Driftingfrue - Nok en frue
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Våknet opp rett før 06:00 i dag tidlig, først fordi jeg absolutt måtte tisse! Løp ned og opp igjen, mannen skulle på jobb og står opp på samme tid men han var nå ganske så trøtt i dag så godt jeg var våken og kunne hjelpe han litt. Når han var dratt klarte jeg virkelig ikke å sovne igjen, ikke trøtt i det hele tatt. Duppet av en times tid ellers bare vært våken og tittet i taket.. 

Dette er det nok en mer irriterende torsdag for min del, når jeg først våknet regnet det som bare det ute. I tillegg til at dagen i dag er ganske planlagt og jeg må være ferdig med alt jeg skal innen 15:00 når mannen kommer hjem -> Fordi.. Nå skal dere høre. 
 


 

Vi var så greie å lånte ut hengeren våres til en person tidligere denne uken som har vært så uforsiktig og klart å miste en kjørerampe fra hengeren mens han har kjørt. Altså, det er to ramper man må ta ut av hengeren for å kunne kjøre bilen opp på hengeren, deretter skal de dyttes under hengeren og 'låses' i sporet sitt. Selvfølgelig måtte noen klare å miste èn av disse, så hengeren er helt ubrukelig. Altså, jeg viste det kom til å skje en gang, men hvorfor måtte det skje nå EN uke før vi reiser til gatebil og må ha hengeren selv? Han var selvfølgelig villig til å betale for seg men det hjelper ikke når det er en spesial del som kun kan bestilles av et lite firma i Polen som bruker mer enn en uke leveringstid for å si det sånn. 

Så, dagen vår i går og dagen i dag består av å kjøre akkurat den samme ruten han som lånte den gjorde og det er ikke akkurat en liten avstand så dette tar tid. Ikke nok med det, den er jo sikkert 2,5-3 meter lang og kjempe massiv, veier sikkert 20-30kg. Vi har ringt politiet og alle distrikt i nærheten, veitrafikksentralen og finsøkt indre Østfold uten funn så i dag må vi videre til Oslo for å fortsette.. Er det bare jeg som syns det er rart at man for det første ikke har merket eller hørt den er falt av, eller i det hele tatt ikke er ute å leiter selv men sender oss for å lete? Noen syns kanskje det bare er enklere å betale for seg og glemme det enn å gjøre en innsats.. Synd det er slik at vi er så utrolig avhengig av den selv, og finner vi den ikke må vi jo leie oss en henger selv og per dag fra bensinstasjonen koster nok rundt 1000,- og vi må ha den fra torsdag til søndag så håper for guds skyld vi finner den i dag.. 
 

#blogg #hverdag #torsdag #august #sensommer #leter #leiter #østfold #missing #mistet #farlig #trafikkfarlig #avhengig #henger #tilhenger 

 • 0

  Akuratt nå
  Nå har jeg akkurat tatt meg en god og varm dusj etter en litt dårlig natt med søvn. Tenker litt frokost snart er på sin plass så fort kvalmen forsvinner litt igjen. Våknet faktisk til en telefon fra megler, da budrunden fortsetter i dag etter i går så følg med :-) 
   

  Ukens innkjøp
  Det blir en del babyting for tiden, av naturlig årsaker så klart. Vi har alt kjøpt inn og satt opp lille jentas sprinkelseng og kjøpt alt av sengetøy + et lass med klær og pyntegjenstander til rommet hennes. Mens vi først var på Jysk kjøpte vi oss selv nye hotellputer, og veit dere hva? Det må være det beste innkjøpet på så lenge, fy søren så fantastiske de er med rett trekk og vi sover så utrolig godt. Dyrt til å være puter, ja men absolutt verdt det når man tenker på hvor mye tid man bruker i sengen i løpet av et liv :-) 
   

  Ukens høydepunkt
  Høydepunktet er helt klart torsdagens ultralydtime på sykehuset! Da ble alt veldig virkelig, vi fikk vite kjønnet på den lille i magen! Vi har ventet på det så lenge og gjettet om hverandre. Hatt merkelige drømmer og ikke nok med at vi er veldig fornøyde med at det kun var en tulle der inne og ikke flere siden oddsen var ganske stor for flere. Det holder med en av gangen, vi lever på en sky om dagen. Alt faller på plass av seg selv, det er så mye som skjer i heimen om dagen og frem til sommeren 2018 har vi full plan - og hvor fantastisk er det ikke at brikker begynner å falle på plass.

   

  Ukens tørre

   

  Ukens craving
  Enda ikke fått noe spesiell craving, hverken for meg selv eller rundt graviditeten annet enn at det går i veldig mye vann og saftis som hjelper på kvalmen. 

   

  Ukens film
  Before i fall: 

   

  Ukens nedtur
  Nedtur har vi ikke hatt så mye av, men om det må være en nedtur eller en negativ ting fra hele forrige uke må det være at leiligheten vi bydde på mandag gikk så utrolig høyt over takst at vi kastet inn håndkleet etter bare ett bud. Og smart var det, for det gikk latterlig høyt.
   

  Ukens tanke
  Det er vel ganske så naturlig at halve uken gikk tanken på ultralyden vi skulle ha på torsdag og finne ut av kjønnet på lille i magen. Når vi først hadde passert torsdagen og fant ut at det var ei lita tulle har tankene og hjernen gått i høygir på å innrede det søte jenterommet i andre etasje, vi har alt skaffet utrolig mye og vært på shopping til lille jenta vår. Hun er så etterlengtet og kommer til å få det så fint <3
   

  Ukens mest leste innlegg
  http://driftingfrue.blogg.no/1503567125_hva_ble_det.html

 • 1

  For et skikkelig høstvær det er i dag, nå er også alle eplene som ikke er plukket fra trærne våre falt og eller råtnet. Det er tegn på høst, plommene og morellene har skjærene tatt for lenge siden så det var ikke så mye vi fikk plukket men noe. I dag står hjemmelaget lapskaus på menyen, ah jeg bare elsker lapskaus og nå når jeg er gravid er det beste du kan gi meg poteter. Jeg elsker poteter i all slags form.
   


   

  For øyeblikket sitter jeg å gjør klart et bud på en leilighet vi skal legge inn nå med frist klokken 12.00 i dag. Vi var på visning på ei leilighet i går for utleieobjekt, det var ikke noen wow-faktor men absolutt et godt objekt for rett pris i forhold til at det ligger sentralt i byen og nære skoler som derfor kan passe fint for studenter og eller enslige. Ikke verdens største leilighet, men praktisk og noen har da bodd der frem til nå så antakeligvis noen som vil bo der videre. 

  Det blir spennende å se hvor høyt denne går, alt av hus og leiligheter vi har vært med i til nå går helt ekstremt høyt over takst men denne leiligheten har jeg faktisk en følelse av kan gå rundt prisantydning til og med kanskje under forhåpentligvis. Vi får se, det er ikke kommet inn noe enda vertfall så vårt bud blir nok det første :-) 
   


   

  Kryss fingrene for oss! Tvitvi

   

  #blogg #hverdag #tirsdag #spennende #budrunde #leilighet #kjøpt #megler #visning #spennende #høst #august #epler #hage #stell #utleie #objekt

 • 2

  En ting vi begynte med ganske raskt etter at vi kjøpte hus og flyttet sammen for fire år siden var å starte med ukes handling. 
  Grunnet min skift jobbing har vi derfor landet på handledag på fredager, og vi sparer så mye penger og tid på å handle en gang i uken enn sånn vi holdt på de ukene vi flyttet inn hvor vi gjerne var innom butikken hver dag eller annen hver dag! 
  Noen ganger kan jeg være litt matlei og syns det er vanskelig med inspirasjon til gode middager, så tenkte å dele disse med dere dersom det er flere som meg her ute :-) 
  Denne uken byr derfor på følgende: 

  Mandag:
  Kyllingsalat med pitabrød og cæsardressing. 
  Tilbehør: Oppkjørt kylling, salat, agurk, mais, cherrytomater, dressing, pitabrød - evt.andre ingredienser vi ikke bruker hos oss.

