da det dukket opp uforutsette ting med flere ting og blant annet driftebilen som skulle hentes på fredag, ble utsatt til mandag og deretter utsatt til tirsdag og kom oss ikke hjem før 18 tiden kvelden før 17.Mai hvor vi ikke hadde fått handlet inn noe, måtte til Sverige, bunaden var hos pappa og måtte hentes, strykes og gjøres klar. Så det har vært en heftig uke. Baket også et par kaker til 02 på natten, natt til 17 Mai.

   

  Ukens mest leste innlegg
  http://driftingfrue.blogg.no/1495101159_slik_fikk_jeg_langt_og_tykt_hr.html


   

  #blogg #hverdag #mai #2017 #ukens #sammendrag #oppsummering #humor #17mai #nasjonaldag #norge #norway #skjønnhet #beauty

 • 0


  Er du på utkikk etter en film å kose deg med i kveld? En fantastisk morsom komedie, er dette en film du må få med deg!
   

  Jeff og Karen Gaffney er et helt vanlig par som bor sammen med barna sine i et hus i forstaden. Når nye eiere flytter inn i huset over veien blir Karen besatt av å finne ut mer om sine nye naboer, Tim og Natalie Jones. Når de oppdager at Jones-paret faktisk er spioner for regjeringen innser Jeff og Karen at de er involvert i en internasjonal spionfloke. Det blir et eventyr de sent vil glemme.
   

  Altså, det er ikke mye jeg kan skrive uten å avsløre filmen for de som ønsker å se den så jeg velger derfor å bare skrive dette kort og presist. Legger heller ved en liten snutt fra filmen, så vil dere garantert se den når dere har tid og mulighet :-)

 • 0

  As a house owner..

  Det er veldig flott og fint å eie sitt eget hus, men jaggu for en jobb det er også. Vi har et passe stort hus med hybel i underetasje, stor hage, en del trær og busker, en hagedam med fisker og en garasje.

  Når vi var å tittet på huset gledet jeg meg til å klippe gresset og plukke epler fra trærne i hagen, men noe jeg har lagt merke til etter flere år i dette huset er at ukene går fortere og fortere samtidig som gresset gror fortere hele tiden og må klippes en gang i uken som tar et par timer man som regel ikke har til overs. I tillegg er det så mye vedlikehold både utvendig og innvendig, det skal males, det skal byttes, det skal feies på gårdsplassen, vaske, pluss pluss pluss.

  Speak of it. Jeg skulle klippet gresset i går, men det var fortsatt litt vått så måtte utsette det til i dag. Så nå skal jeg ut og slå av noen timer i solen og klippe gresset. I tillegg er jeg så allergisk om dagen, eneste jeg gjør er å være tett i nese, hals og øyne og nyse hvert minutt.. Når det er så mye pollen som nå hjelper ikke tablettene så mye dessverre.


   

  #blogg #hverdag #lørdag #weekend #saturday #housowner #huseier #jobb #vedlikehold #plen #klipping #katter #ilovecats

 • 0
 • 0

  17 Mai er vel overstått, noe dårlig vær som satte en demper syns jeg. Jeg er utrolig glad i 17 Mai og elsker feiringen i byen og med venner / familie, grilling og tivoli.

  Brukte utrolig nok litt over 1,5t på å krølle håret og få det slik jeg ville, noe som da var ganske bortkastet når vi gikk opp for å se på barnetoget og det regnet.. Det gav seg utover dagen men 'yret' omtrent hele dagen. Ingen kan stoppe grillingen på en dag som denne uansett så vi var hos pappa med flere andre, fyrte opp grillen og koset oss med masse mat, kaker og drikke. Senere på kvelden tok vi turen til Lisleby for den årlige runden der etter tivoliet i Sarpsborg.

  Jeg pleier aldri å vinne sånn lykkehjul eller lodd, men mannen betalte 40,- for slik lykkehjul og vant jaggu en kjempe stor sjokolade med over 40 snickers og Twix!Jeg ble så lykkelig, haha. Jeg elsker sjokolade og ble så glad for at han (les: vi) vant! Kremt, både i går og i dag har det blitt et par sjokolader til frokost..

  I dag er det fredag, vår handledag og tacofredag! Mulig vi må utsette handledagen til i morgen da mannen skal jobbe en del overtid i dag så da tenker jeg at jeg drar ut i stallen og trimmer hesten utover dagen og stikker innom butikken for å kjøpe taco, så er det obligatoriske tacofredag med Norske Talenter, Skam og Senkveld på skjermen. Jeg er så glad jeg har funnet en som er like 'gammel til sinns' som det jeg er, vi ble raskt voksne når vi kjøpte hus for 4 år siden og har etablert oss godt og blitt ferdig med slik ungdomsfyll og fanteri, klar for fremtiden <3

   

  #blogg #hverdag #fredag #friday #weekend #helg #taco #tacofredag #handledag #ukeshandle #handle #stall #hest #17mai #tivoli #sjokolade #fest

 • 2

  Noen av dere har vel sett eller er medlem av e-bay grupper på facebook? Det er så mange grupper, så mange tips og jeg elsker at folk deler erfaringer og linker til ting de er fornøyde med.

