Driftingfrue - Nok en frue
Hjem Add Om meg Kontakt

0
 • 3

  Freeeedag! Ukens beste dag, det betyr taco fredag og handle dag.

  Men, denne uken blir annerledes. Vi måtte nemlig ha tacofredag i går, altså en tacotorsdag. Haha så fredagsfølelse vi fikk av det i går kveld mens vi så på Paradise, vanedyr?


   

  Vi er blitt bedt med ut å spise i Fredrikstad i forbindelse med en bursdag så om jeg ikke husker feil blir det en tur på Chang Cheng utover kvelden. Så handlingen får vi utsette til i morgen da jeg må rekke hest og alt som hører med før dette også.
  Denne uken har vært ekstremt turbulent med mange tanker og følelser, jeg er utrolig sliten av å være syk. Sliten av å ikke bli enig med meg selv, sliten av å tenke og ikke klare å ta en beslutning.

  Men, nå er det lang helg å vi får ta frem det positive og kose oss. Tenker at det blir mer hagearbeid i morgen da vi fortsatt har noen busker og trær som skal fjernes. Hva er deres planer for helgen, er det bare vi som elsker tacofredag? :-D


   

  #blogg #hverdag #fredag #friday #juni #2017 #sommer #summer #tacofredag #taco #lovetaco #matvrak #sliten #lei #klage

 • 1

  Holy Moly! Juni allerede, som tiden flyr av sted.

  Nå er vi offisielt i sommermånedene, og Juni bringer mye gøy. Vi har blant annet planer om Gocart kjøring, vi skal på tusenfryd i forbindelse med bursdag til søsken. Mannen skal kjøre en del treff og blant annet på Gatebil i Mantorp, i tillegg til masse konkurranser med hesten før noe stort i Juli / August.

  For å ikke snakke om at Juli snart er på vei og da er det jo masse ferie igjen, vi reiser ikke bort på ferie på sommeren da vi har hobbyer som vi bruker sommerferien vår på og elsker.

  Jeg var forresten en tur hos legen i dag, jeg er mye bedre i dag. Denne uken har vært helt grusom, jeg husker ikke sist jeg var så dårlig men i dag er det heldigvis veldig mye bedre. I dag er været fantastisk, 1.Juni kunne vel ikke startet bedre så nå skal jeg kaste meg rundt og innta noe mat, kose meg litt ute i solen så må gresset nok en gang klippes før jeg tar turen til stallen hvor pliktene kaller :-)

   

  #blogg #hverdag #juni #june #sommer #sommeren #2017 #flyr #begood #summer #ferie #planer #ferieplaner