  SONY DSC
   

  Tirsdag: 
  Hjemmelaget lapskaus.
  Tilbehør: Kjøtt du ønsker, poteter, gulrøtter, kålrot, persillerot, stekesmør og en buljongterning. Serveres med flatbrød eller rundstykker.


   

  Onsdag: 
  Pasta / spagetti bolognese.
  Tilbehør: Pasta eller spagetti, karbonadedeig og vi bruker ferdig pastasaus på glass fra Rema1000. 


   

  Torsdag: 
  Kyllingsalat.
  Tilbehør: Salat, agurk, mais, cherrytomater, cæsardressing, cashewnøtter.


   

  Fredag:
  Taco.
  Tilbehør: Karbonadedeig, taco dinner kit, lomper, salat, agurk, mais, ost og rømme.


   

  Lørdag: 
  Lasagne.
  Tilbehør: Vi bruker rett og slett lasagnen fra Toro, karbonadedeig og serverer med hvitløksbaguett.


   

  Søndag: 
  Grønnsaks suppe.
  Tilbehør: Gulrøtter, sellerirot, poteter, purre, grønnsaksbuljong, persille.

   

  Forsåvidt en ganske kjedelig meny da min gravide kropp ikke er så matvillig for tiden og jeg ikke er noe begeistret for kjøtt i det hele tatt og spiser det kun til nød ved lasagne og taco. Derfor legger vi alltid noen av disse i uken slik at jeg får i meg noe, jeg gleder meg masse til kroppen begynner å bli normal igjen i forhold til mat. Men mens situasjonen er sånn som den er må man bare være glad og gjøre det beste ut av det. Det skal sies at de fleste oppskriftene her inneholder kjøtt og at vi lager to varianter på en måte av samme men jeg tar til meg min porsjon før vi blander inn kjøtt som mannen selvfølgelig skal ha :-) 

   

  #blogg #hverdag #mat #food #ukesmeny #handledag #forberedelser #meny #sparpenger #tid #penger #spartid #hjemmelaget #inspirasjon

 • 0

  Skulket skolen? Jeg vil ikke kalle meg for et skolelys, men jeg har aldri skulket skolen for å gjøre noe annet - men ja jeg har skulket når jeg en dag i blant har vært litt ekstra trøtt en morgen eller to. 

  Hatt et kallenavn? Jeg har aldri hatt noe fast kallenavn annet enn litt sånn sleng man pleide å bruke på barneskole / ungdomsskole. Jeg har jo et navn som ikke er så komplisert å si uansett og ikke noe som rimer på noe morsomt eller lignende :-) 

  Møtt en kjendis? Nei, jeg har sikkert møtt på noen på åpen gate eller en kjent politiker på en bensinstasjon / butikk liksom men ikke noen som jeg ser veldig opp til som jeg husker vertfall. 


   

  Ødelagt noens ferie? Nei heldigvis ikke. Tenk å ha det på samvittigheten! Eneste jeg har gjort som kan ha irritert var den gangen jeg bodde hjemme hos mamma og pappa hvor de og søskena mine reiste på ferie til Tyrkia og jeg ble hjemme alene for å passe på dyreparken vi omtrent hadde på den tiden med en haug av dyr fra katter, hund, hester, kanin, hamster, fisker også videre. Det passet meg perfekt for jeg liker ikke syden, varme og sol uansett. Hunden vår var da valp og mamma ganske striks på at hun ikke skulle tigge mat, hoppe opp i sofaen, og sånne ting man helst egentlig ikke ønsker hunder inne skal gjøre. Hjemme alene en uke ble jeg litt ensom og hunden fikk lov til å gjøre en del (mye) hun egentlig ikke fikk lov til ellers, så det første den hunden gjorde når familien kom hjem var da selvfølgelig å gjøre alt hun ikke fikk lov til egentlig. Hun ble såpass ødelagt at hun den dag i dag gjør alt hun ikke fikk lov til men nå får lov likevel ;-) 


   

  Vært på tv eller radio? Nei, det har jeg ikke. Med mindre da jeg var liten og gikk på turn hvor nyhetene var å filmet treningen vår og en et lite sekund som omtrent statisk kalles på være på tv.

  Jukset på en prøve? Åja, det har vel de fleste gjort en eller annen gang.. Jeg husker å godt jeg hadde uventet gloseprøve i engelsk på ungdomsskolen hvor jeg hadde skrevet to ord i hånden min som læreren selvfølgelig fersket meg i. Venninnen min som satt ved siden av meg hadde også to ord i hånden og jeg husker jeg syns det var så urettferdig at jeg ble tatt og ikke hun. Haha, hun ble så redd når jeg ble tatt at hun spurte om å gå på do midt under prøven for å vaske bort bevisene! 

  Vært våken i 24 timer? Nei, det hadde jeg aldri klart. Jeg er alt for glad i å sove.. 
   


   

  Ved et uhell sagt "elsker deg" til en person? Nei absolutt ikke. Det kan da ikke være lett å se på an annen person å si noe sånt? 

  Sovet i skogen, under åpen himmel? Jepp, det har jeg gjort. Vi var på klassetur en gang og i teltet var det så utrolig varmt og klamt at jeg tok med soveposen, underlaget og puten min ut. 

  Fått en farlig allergisk reaksjon? Ikke som er så farlig, men husker en gang jeg var litt mindre når jeg var ute å syklet med noen venner og en veps klarte å sette seg på hakereima til hjelmen min. Uten at jeg merket det vel og merke tok jeg tak i reima for å stramme den litt så stakk den meg i halsen! Husker det var så vondt og jeg hovnet opp i halsen og fikk en kul der - den har jeg faktisk den dag i dag. Jeg tok bare en allergi tablett da jeg har andre allergier og det fungerte for det. 

   

  Blitt avvist etter en sjekkeseanse? Nei. Jeg har vært veldig lite på sjekkeren altså - og veldig lite på byen. Jeg var mer opptatt av meg og mitt frem til jeg møtte min kjære! Har nok vært heldig altså som møtte på han såpass tidlig!! 

  Kalt kjæresten for feil navn? Hahaha, JA! Heldigvis ikke noe ille, men det var rundt NM tider og jeg var ekstremt mye i stallen med trening og forberedelser samtidig som nerver og alt slo inn at jeg har faktisk klart å kalle samboeren min for hesten min sitt navn et par ganger.. Han lo like godt som meg for å si det sånn.

  Grått i offentligheten i voksen alder? Jepp. Det har skjedd flere ganger. Jeg er veldig emosjonell av meg og skal ingenting for å få meg til å felle en skvett altså. Det hjelper vertfall ikke noe nå som jeg er gravid og er full av hormoner - nå kan jeg omtrent gråte av alt. Skikkelig teit og flaut til tider.
     Brukket et ben? Eneste jeg har brukket er en lille finger og et par tær. Ellers ingen armer, bein eller annet. 

  Gitt bort en gave som egentlig var en gave til deg? Nei heldigvis ikke, det må være litt flaut. 

  Holdt eller klappet et vilt dyr? Ja. Hjemme hos pappa bor det hver sommer en pinnsvin familie og de er så søte, snille og tamme! De er jo ville men jeg har selvfølgelig vært borte å klappet / forsøkt å stryke litt på de :-)

  Melket en ku? Jepp! Det har jeg faktisk gjort mange ganger. Jeg elsker jo gårdlivet, dyr og alt med småbruk å gjøre. Jeg har melket både for hånd og med maskiner. 