  For en stund siden kom jeg over en link til en typ 'hårkur' som gjør at håret skal vokse raskere og bli fyldigere. Jeg har alt langt hår og har hatt det hele livet men det er ganske slitt og derfor klipper svigermoren min som er (var) frisør meg et par-tre ganger i året da jeg vil si jeg har frisørskrekk etter at de alltid klipper for mye enn hva vi avtaler.

  Denne er fantastisk, jeg fortalte ikke svigermor noe om at jeg hadde begynt med den men sist jeg klippet meg nå reagerte hun på at håret mitt var blitt så tykt og fyldig! Overrasket tittet jeg bort på mannen og sa 'DET VIRKET'!

  Kuren kommer i en liten brun glassflaske som er drøy i bruk, man skal blande ca.3ml i 100ml shampoo og vaske som normalt men massere hodebunnen litt godt og deretter blasam eller hårkur etter som hva du selv bruker. Jeg har brukt den rundt en måned nå og tro meg når jeg sier det fungerer. Kanskje det ikke fungerer på alle men på meg fungerer det fantastisk. Anbefaler dere å teste denne dersom dere ønsker at håret skal gro raskere til en billig penge.


   

  #blogg #hverdag #mai #2017 #hår #skjønnhet #fyldig #ebay #billig #hårkur #kur #grow #andrea #anbefaling #anbefalinger #virker

 • 0

  Et lite innlegg fra meg her som ønsker dere alle en god 17 Mai!

  Selv skal vi til byen å se på 17.Mai toget, gå litt rundt i byen, titte og spise is. Møte kjente og kjære.
  Grille utover dagen og skifte fra bunad til noe mer komfortabelt slik at vi kan gå på tivoli og ta litt karuseller og spise mere is og sukkerspinn.

  Jeg elsker 17 Mai og gleder meg like mye hvert år, for en fest dag :-)   

  #blogg #hverdag #onsdag #mai #17mai #grunnlov #feiring #fest #tog #karuseller #is #sukkerspinn #gratulerer #gratulerermeddagen #nasjonaldag

 • 0
 • 0

  Akuratt nå
  Jeg sitter egentlig bare å venter på at klokken skal gå, lille søsteren min skal ta førerprøven på vegvesenet og jeg er så nervøs for hun. Kjenner til følelsen, husker da jeg tok den også, veldig godt.. Det er så mange lure spørsmål man kan tolke på flere som gjør at mange av svarene blir riktige.

   

  Ukens innkjøp

   

  Ukens høydepunkt
  Så klart konkurransen med hesten i helgen samt at driftebilen er ferdig motormessig slik at det kun er det kosmetiske som gjenstår! Det blir så gøy, og tiden går så fort.

   

  Ukens tørre

   

  Ukens craving
  Jeg har ikke hatt noe spesielt jeg har cravet på, men vi (jeg og mannen) har den siste uken spist alt for mye is.. Vi ukeshandler på fredager men har sprukket før dette og kjøpt en hel boks med is fra butikken samt stoppet isbilen i veien her og kjøpt alt for mye..

   

  Ukens film
  Ikke film, men så dumme som vi er har vi startet opp en ny serie på netflix som er kjempe spennende hittil. Den heter Between og handler om en by som blir forgiftet slik at alle over 22 år dør og de under 22 overlever, men hele byen er satt i karantene slik at ingen kommer inn og ingen ut til landet er sikre på at viruset er borte. Spennende serie over to sesonger, hver episode varer i ca.45 minutter.
  Det vil nok kommet et eget innlegg om denne serien her på bloggen etter hvert som vi kommer lenger ut i serien.

   

  Ukens nedtur
  En soleklar første plass til den usmakelige dommeren på konkurransen med hesten.. Altså, jeg skal ikke uttale meg noe mer enn det, men det er virkelig det dummeste jeg har lest på en protokoll noensinne for en diskriminering grunnet 'feil rase', da dommeren ikke likte den.. Som dere skjønner, ganske irritert og lar det bare ligge. Tenker heller at det ikke blir noe påmelding til neste dersom denne dommeren står oppført :-)

   

  Ukens tanke
  Hvor skal jeg starte? I tillegg til sesongen med hest og konkurranse og driftingen for å ikke snakke om Gatebil som starter opp alt i slutten av Mai er det mange tanken som surrer. Men det som ligger dypest og jeg tenker mest og alvorligst på er nok etter legebesøket vårt som ikke var en hvem som helst lese. Dere får vite mere om det etter hvert når vi får flere svar og forhåpentligvis får fikset opp i ting eventuelt blir henvist videre.