   

  #blogg #hverdag #søndag #sunday #helg #weekend #spørsmål #oppdatering #gravid #preggo #pregnant #dyr #hardu #august #2017 #sommer #summer

 • 1

  Da var dagen kommet og vinneren er trukket. 

  Den heldige vinneren som får med seg en gavepose med sminke fra Makeup mekka ++ er: Annicka K.​
  Fint om du kan sende meg en mail til meg til e-post driftingrue@outlook.com med navn og adresse slik at jeg kan få sendt deg disse god sakene. 
  Gratulerer så mye, håper du blir fornøyd! :-) 
   


   

  Ellers i dag er planen å spise god egg og bacon frokost når mannen våkner. Han var så sliten i går så lar han sove ut og lister meg rundt uten å forsøke å vekke han. Så tenker jeg å klippe ferdig gresset, levere et brev og en tur ut for å trimme hesten. Jeg er så glad de har begynt å treske jordene nå slik at jeg kan få trent litt kondis med dette dyret. Dette hørtes veldig bonde aktig ut, men små gleder i hverdagen til ei som driver med hest sier jeg bare. 

  Formen startet egentlig helt ok, en ekstremt aktiv baby i magen som aldri klarer å ligge i ro. Fikk i meg mine daglige tabletter og vitaminer ++ og skylte ned med litt vann. Helt ut av det blå etter 10-15 minutter løper jeg ut på toalettet og rekker det akkurat for å si det mildt. Jeg så ikke noen tabletter, er det noen som veit om det er blitt tatt opp av kroppen etter så kort tid? Så kjedelig om det er kommet opp igjen, får jeg kan liksom ikke ta noe mer i fare for forgiftning... (Derav bildet over forresten, rommet jeg tilbringer ganske mye tid i om dagen)

  Håper dagen deres startet litt bedre, og spesielt til Annicka som stakk av med premien. Det virket ganske populært så da blir det nok en ny runde giveaway som ikke så alt for lenge. Er det noe annet enn sminke dere kunne tenkt å vinne eller er det dette det går i? 

   

  #blogg #hverdag #helg #weekend #lørdag #saturday #giveaway #makeup #winner #vinner #oppkast #gravid #preggo #pregnant #sommer #summer 

 • 0

  Hei og tiden går. Fredag allerede!

  I dag våknet jeg i en elendig form, men etter ett par timer og litt frokost ble formen litt bedre og jeg har vært en kjapp tur i et møte så det var godt å få unnagjort da jeg lenge tenkte på å utsette dette til mandag, men godt å få det unnagjort. Jeg har fått flere spørsmål hvordan det gikk med bud runden vi var med i på mandag, og vi var rett og slett ikke så lenge med i gamet. Hadde en god følelse lenge men det var nå rett før siste budet vårt gikk ut og objektet gikk for nesten 500.000,- over takst noe vi absolutt ikke syns den var verdt og ikke noe sum vi kunne gitt for å få en fortjeneste på den så da kastet vi inn håndkleet. Så lett gir vi ikke opp og skal alt på to nye visninger på mandag med to nye bud runder førstkommende tirsdag i tillegg til ny visning litt lengre ut i uken neste uke så det er mye å henge i. 

  Når det kommer til giveawayen blir det en siste mulighet for å melde seg på i dag! Jeg utsetter det til i morgen slik at jeg kan få hjelp og vitne på at det blir trukket riktig og korrekt. Så med det kommer vinneren til å bli annonsert i morgen så da må dere følge med i morgen i tilfelle det blir dere. Jeg kommer til å ble vinneren sende meg en mail slik at jeg kan få adresse og nødvendig informasjon for å sende premien :-) 

  Legger derfor ved linken en siste gang for påmelding: 
  http://driftingfrue.blogg.no/1503063847_giveaway_fra_makeup_mekka_.html

   

  #blogg #hverdag #fredag #friday #helg #weekend #tacofredag #preggo #pregnant #gravid #giveaway #budrunde #huskjøp #eiendom #utvikling

 • 1

  Nattens søvn har vært dårlig. Jeg har vært så utrolig spent på dagen i dag - dagen vi får vite kjønn og bli litt bedre kjent med lille gull som bor inne i magen min. Vi har alltid hatt en følelse på gutt og alltid kaldt den lille for ¨han¨, men de siste ukene har jeg hatt flere drømmer hvor terminen ble flyttet langt ut i Februar og en jente kom til verden så jeg har tvilt litt. 

  I dag fikk vi endelig fasiten, den lille som er lenge etterlengtet og hjertelig velkommen er en liten jente som kommer i Januar. Hun er ekstremt aktiv, hoppet og snudde seg hele tiden, slo, sparket og laget grimaser om hverandre. Terminen var satt til midten av Januar og jaggu etter ultralyden ble terminen flyttet til slutten av Januar altså nærme Februar så drømmene mine har tydeligvis hatt en mening. Vi er så lykkelige, uansett hva det ville bli er hun så velkommen til oss og vi gleder oss masse. Nå kan oppussingen og shoppingen endelig starte! 

   

  Forresten, vinneren av giveawayen trekkes i morgen så om dere ønsker å delta og vinner litt sminke er det siste sjanse å melde seg på i dag. 
  Her en linken - dere trenger kun å kommentere så er dere med i trekningen: http://driftingfrue.blogg.no/1503302959_runde_to__giveaway.html

   

  #blogg #hverdag #torsdag #august #sommer #sensommer #gravid #preggo #pregnant #babygirl #girl #jente #prinsesse #princess 

 • 1

  Mitt fantastisk elskede NUDE øyeskygge pallette fra The Balm. 
  Denne har akkurat de fargene som jeg elsker og passer meg perfekt både til hverdag og til fest. Godt pigmenterte og enkle skygger å jobbe med. De blender så godt, ligger fint og holder lenge. Ganske drøy i bruk også, eneste er at pallettet er noe stort så det tar litt plass - men det er kjempe praktisk med så stort speil så skal da ikke klage.

   

  Litt to i ett her, Bahama mama bronzer / solpudder og Instain bluch også fra The Balm. 
  Jeg syns det fra The Balm er så bra produkter, utrolig pigmenterte som sitter lenge og gjøre jobben sin godt. Man skal forsåvidt være ganske forsiktig med disse to da de nesten er for pigmenterte så jeg tar heller i to omganger enn å få for mye produkt på en gang. 

   

  Matt fixer spray og Shimmer stick. Altså, sprayen kunne jeg aldri klart meg uten. Jeg er litt oljete i huden og denne er min redning dersom det er en dag som er litt varmere eller vi skal i et selskap hvor jeg er mye rundt andre mennesker. Denne funker sykt bra - men viktig å fukte huden godt først da den ellers kan virke litt tørkende. Shimmer sticken er da et must nå på sommeren med litt glow, enkel stick på påføre med og praktisk som ikke tar stor plass. 

   

  Denne kan jeg ikke si annet enn, halleluja. Hva skulle jeg gjort uten denne? Se på den nydelige fargen og hvor pent den legger seg? 

   

  Og sist men ikke minst, mine favoritt koster! Real techniques børster i forskjellige størrelser til forskjellige bruksområder. Disse er så utrolig gode, har forsøkt mange koster igjennom og ingen av de jeg har forsøkt slår disse her altså!

   

  En del av disse produktene får dere også kjøpt her: https://advrl.com/504/64265/7

   

  #blogg #hverdag #onsdag #sminke #makeup #beauty #skjønnhet #tips #favoritter #thebalm #sminkepung #veske 

 • 2

  Akuratt nå
  Har jeg inntatt en stor bolle yoghurt som frokost,kvalmen har meldt sin ankomst i dag tidlig så da skal man bare være fornøyd med det som går ned og blir der.. ellers er målet å bli i ok form så jeg kan få klippet gresset som er blitt alt for høyt i hagen har hjemme! 
   

  Ukens innkjøp
  Halo, hvor søt er ikke denne? Det er vel noe med kommende fedre og bleier? Vi gleder oss helt enormt mye til lille gull kommer, men det siste samboeren gleder seg til er nok akkurat hva denne bodyen tilsier. Syns denne her var så utrolig morsom! 

   

  Ukens høydepunkt
  Helt klart fra jordmor timen når vi fikk høre hjerteslagene fra lille gull for første gang. I tillegg til at samboeren har kjent liv utenfor magen med sin egen hånd. For å ikke snakke om at det har skjedd utrolig mye denne uken som gjør at denne uken kommer til å bli kjempe spennende og full av spenning! 
   

  Ukens tørre


   

  Ukens craving
  Jeg er og trur jeg er en av de som slipper noe som helst spesiell craving. Jeg har ikke noe jeg må ha eller annet, men jeg drikker utrolig mye vann og spiser en del saft is når jeg er veldig kvalm som noen gangen klarer å dempe kvalmen - og andre ganger ikke. Så det er vann og saft is det enda går i som noe craving her vertfall. 
   

  Ukens film
  Det er ikke noe film - men serie. 
  Siden jeg går hjemme for øyeblikket pga.formen og svangerskapet tilbringer jeg ganske mye tid foran tven og tro det eller ei men jeg har faktisk begynt å se flere sesonger av Hotel Cæsar. Nesten litt komisk tragisk, men sant. Litt såpedrama i hverdagen.. 

  Ukens nedtur
  Det er forsåvidt ikke skjedd så mye denne uken som jeg kan kalle for nedtur. Det meste går som det skal nå se bort i fra den elendige formen min, det er fortatt kvalme, oppkast og rast ned i vekt men det har jeg levd med i en del uker nå dessverre så jeg begynner å bli vandt med det men utrolig slitsomt da jeg fysisk blir sliten. 
   

  Ukens tanke
  Vi har mye store prosjekter på gang, sommeren og ferien er over. Det blir mye spennende å avsløre fremover så det er bare å følge med. Om kun noen få dager får vi også vite hvilket kjønn jeg har i magen så det tar naturlig nok mye tid av tankene mine i tillegg.
   

  Ukens mest leste innlegg
  http://driftingfrue.blogg.no/1503063847_giveaway_fra_makeup_mekka_.html

   

  #blogg #hverdag #ukens #ukes #sammendrag #oppdatering #ukensomgikk #somgikk #august #dagenstørre #tørr #tørt #film #gravid #preggo #momtobe

 • 2

  Mandag, ny uke - nye muligheter. 

  For oss starter denne uken ganske nervepirrende. Vi var på visning i går på et objekt som er av interesse, derfor blir det bud runde nå på morgenkvisten. 
  Jeg sitter med prospektet i fanget samtidig som jeg har dialog med både mannen, banken og megler. Spennende. Vi har vært med i en del runder nå etter som vi har mål om å holde på med eiendom på fulltid men det er en lang vei å gå før den tid. Men virkelig, man venner seg aldri til disse nervepirrende timene vi har i vente uansett hvor mange ganger man blir med på disse rundene. 

  Ikke nok med det, denne uken byr på så mye spennende! Det er avsløring av kjønn på ultralyd førstkommende torsdag for å ikke snakke om et ekstremt viktig møte som vil avgjøre utrolig mye på søndag - ja på en søndag faktisk. For å ikke glemme giveawayen jeg har gående på bloggen. Dere må ikke glemme å melde dere på, det eneste dere trenger å gjøre er og kommentere i innlegget til giveawayen. Jeg linker dette her: 
  http://driftingfrue.blogg.no/1503063847_giveaway_fra_makeup_mekka_.html

  Nå må jeg kaste meg rundt her og holde tungen i munn og konsentrere meg om å tenkte litt taktisk og vinne denne budrunden. Ønsk meg lykke til - oppdatering kommer seinere :-D 

   

  #blogg #hverdag #mandag #nyuke #nyemuligheter #mulighet #spennende #nervepirrende #budrunde #gravid #preggo #fokus #august #sommer #sensommer

 • 0

  1. Fått eksplosiv diaré midt i offentligheten en gang i året, eller under hver eneste middag hos svigers?
  Da må jeg nok velge midt i offentligheten en gang i året - rundt mennesker man forhåpentligvis aldri ser igjen. 
   
  2. Hatt et hode på størrelse med en vannmelon eller en tennisball?
  Trur nok jeg ville gått for vannmelon, ser nok bedre ut med noe for stort enn så lite.. 

  3. Giftet deg med Donald Trump eller ha en one night stand med Putin?
  Giftet meg med Donald Trump, for så skilt meg ganske raskt. Kan nok i det tilfellet også gjøre godt for lommeboken? haha

  4. Revet av alle neglene på fingrene, eller revet ut alle tennene fra munnen? 
  Jeg elsker tennene mine alt for mye til å kunne ofret de, så neglene hadde klart gått først. 

  5. Kuttet av en finger, eller betale 50 000kr for personen du hater mest sin spaferie?
  50.000,- i det tilfellet er ikke så mye, hadde lett betalt 50.000,- for å beholde fingrene mine. 
   

  6. Frosset til døden eller brent ihjel? 
  Frosset til døden, ikke spør hvorfor men vil da heller ikke brenne ihjel? 

  7. Leve for alltid eller dø de neste fem minuttene?
  For alltid er lenge, for øyeblikket ville jeg valgt leve for alltid men om 100 år ++ er det nok ikke sikkert jeg hadde ønsket det likevel. Men for øyeblikket tar jeg stilling til barnet jeg bærer frem og kunne ikke forestilt meg hvordan samboeren hadde hatt det om både jeg og baby døde de neste fem minuttene. 

  8. Konstant rennenese eller føle at du har noe i øyet 12 timer i døgnet? 
  Konstant rennende nese! Kan ikke fordra den følelsen av å ha noe på øyet.  

  9. Ha superkrefter som gjør deg usynlig eller i stand til å fly? 
  Denne er vanskelig. Jeg kunne tenkt meg å være flue på veggen i mange situasjoner - men det er nok å fly jeg velger å kunne fly dit jeg selv ønsker når som helst. 

  10. Aldri mer internett-tilgang, eller aldri ha mulighet for å fly igjen? 
  Aldri mer internett. 
   

  11. Skreket NEITAKK eller begynt å gråte hver gang du ble spurt om pose på butikken? 
  Skreket neitakk.

  12. Lukte oppkast uten å legge merke til det selv, eller ha en partner som lukter oppkast, og kjenne det?
  Ha en partner som lukter oppkast - samboeren min er sensitiv for lukt og jeg kan ikke tenke på hvor mye det hadde plaget han om jeg hadde luktet konstant oppkast. (selv om det sikkert ikke er så langt unna sannheten for tiden)

  13. Ukontrollert, illeluktende promping på jobb eller under hver eneste første date? 
  Under hver eneste første date - for det skal jeg nemlig aldri. Jeg har jo alt kapret drømme mannen

  14. Nyse hver gang du prater, eller få tårer i øynene 24 timer i døgnet?
  Nyse hver gang jeg prater.

  15. Lykkelig men singel for resten av livet, eller ulykkelig gift for resten av livet? 
  Denne er vanskelig, man skal aldri være i et forhold som ikke er bra. Men jeg har også uansett lovet min partner at uansett hva som skjer vil jeg aldri gå, noe jeg mener. Så med han ville jeg faktisk heller valgt ulykkelig gift resten av livet - men kun med han <3
   

  16. At politiet skulle funnet din døde kropp på en haug av sex-leketøy eller på en haug av dop? 
  Æsj. Er det mulig å velge noe her? Men heller på en haug av dop.