   

  Ukens mest leste innlegg
  http://driftingfrue.blogg.no/1494414870_selvmord.html


   

  #blogg #hverdag #tirsdag #mai #2017 #uken #ukens #oppdatering #serie #netflix #filmer #hobby #innkjøp #sminke #makeup

 • 0
 • 1

  Ny uke, nye muligheter.

  Det ble ingen oppdatering i går ettersom vi har hatt mye å gjøre samtidig som hobbyene vi begge har sesongstart og slutt samtidig noe som gjør at vi sjeldent har rolige helger og i går var vi på konkurranse med hesten. Som nevnt tidligere skulle vi ha hentet driftebilen på lørdag fra mapping men grunnet mye å gjøre for han som gjør jobben ble det utsatt til i dag, så i dag gleder vi oss masse til melding om at den er klar for henting!

  Igjen, jeg tipper driftebilen havner på mellom 600-612 hestekrefter og mannen mener rundt 580-600 hester, hvem tror dere vinner av oss?  Det blir spennende. Mye er gjort om, ombygd og oppgradert så dette blir spennende. Etter planen skal vi også på Gatebil på Vålerbanen den 28.Mai om jeg husker rett her nå, da blir det første heat i år og test av 'ny bil'.

  Den helgen er det i tillegg konkurranse for hesten, som sagt lite rolige helger men vi elsker det vi driver med og gleder oss til dette hvert år!

  I tillegg kan jeg vel si vi har vært hos lege og spesialist som har grundig sjekket det meste, vi har levert masse prøver og to prøver gjenstår fortsatt da det må være riktig tid for at vi skal kunne levere de, derfor får vi ikke svarene eller før dette er gjort. Så mange baller i luften og masse spennende hele tiden. Er masse å glede seg til, jeg trur 2017 blir et godt år for oss.

  Hva er deres planer for i dag?
  Herremin hatt, når jeg titter på datoen er jo 17 Mai bare om to dager, noe som betyr at vi pent må handle inn litt blomster og pynte opp litt rundt huset her så det ser litt ordentlig ut, heldigvis er lillesøsteren min så snill at hun klipper plenen for oss for en liten slant noe hun syns er kjempe stas siden hun er 16 og vanskelig å få annen type jobb.  

   

  #blogg #hverdag #mai #feiring #2017 #17mai #hobby #drifting #hest #konkurranse #dyrt #morsomt #spennende #lege

 • 0

  Da var lørdag og helgen alt godt i gang. Deilig er det, i var vi hos pappaen min hvor vi koset oss i hagen hans med fyr i peisen hans med fiskedam lyden i bakgrunn, da veit man at sommeren nærmer seg :-)

  Det ble litt seint på oss i natt som sagt, vi skulle egentlig vært på visning i dag men sløyfer den da vi har funnet et annet objekt som er litt mer interessant med visning neste helg i stede.
  Forhåpentligvis skal vi hente driftebilen som vi kjørte til mappen på torsdag, han rakk ikke å starte på bilen vår og skulle starte på den i går eller i dag så da krysser vi fingre for at den er klar i løpet av dagen.

  Vi har hatt en liten gjette konkurranse, etter mye oppgraderingen i vinteren og nytt datasprut og lignende har vi gjettet på hvor mye hester den vil gi på hjula i år. I fjor med PowerFc datasprut og dårligere oppsett hadde den litt over 500 hester på hjulene, jeg tipper den bikker 610 hester denne gangen mens mannen tenker rett under 600 hester, hva tenker dere?

  I dag skal jeg også rekke å vaske hesten, ri den og smøre / pusse alt av utstyr siden vi skal ut på konkurranse i morgen. Litt kjipt da jeg sjekket værmeldingen og det skal regne på stevneplassen der i hele morgen. Det er så kjedelig å ri stevne i så dårlig vær.. Heldigvis er det i det minste oppvarming inne da sånn at vi slipper å være ute konstant..

   

  #blogg #hverdag #lørdag #saturday #helg #weekend #hest #konkurranse #bil #motorsport #drifting #hestekrefter #power

 • 2

  Er det bare jeg som har hatt det ganske u-behagelig og vondt de siste ukene?