  17. Hatt det lekreste huset i et fattig nabolag eller det styggeste huset i et rikt nabolag?
  Det styggeste huset i et rikt nabolag. Jeg ønsker ikke å bli sett på som de jeg ser på som overfladiske menneskene med alt for mye penger.

  18. Vært i den virkelige versjonen av The Walking Dead eller Jurassic Park?
  Jurassic Park! Jeg vil heller bli spist av dinosaurer enn zoombier. 

  19. Få 20 barn eller ingen? 
  20 barn er utrolig mange, så da ville jeg valgt ingen. (det fins heldigvis mange muligheter i nåværende tid:) )

  20. Øyevipper som fingre eller fingre som øyevipper? 
  Fingre som øyevipper. 

   

  #blogg #hverdag #morsom #morsomt #vildu #august #2017 #sensommer #høst #sommer #spesielt #spennende #valg #vanskelig 

 • 1

   Termin: 24 Januar! Jeg har 157 dager igjen, og jeg har altså da vært gravid i 126 dager. 

   Hvor langt jeg er på vei: Graviditetsuke 19, jeg har vært gravid i 18 fullgåtte uker  dag. 

   Babyen er så stor som:  Omtrent som en paprika! Babyen er rundt 20 centimeter fra isse til fot og veien 170-220 gram.

   Kontroll: Vi var på første kontroll hos jordmor på torsdag hvor vi endelig for første gang fikk høre hjerteslagene til lille små'n. Hvor fantastisk, hun fant det så fort hun la apparatet på magen og alt var helt normalt med hjerteslag på 135. Samtidig tittet jeg bort på mannen som satt med tårer i øynene, hvor fantastisk. Et liv vi har skap sammen, dette skal bli så flott og fint. Jeg gleder meg så masse! Neste uke har vi ultralyd time på sykehuset hvor vi får vite kjønn, og uken etter der er det legetime igjen, så jeg er godt fulgt opp. 

   Kjønn: Etter mytene sier de at hjerteslag på rundt 135 blir gutt og rundt 150 er jente, tyder det på gutt - men dette er nok bare myter og vi får vite kjønnet neste uke på ultralyden.

   Navn: Vi har navnet på begge kjønn klare ettersom vi ikke veit hva det blir enda. Nå får vi bare håpe det en person der inne, og vertfall ikke to av samme skjønn for vi har truffet på navn vi er veldig fornøyde med. Blir det jente blir bokstavene S.H - gutt: K.R.H.

   Innkjøp: Vi har kjøpt inn så mye, og nå venter vi bare på kjønnet så vi kan få kjøpt inn mer som barnevogn og bilsete i riktig farge til vårt lille avkom. Jeg kan nesten ikke vente.

   Ukens must haves: Det går fortsatt i saft is og vann. Jeg drikker utrolig mye vann og forsøker å få i meg saft is når jeg er kvalm, det har hjulpet meg en hel del!

   Aktivitet fra lille: Har faktisk merket noe fra innsiden, er en del murringer og bevegelser fra innsiden som jeg ikke klarer å kjenne med hånden på utsiden enda. Så kan jeg ikke se bort i fra når vi hørte hjerteslagene, det gjorde alt så mye mer virkelig. 

   Cravings: Vann og saft is.

   Plager: Kvalmen er fortsatt på plass, hodepinen er ikke så ille som den har vært - men jeg har merket at jeg er mer trøtt og sliten nå enn jeg har vært og sover en god del. Har forstått det sånn at den lille vokser og krever mye for tiden i tillegg til at legen misstenker lavt jern og d-vitaminer og stoffskifte igjen selv om jeg har gått på tabletter siden februar så har tatt nye prøver jeg snart får svar på for å kunne justere alt jeg går på. 

   

  #blogg #hverdag #sommer #høst #gravid #pregnant #momtobe #oppdatering #svangerskap #uke19 #19uker #ukeforuke #august #helg #weekend

 • 20

  Da er det på tide med en giveaway, det er en stund siden sist og ut i fra responsen virket det som om det var ganske populært. 

  Jeg har derfor gleden av å kunne dele ut dette til en heldig vinner: 
  2 stk. Batiste dry shampoo i cherry og blush. 
  1 stk. LA girl PRO.concealer
  1 stk. 5XL Volume mascara fra makeup mekka
  2 stk. Mattifying face primer fra makeup mekka
  2 stk. Eyeliner fra makeup mekka


  Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å kommentere dette innlegget så er du med i trekningen! Lykke til :-)
   


  #blogg #hverdag #makeup #makeupmekka #giveaway #skjønnhet #beauty #sminke #trekning #vinner 

 • 1

  Min lille huleboer, en liten skapning som spreller og koser  seg inne i magen. Hvem er du? Er du vår lille jente eller vår lille gutt, er det to av dere eller er det en som kommer til å oppta mor og fars all tid og fylle livene våre med kjærlighet? 

  Vi var hos jordmor for første gang i går og fikk unnagjort en del prøver og papirarbeid. Helt til slutt kom hva vi gledet oss mest til, å høre hjerteslagene og liv. De kunne ikke høre om det var en eller to inne i der fordi om det er to er hjertene så synkrone at det kun syns på ultralyden. Hun la apparatet på magen og informerte meg om at det kunne ta litt tid å finne, men så fort apparatet berørte magen hørte man høye gode hjerteslag med en gang så det var ingen problem. 
  Tittet bort på samboeren som satt der med tårer i øynene, tenk at dette er lille skatten vi har lengtet etter i så mange år. Alt ble så virkelig og komplett, er det mulig at en liten skapning vi ikke veit hvem er enda kan glede så mye <3

  Slagene lå på 135 noe som var helt perfekt. Svigermor fortalte om en myte som stemte med hennes barn at gutter hadde rundt 130 og jenter rundt 150. Etter en google søk fant jeg kjapt ut at det var en myte som alt annet som kan tyde om det er gutt eller jente. Magefølelsen min endrer seg litt hver dag så jeg aner ikke hva som skjuler seg eller hvor mange som skjuler seg. Det får vi vite neste uke på ultralyd og jeg kan ikke vente. 

   

  #blogg #hverdag #august #fredag #friday #weekend #helg #august #preggo #pregnant #gravid #momtobe #oppdatering #januarbaby #januar2018

 • 1

  Så er det torsdag allerede og helgen nærmer seg med stormskritt! 

  For øyeblikket sitter jeg å spiser litt frokost, før jeg skal ordne meg litt og slappe av før turen går videre til min første jordmortime. Samboeren er på jobb, så han møter meg hos jordmor til timen, vi aner ikke hva vi kan forvente men vi får nå høre hjerteslag for første gang og sjekke at alt står bra til med lille. 

  I tillegg nå er det bare noen få dager - altså under en uke til vi skal på ultralyd og får vite kjønnet på den lille. Hva tror dere det blir, gutt eller jente? Jeg var først ganske sikker på gutt, men den siste tiden har jeg fått følelsen på jente og hatt mange drømmer hvor det er kommet ei jente til verden så jeg stoler ikke på min egen magefølelse denne gangen merker jeg :-) 

  Denne dagen byr også på nok av utfordringer, samboer må (heldigvis) reise tidlig fra jobb på grunn av jordmortimen men vi skal tømme hengeren for søppel før det stenger, så kommer det noen å skal se på / kjøpe den ene bilen vår, i tillegg til at det er en bil vi skal se på / kjøpe etter alt dette i kveld også må jeg faktisk en tur til hesten for å få unnagjort pliktene. Så i dag blir det nok å henge i.

   

  #blogg #hverdag #torsdag #august #gutt #jente #gravid #preggo #momtobe #svangerskap #sommer #sensommer #jordmor #stress #bil #salg #kjøp

 • 1

  Før jeg ble gravid startet jeg opp med å jogge noen ganger i uken, mest for å få opp kondisen og orke mer. Nå som jeg er gravid og så mye dårlig er det lite jogging og trening annet enn stall arbeid - men noe jeg elsker å gå rundt i er treningsklær. Trening eller ikke, det er så komfortabelt å sprade rundt i, jeg har derfor kikket litt rundt på Nelly.com og funnet noen favoritter jeg tenkte å dele med dere.
   

  Alt dette flotte treningstøyet fåes kjøpt eller dere kan kikke via denne lenken -> https://advrl.com/274/64265/a-c

   

  #blogg #hverdag #august #motivasjon #trening #preggo #pregnant #gravid #inspirasjon #klær #fashion #mote #trend #komfort #nelly #reklame 

 • 3

  Akuratt nå
  Har jeg inntatt frokost, skal straks komme meg av gårde til helsehuset for å ta noen blodprøven jeg egentlig skulle ha fått tatt forrige uke men jeg har vært så utrolig dårlig på dagtid at jeg rett og slett ikke har klart å komme meg ut av huset før 14.00 hvor de da er nære stengetid og jeg må faste for disse prøvene. Så det skal bli godt å endelig få tatt de, i dag som jeg føler meg litt bedre vertfall. 
   

  Ukens innkjøp
  Skikkelig teit, men det er når jeg første har innsett at ukens beste innkjøp er når jeg hentet ut tablettene legen skrev ut til meg forrige uke for kvalme er det beste de noensinne kunne gjort og det beste jeg har opplevd på lenge. Prøvde i går for første gang og det var så godt å ikke måtte kaste opp etter å ha spist mat!! I tillegg har jeg kjøpt inn skikkelig morsom body til den lille <3

   

  Ukens høydepunkt
  Jeg har nok begynt å kjenne noe liv i magen, forrige uke var en ekstremt tung uke for meg. Jeg har vært utrolig mye syk og dårlig. Det at jeg da har begynt å få en form på magen og kjent noe ¨dirring¨ var helt fantastisk! 
   

  Ukens tørre

  Ukens craving
  Det går i saft-is og vann. Saft-is er vært redningen min de siste ukene, aner ikke hva jeg skulle gjort uten. Det hjelper så mye mot kvalmen i tillegg til når jeg først må kaste opp blir det litt mindre ¨oppkastsmak¨ om man skjønner, ja kvalmt jeg veit men her i heimen har vi blitt ganske herdet de siste månedene haha. 
   

  Ukens film
  Annabelle 2. Vi var på kino og så den på lørdag, vi gledet oss egentlig litt til den da vi syns eneren var så bra når den kom ut. Det var faktisk litt skuffende, men bra var den. Jeg håpet den skulle overgå eneren, og den gjorde kanskje det i skummel og ekkelhet men helt til slutt satt jeg igjen med litt blandende følelser - men alt i alt en god skrekkfilm da :-) 

  Ukens nedtur
  Ukens nedtur må selvfølgelig være det at jeg er i så mye dårlig form, kvalm, kaster opp en del og har null matlyst. I tillegg til at jeg daglig veier meg og noterer men vekten kun går nedover - det er nedtur i seg selv..
   

  Ukens tanke
  Hva er det ikke å tenke på, hehe. Årets sommerferie er over, jobb er i full gang og om veldig kort tid får vi vite hva som skjuler seg i magen. Er det en eller to små? Er det jente eller gutt? Jeg er så spent, og det er da ikke til å skjule at det er dette tankene går i om dagen. 
   

  Ukens mest leste innlegg
  http://driftingfrue.blogg.no/1502618956_gravidoppdatering_uke_18.html

   

  #blogg #hverdag #ukens #ukes #sammendrag #oppdatering #ukensomgikk #somgikk #august #dagenstørre #tørr #tørt #film #gravid #preggo #momtobe

 • 1

  1. Hvem ut av hvilken som helst person, skulle du ha likt å ha som middagsgjest?
  Er det ekkelt å svare  Kim Kardashian? Litt fordi jeg en nysgjerrig, hennes overdådige liv i forhold til hvordan hun i virkelighet hadde vært. 
   

  2. Skulle du ønske du var berømt? I så fall på hvilken måte? 
  Nei, faktisk ikke. Jeg ønsker nok aldri å bli noe som helt berømt, jeg ønsker heller å kunne uttale meg om det jeg syns er viktig og riktig uten at det blir ståhei for hva jeg kan si. 
   

  3. Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det? 
  Haha, dette punktet. Ja, noen ganger. Det kommer helt an på hvem og hvor jeg skal ringe, om det er noe spesielt eller en viktig person eller om det bare er for å bestille pizza.
   

  4. Hvordan ser din ?perfekte dag? ut? 
  Min perfekte dag er ut på sommeren neste år, lille baby er 7 måneder, vi er gift og kjøpt oss drømmebåten som vi ferierer på. Vi begge her elsker båt og sjø og praktisk talt oppvokst på vannet så jeg gleder meg enormt mye til neste sommer hvor ¨alt er over¨ og drømmelivet og de perfekte dagene kommer som en perle på en snor. 
   

  5. Når sang du for noen sist og når sang du for noen andre? 
  Jeg hater å synge. Høre min egen stemme generelt men den siste som hørte meg små synge i bilen eller nynne er nok min kjære mann.
   

  6. Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år?
  Helt klart hatt et ungt sinn resten av livet og heller eldes med kroppen. Kroppen kan jobbes med å fåes hjelp med, mitt verste mareritt er nok å bli en så kalt ¨grønnsak¨ på et eldrehjem og ikke kunne gjøre noe i tillegg få hjelp med absolutt alt. 
   

  7. Har du en anelse om hvordan livet ditt kommer til å ta slutt? 
  Ingen anelse, og det vil jeg heller ikke vite. 
   

  8. Nevn tre ting du og din samboer har til felles. 
  - Vi begge elsker mat og hyggelige kveldsstunder hjemme.
  - Vi elsker biler.
  - Vi elsker å konkurrere i det vi driver med, og stiller opp like mye for hverandre.
  Helt ærlig, dette punktet kunne jeg skrevet på i det uendelige. Vi er skremmende like når det kommer til alt, vi er som samme person i forskjellige kjønn som passer som hånd i hanske. 
   

  9. Hva er du mest takknemlig for? 
  For den fantastiske familien min og oppveksten jeg har fått! At jeg fant drømmemannen så tidlig og så tidlig ble voksen kjøpte hus og etablerte oss og at vi nå endelig venter barn etter så mange år med prøving! 
   

  10. Hvis du kunne endret en ting med måten du ble oppdratt på, hva skulle det vært?
  Absolutt ikke noe jeg kunne endret på. Oppveksten min har vært perfekt og jeg er så glad for at de har gjort meg til den personen jeg er blitt i dag. 
   