  Jeg snakker selvfølgelig om pollen, pollen med stor P. Jeg har vært allergisk for bjørk hele livet mitt men de siste årene har jeg omtrent ikke reagert og tenkt jeg kanskje har ristet det litt av meg i voksen alder men i år, har det smelt. Jeg har slitt så forferdelig mye de siste ukene, kan ikke lufte med verandadøren på gløtt en gang, for å ikke snakke om hvor vanskelig det er å klippe gresset eller gjøre noen aktiviteter ute og jeg som har hest i tillegg. Heldigvis hjelper det meg å dra i stallen selv om det er mye skog der, men ligger nære havet og saltvann som alltid hjelper :-)

  Vi var på åpen dag på Kalnes videregående skole forrige uke selv om jeg var sprengrød i øyene etter x-antall allergitabletter, nesespray og øyedråper dro vi dit med hele familien. Jeg husker ikke sist jeg var SÅ dårlig av pollen, etter å ha vært ved smådyrene der det er masse trær hovnet øyene opp, begynte å renne som en elv og jeg var helt potte tett i nesen. Dum som jeg var ble jeg med resten av familien inn i en låve der de hadde planteutsalg (!!) hallo, det sier seg vel selv.. Gikk ca.8 meter inn i låven og løp ut, jeg fikk ikke en gang puste. Øyene måtte jeg holde igjen i 15 minutter etterpå da det svidde og stakk noe helt grusomt.

  Nysingen, tett i nesten og de 'forkjølelses' symptomene har jeg vendt meg til og gått med i noen uker men. Noe så irriterende, det er så mye jeg ikke får vært med på og føler meg konstant dårlig.. Ikke nok med det, etter bjørk kommer jo gresset, timotei, og en hel gjeng til som jeg er allergisk for utover sommeren.

  Vi skal jo ha bryllup i Juni 2018, lurer på hvordan vi gjør det der nå som jeg har reagert så mye i år.. Får høre med legen om det er noe vi kan prøve på så jeg slipper å se ut som en vampyr med sprengrøde opphovne øyner som skremmer bort barn og voksne haha.

   

  #blogg #hverdag #fredag #Friday #weekend #helg #bjørk #pollen #allergiker #allergi #vondt #syk #slitsomt #bryllup #ekteskap #fremtid

 • 1

  Dagens lille frustrasjon startet alt til morgen i dag når vi skulle av gårde i 07 tiden.

  Driftebilen hadde nemlig time for mapping i dag tidlig så den straks er klar for sesongen den også. Vi har nå lagt om til sommerdekk på en av to biler etter sommeruken vi hadde for to uker siden og vi er snart midt i Mai måned, blir lurt hvert år.. For i dag våknet vi opp til snø, sludd og +1 varmegrad! Det passet lite fint når vi skulle til indre Østfold for mapping, hvor det pleier å være kaldere og mere snø. Selvfølgelig er det jo bilen vi skulle trekke med i dag som vi hadde byttet dekk på, men bilhengeren har vertfall helårsdekk så vi krysset fingrene, sjekket yr som kun meldte regn og +4 på at det skulle gå greit. Det gjorde det heldigvis og vi møtte mere regn enn snø innover.

  Nå er bilen pent plassert på verkstedet og er antakeligvis ferdig til i morgen så skal vi opp igjen å hente den. Det blir spennende å se om det er blitt noe mere hester i den.
  Mannen er dratt på jobb for å jobbe inn tiden vi har vært borte, og jeg reiser straks til stallen for å gjøre pliktene som gjenstår der. Vi skal ut å konkurrere igjen til helgen, dette er også i Indre Østfold så håper virkelig det blir litt bedre vær da. Lenge siden jeg har vært så kald som jeg ble i dag etter noen timer ute i +1 og vind som -10 haha. Godt sommeren er i anmasj :-)

   

  #blogg #hverdag #torsdag #bil #nissan #drifting #bilsport #motorsport #driving #vær #værgudene #vinter #sommer #mai

   

 • 1

  Hei og hå.

  Brått var det gått en stund siden sist jeg etterlot meg noen ord her inne. Det kommer av forskjellige årsaker men gjort er gjort og nå er jeg her igjen.
  Vi har så mye spennende om dagen og i møte de nærmeste dagene og ukene at jeg omtrent blir sliten bare av tanken, men det er så mye positivt at det ikke gjør noen ting, jeg vil komme tilbake med mer om det.

  Til overskriften, har vel de fleste fått meg seg Netflix serien 13 reason why? Jeg ble først oppmerksom på den når det stod så mye anmeldelser og advarsler om den i flere aviser og rundt om at jeg ble nysgjerrig. Til slutt endte jeg med å se den, og kan ikke skjønne alle advarslene? Mye mulig det er en serie som er tung for mennesker som kan være i lignende situasjon men for min del syns jeg den var nesten kjedelig / mye hopping frem og tilbake men forstod mer og mer etter hvert som jeg så flere episoder, men vil ikke si den var så veldig støtende og oppfordrende for min del...

  For all del, alle har jo forskjellige meninger og smak så støtende og vanskelig kan den sikkert være for noen men helt ok for min del. Midt på 3'serie :-)   

  #blogg #hverdag #onsdag #lillelørdag #film #serie #netflix #anbefalinger #anbefaling #13reasonwhy