  11. Fortell livshistorien din i korte trekk.
  En fantastisk oppvekst fra liten hvor jeg fikk flere små søsken, fikk alt jeg ønsket meg og litt til. Jeg fikk den perfekte starten på livet og alt som 18 åring møtte drømmemannen hvor vi kjøpte hus, etablerte oss. Har en haug av dyr hvor det er katter og hest, i tillegg til mannens driftebil og våre egne biler. Det er vanskelig å beskrive min livshistorie i korte trekk, jeg har vokst opp på en så perfekt måte som alle kunne drømt om - og mitt voksen liv er så vidt startet hvor vi nå venter barn i Januar og giftemål i Juni 2018.
   

  12. Hvis du kunne ha våknet opp i morgen med en ny evne/kvalitet, hva skulle det vært?
  Jeg skulle ønske jeg kunne bli ¨synsk¨. Se litt inn i fremtiden - men samtidig ikke for langt inn i fremtiden. 
   

  13. Hvis du hadde en krystallkule som kunne fortelle deg en sannhet om deg, ditt liv, din fremtid eller hva som helst ? hva skulle du ha likt å vite? 
  Helt ærlig, sånn som livet mitt er akkurat nå med ultralyd rett rundt hjørnet skulle jeg aller helst ønsket å få vite om det bor en liten gutt eller jente i magen min. Det er virkelig det eneste jeg tenker på om dagen. 
   

  14. Har du en drøm du ikke har turt å følge? I så fall, hvorfor ikke? 
  Absolutt! Det har vi vel alle. Både min og mannens drøm er å starte opp et eget firma for utleie av boliger. Det er mye og starte opp, det er mye regnskap og mye ansvar - og per i dag har vi utleie men nok til at vi ikke trenger firma og derfor har det på oss selv. 
   

   15. Hva er din største bragd her i livet? 
  Min største bragd i livet er at jeg har blitt en så voksen selvstendig og klare meg selv så tidlig i livet. Det er tydeligvis ikke helt vanlig nå til dags så det at vi var så unge og klarte alt dette selv uten noe som helst økonomisk hjelp eller støtte er jeg utrolig stolt av. 
   

  16. Hva verdsetter du mest i et vennskap?
  Ærlighet, å kunne stille opp for hverandre og troverdighet! 
   

  17. Hva er ditt beste minne? 
  Det er vanskelig å kunne velge mellom minnet fra frieriet eller når jeg leste av graviditetstesten og den var positiv! Fantastiske minner jeg aldri kommer til å glemme. 
   

  18. Hva er ditt verste minne? 
  Alle barns mareritt vil jeg tro. Mine foreldre skilte seg når jeg var 18 år, det ble ikke noe bedre når de flyttet fra hverandre mens jeg flyttet ut av barndomshjemmet og til mitt eget hus. De var da selvfølgelig veldig opptatt med sitt og jeg med mitt, og det er nok mitt verste minne.
   

  19. Hvis du visste at livet ditt ville være over innen et år, hva ville du ha forandret ved måten du lever på? 
  Jeg ville latt all bekymringer være. Ett år er ikke lenge, jeg ville gjort alt jeg ikke har fått tid eller tatt meg råd til. Jeg ville levd ut alle mine drømmer og opplevd mest mulig sammen med den jeg elsker. 
   

  20. Hva betyr vennskap for deg?
  Vennskap er viktig. Jeg har tidligere hatt et par såkalte besteveninner, men når man blir ¨forrådt¨ på en ekstremt ekkel og råtten måte har jeg blitt veldig innesluttet og ikke omgåes med så mange venner lenger. Jeg har noen, og de veit jeg kan stole 100% på! Etter så mange år som gode venner blir jeg helt satt ut av hvor lite man har betydd for en. Derfor har jeg kun noen få venner nå, ¨håndplukket¨ som jeg virkelig kan stole på - i tillegg til min aller beste venn og kjærlighet - min kjære samboer <3
   

  21. Hvilken rolle spiller kjærlighet og nærhet i ditt liv?
  Kan det beskrives hvor viktig dette er for meg? Uten kjærlighet og nærhet veit jeg ikke hvor jeg hadde gjort av meg. Jeg ante ikke at det kunne være så sterkt før jeg møtte min sjelevenn. Han forandret alt og nå kunne jeg aldri klart meg uten. 
   

  22. Si fem positive kvaliteter ved deg selv. 
  - Ansvarsbevisst.
  - Positiv.
  - Glad.
  - Ærlig.
  - Løsnings orientert.
    

  23. Hvilken rolle spiller familien i ditt liv? Føler du at du hadde en lykkeligere barndom en folk flest? 
  Mitt familieliv er uerstattelig, jeg føler jeg har beskrevet det godt i noen av punktene over her. I tillegg til den fantastiske barndommen min trur jeg faktisk at jeg har hatt en lykkeligere barndom en andre folk. Mulig jeg tar feil, men det føles nå i vertfall ikke slik :-)
   

   

  #blogg #hverdag #mandag #august #2017 #spørsmål #personlig #nyuke #høst #sensommer #meg #familie #venner #kjærlighet

 • 0

   Termin: 24 Januar! Jeg har 163 dager igjen, og jeg har altså da vært gravid i 120 dager. 

   Hvor langt jeg er på vei: Graviditetsuke 18, jeg har vært gravid i 17 fullgåtte uker + 1 dag i dag. 

   Babyen er så stor som:  Omtrent som en søtpotet! Babyen er rundt 19-20 centimeter fra isse til fot og veien 125-160 gram.

   Kontroll: Alt neste uke om bare noen få dager skal vi på første kontroll hos jordmor, har en del ting å ta opp der og noen plager som bør sjekkes opp litt nærmere da jeg nemlig har slitt en del den siste uken med smerter i magen. 

   Kjønn: Det får vi svaret på om rundt bare en uke, jeg gleder meg så masse! 

   Navn: Vi har navnet på begge kjønn klare ettersom vi ikke veit hva det blir enda. Nå får vi bare håpe det en person der inne, og vertfall ikke to av samme skjønn for vi har truffet på navn vi er veldig fornøyde med. Blir det jente blir bokstavene S.H - gutt: K.R.H.

   Innkjøp: Har ikke kjøpt inn noe mer siden siste oppdatering. Har kjøpt ganske mye og alt er jo basic siden vi ikke veit kjønnet enda. Derfor tenker jeg det er best å vente med mer innkjøp til vi veit hvilket kjønn den lille er og kan kjøpe noe litt mer passende. Magefølelsen sier gutt, men har også hatt 4 forskjellige drømmer hvor gutten vår er blitt jente hehe. Stoler ikke helt på magefølelsen om dagen siden det er så mye som sier i mot, men glad blir jeg uansett. 
  Blant annet antrekket nedenfor, fåes også kjøpt her: https://advrl.com/247/64265/z

   Ukens must haves: Det går fortsatt i saft is og vann. Jeg drikker utrolig mye vann og forsøker å få i meg saft is når jeg er kvalm, det har hjulpet meg en hel del!

   Aktivitet fra lille: Ikke merket noe enda..

   Cravings: Vann og saft is.

   Plager: Det er det samme gamle. Sliter fortsatt med mye kvalme og oppkast, daglig. Hodepinen er det rundt halve uken i snitt så det er overkommelig. Det som er så synd er at jeg siden ble gravid har mistet alt av sult følelse og er aldri sulten - men må da selvfølgelig passe på og spise uansett. Merker det som regel på at jeg begynner å bli slapp og sliten, men håper jeg kan begynne å få faste rutiner og spise etter faste klokkeslett så det kan bli litt enklere.

   

  #blogg #hverdag #sommer #høst #gravid #pregnant #momtobe #oppdatering #svangerskap #uke18 #18uker #ukeforuke #søndag #august #helg #weekend

 • 4

  Er det bare jeg som finner dette bildet så fascinerende? Jeg har bare sittet å stirret på bildet i en evighet, det er merkelig. Bildet beskriver akkurat slik jeg føler det om dagen og hvordan jeg har det. Alt spennende som skjer, det å bli voksen og alt som hører til. Ønsket bare å dele dette bildet med dere i dag, ta dere fem minutter, bare nyt og forsvinn inn i tankene et øyeblikk ♥

   

  #blogg #hverdag #fascinert #glitter #fremtiden #nåtiden #vakkert #borte #drømmeland #leveriendrøm #lever #drømmer #meg #mitt

 • 2

  Jeg blir bare mer og mer gravid for hver dag som går og i dag har jeg bikket 42% fullført svangerskap. 
  Jeg sliter fortsatt utrolig med kvalmen og et gikk så langt tidligere denne uken at jeg kastet opp noe blod, tok kontakt med lege som sa at så lenge det var friskt blod var det nok bare et rift i spiserøret eller lignende - så håper det ikke er noe annet. Nå skal jeg jo snart til både jordmor og sykehus og får sjekke det skikkelig. 

  Noe som har hjulpet meg masse på kvalmen er slike ¨Sun lolly¨. Det er saft is som vi kjøper i Sverige og fryser ned. De er fantastisk gode og hjelper meg så med kvalmen i tillegg når jeg først kaster opp kommer is smaken som gjør at oppkast opplevelsen blir hundre ganger bedre. Er det noe jeg virkelig ikke liker er det å kaste opp, og vite før svangerskapet at jeg skulle slite så mye med dette hadde jeg aldri trudd jeg skulle overleve siden jeg har hatt så problemer med det.. 

  Jeg drikke brått over 3L vann og spiser en del saft iser i løpet av dagen, det er virkelig mine redninger! Vann altså, jeg er så glad det er dette jeg har fått ¨craving¨ på og ikke noe annet usunt som det kunne vært :-)

  #blogg #hverdag #fredag #friday #helg #weekend #preggo #pregnant #gravid #kvalm #is #vann #redning #syk 

 • 2

  At høsten er i anmarsj er ikke tull. Den siste uken ++ har vært preget av mye regn - kanskje litt etterlengtet? Det har vært utrolig tørt ute, plantene begynte å dø og gresset begynte å visne litt etter litt. Vi har også en del bær og lignende i hagen og spesielt eplene, plommene og morellene trengte sårt litt vann så de har nå virkelig kommet seg. 

  I den anledning satt jeg å kikket litt på forskjellige nettsider i går for litt inspirasjon. Det er ikke lett å kle seg som gravid og ikke tør jeg å kjøpe noen klær heller siden jeg ikke aner om jeg kommer tilbake til min normale størrelse neste år.. Det er så mye fint ute nå, så jeg har vertfall funnet frem en liten smakebit til dere :-)

  Alt av klær og tilbehør får dere kjøpt via denne lenken -> https://advrl.com/265/64265/4 ❤ 

   

  #blogg #hverdag #torsdag #august #sensommer #sen #sommer #summer #zalando #mote #fashion #klær #tilbehør 

 • 0

   Termin: 24 Januar! Jeg har 167 dager igjen, og jeg har altså da vært gravid i 116 dager. 

   Hvor langt jeg er på vei: Graviditetsuke 17, jeg har vært gravid i 16 fullgåtte uker + 4 dager i dag. 

   Babyen er så stor som:  Omtrent som en avokado! Babyen er rundt 19-20 centimeter fra isse til fot.

   Kontroll: Siste kontroll var på mandag hos lege, det meste virker greit men de er litt bekymret over vekten min i tillegg til at de siste blodprøvene viser noe lavt stoffskifte og jern igjen som jeg sleit med tidligere i år. Nå er det bare en ukes tid til time hos jordmor og vårt første besøk på sykehuset hvor vi forhåpentligvis også finner ut av kjønnet på lille bebis. 

   Kjønn: Det vil vi få vite på ultralyden vi skal på om ca.2 uker, forhåpentligvis om lille ligger riktig :-) 

   Navn: Vi har navnet på begge kjønn klare ettersom vi ikke veit hva det blir enda. Nå får vi bare håpe det en person der inne, og vertfall ikke to av samme skjønn for vi har truffet på navn vi er veldig fornøyde med. Blir det jente blir bokstavene S.H - gutt: K.R.H.

   Innkjøp: Kanskje litt for mye! hehe. Jeg har allerede handlet inn en del klær som er ganske så nøytrale i forhold til at vi ikke veit kjønn. Så jeg har kjøpt litt basic - eller såpass mye at jeg nå ikke bør kjøpe mer før vi veit kjønn slik at vi kan kjøpe til litt mer passende farge i forhold til kjønnet. Vi har også vært i noen butikker og kikket på både vogner og bil stoler. Vi er ganske bestemt på bil setet men må vente med å kjøpe i forhold til farge når vi får vite kjønn slik at det kan matche litt så ikke alt blir nøytralt. 

   Ukens must haves: Saft is og vann. Saft is hjelper så mye med kvalmen, og i tillegg er det en så stor bonus siden jeg sliter sånn med oppkast at saft isen ikke gir så sykt dårlig ettersmak...

   Aktivitet fra lille: Ingenting hittil, annet enn mannen som mener han klart å høre / føle noe når jeg hørte inntil magen her om dagen. 

   Cravings: Vann og saft is.

   Plager: Jeg er fortsatt mye kvalm og kaster opp. Jeg sliter også med ryggen som verker, men hodepinen er sakte gått litt over heldigvis. Noe jeg merker er etter jeg bikket uke 17 er jeg så mye sliten og trøtt. I tillegg drikker jeg ekstremt mye vann, men jeg kan sovne klokken 22 på kvelden i sofaen om jeg legger meg ned og står opp sånn 08-09 på morgenen. Hormonene er også kommet for fullt kan jeg si, det er også ganske så slitsomt faktisk men alt av plager og ¨vondter¨ er heldigvis bare midlertidig og vil bli borte i løpet av Januar..

   

  #blogg #hverdag #sommer #høst #gravid #pregnant #momtobe #oppdatering #svangerskap #uke17 #17uker #ukeforuke #onsdag #august

 • 0

  Brått var det gått lang tid siden sist jeg var her inne, og det er selvfølgelig grunnet naturlige årsaker. 

  Som jeg har nevnt tidligere har vi hatt en travel sommer med både gatebiltreff, oppussing av hus og nå sist uke var det full booket i forbindelse med Norges Mesterskap med hesten. Kort og enkelt oppsummert gikk det litt trått fra starten av uken men det tok seg opp og siste dagen slo vi til i en temmelig hard konkurranse og dro med oss 3.plass og bronse hjem - noe jeg er fornøyd med selv om ikke resten av uken gikk som håpet. Hest, ryttere og alt annet har vært helt fantastisk og dette er nok siste gangen jeg konkurrerer på hesteryggen før jeg selv kan kalle meg mamma. 

  Nå er hesten tilbake hjemme på stall, jeg er plassert hjemme og er ute hos hesten en gang om dagen for å koble litt av da jeg fortsatt sliter med formen. Er enda mye kvalm og kaster opp. Denne uken har jeg vært helt utmattet og sover mye, nå er det også bare forhåpentligvis 10 dager til ultralyd og kjønnet kan sees så det blir utrolig spennende. Vi har vært litt rundt i butikker og kikket og funnet ca.vogn vi ønsker, bilstol også videre men vi ønsker å vite kjønn før vi kjøper så vi kan kjøpe noe som passer i farge :-) 

  Jeg har mye spennende og nytt å fortelle dere men må nesten dele det opp, så vil dere høre fra meg straks igjen :-D